Повна версія цієї сторінки:
Уніж
Як вам відомо (якщо ні - я повідомляю) з 27 по 29 червня буде проводитись перший фест з серії "Уніж". Місце проведення - однойменне село на Івано-Франківщині. Це не буде одноразовий виступ. Там планують зробити цілий табір де прогресивна українська могла б зустрітися, поділитися думками, відпочити і т.д. Офіційний сайт -
тут. Хто чув? Якщо чув чи планує бути. Я планую здати екзамени і одразу ж після випускного поїхати туди десь на тиждень. (В якості волонтера також...)
Вперше чую! А там будуть які співаки? Тільки Івано-Франківщини чи зі всієї УКРАЇНИ!
Будуть. Можна вносити свої пропозиції на рахунок українських гуртів. Будуть 100% - Гайдамаки, Пропала Грамота, Брем Стокер, Тінь Сонця, Вогнесміх, Перкалаба. Вибачайте якщо когось забув...
Morgana
9.05.2008 - 17:26
бляха... \я тож туди хочУ, але боюсь не вийде...
А чо не вийде? Я чекаю не дочекаюся. Жал ьлиш що екзамени і цей тупий випускний.. Я б раніше був...
Morgana
9.05.2008 - 17:30
ну мені трохи далеко і ще я сумніваюся що вмовлю своїх предків... та й їхати нема з ким, у нас тут людиська не вельми від такого пруться
Мені теж не близько.. Від коломиї. А то на кордоні області. Я своїх вмовив бо:
1. Космач був не дуже
2. Тато рибалка, а там річка за два кроки.
3. Ми домовились що я маю норм екзамени здати (а то я за компом взагалі з'їхав з навчанням).
Та й якось то вийшло. Між іншим. Маєш час, то ж не завтра. Людиська.. Хто буде чи планує бути відписуйтесь в цій темці...
Morgana
9.05.2008 - 17:41
Цитата
2. Тато рибалка, а там річка за два кроки.
угу... якшо мій тато якимось чудом за кілька тижнів полюбить рибалку то я поїду...
Можна запитання особистого характеру? А твій тато хіба не цікавиться рибалкою? Якщо ні, то чим же він цікавиться?
Morgana
9.05.2008 - 19:54
Цитата(G3D @ 9.05.2008 - 19:51)

Можна запитання особистого характеру? А твій тато хіба не цікавиться рибалкою? Якщо ні, то чим же він цікавиться?
ща... роботою своєю...картами...ну тими що на компі... та й такими вродь теж... телевізором і кросвордами... знаєш, краще б він цікавився рибалкою...
ууу. косинка вбиває мозок. а що в нього за робота. до речі. який в тя інет.. я поки додам відповідь, поки сторінку оновлю а тут вже відповідь є..
Morgana
9.05.2008 - 20:02
ги... то не інте то довгі роки практики і вправні пальчики...
робота... нудна й жахлива і пов*язана з економікою і я не знаю як він це терпить...
він не косинку грає, але все одно мозок вбиває.. я йому то вже два роки стараюся пояснити
Ясно.. Ну що ж.. Удачі тобі.. Штормуй своїх.. Було б кульно, якби хтось з Енки приїхав...
Morgana
9.05.2008 - 20:13
Цитата(G3D @ 9.05.2008 - 20:11)

Ясно.. Ну що ж.. Удачі тобі.. Штормуй своїх.. Було б кульно, якби хтось з Енки приїхав...
не буду... не буду, бо з того ніякого толку... я до вас колись іншим разом приїду
пи.си. а з тебе, чувак, фоточки
А чо толку не буде.. Я так не раз думав а вдавалося. тре просто підхід знати..
Morgana
9.05.2008 - 20:19
це вже з області фантастики...
до моїх предків дууже важко підхід знайти а з моєю натурою то взагалі нереально...
А чо так. Через постійний інет відірвалась від зв'язку.. Хоч і малореально зате можливо.. Підійди в потрібний момент.. Натисни на жалість.. Вони ж твої батьки врешті-решт і люблють тебе...
Morgana
9.05.2008 - 20:47
йоу... та ну тебе... краще я вдома посиджу, проблем буде менше
Morgana
9.05.2008 - 20:54
я в цьому впевнена
А які можуть виникнути проблеми?
Morgana
9.05.2008 - 21:17
Цитата(G3D @ 9.05.2008 - 21:14)

А які можуть виникнути проблеми?
наприклад у мене буде нервовий зрив...
Під час вирішування суперечки: А ти спробуй тверезо, стокійно й виважено переконати їх своїми аргументами..
Morgana
9.05.2008 - 21:29
Цитата(G3D @ 9.05.2008 - 21:24)

Під час вирішування суперечки: А ти спробуй тверезо, стокійно й виважено переконати їх своїми аргументами..
слухай, я так не вмію... навчиш?
Цитата(Morgana @ 9.05.2008 - 21:29)

слухай, я так не вмію... навчиш?
Якщо є бажання, звісно...
Morgana
10.05.2008 - 08:25
Цитата(G3D @ 10.05.2008 - 07:53)

Якщо є бажання, звісно...
є... бо я мабуть істериками своїми вже всіх дістала
Я тоже туда хотів поїхати, але не так-то сталося як гадалося...
УРЯ!! Я був на Уніжі.. Клас! Вражень - море!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.