Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: "Всі жінки відьми"
Енвайром > Головний > Кіно
Сторінки: 1, 2
H@rry
Цей серіал дійсно прикольний!
Morgana
ніприкольний... не прикольно те що його часто показують...
я його років так 4-5 тому дивитись любила, а зара вже дістало
H@rry
Я тут недавно в п"ятницю (числа не пам"ятаю) дивився на 1+1 останню серію серіалу цього, а вже на понеділок на тому ж каналі знову крутять з першої серії серіал про відьом.
Morgana
мля...а ти телевізор не потрудився включити?
крутять останній сезон, якого вони до того ще не показували
Serena
перший раз прикольно дивитися а другий третій,4.5,6,7(стіки я раз дивилась)тупо
H@rry
Ліпше би вже не крутили ті серіали по сто разів. А то так можна зненавидіти улюблений серіалЮ чи не так??
Serena
да шо точно то точно мене вже від відом тошнить
Violetta
надоїли відьмочки
Dilvish
Мда всоте це вже не цікаво
Violetta
а цих нових серій, чи може не нових я ше не бачила, що зараз на 1+1 крутять
H@rry
Я читав в "Серіалі", що до України прийшов 8-ий сезон відьом. Новий напевно!
Morgana
Цитата(Гаррі @ 13.05.2008 - 15:39) *
Я читав в "Серіалі", що до України прийшов 8-ий сезон відьом. Новий напевно!

тобі напевно треба багато разів повторяти, але нічьо... rolleyes.gif новий 8-ий ща і показують по 1+1
Violetta
точно, я не помилялась)
H@rry
я дивлюся 8-ий сезон
Violetta
я деколи, якшо маю час
H@rry
Мені кінцівка сподобалась, коли відьми перетворились на якихось дівчаток і Лео перетворили, хату зірвали, а самі втікли від реальності. Добре зробили! Я б так хотів! Ніякої школи, проблем, ТІЛЬКИ відпочинок... Ех, жизнь мая жестянка...
Violetta
це про, що ти говориш, взагалі-то не кінцівка, зараз по-1+1 йдуть відьчки вже після того, як вони перетворилися
Serena
да зара цікаво перший раз бачу ті серії
Violetta
я теж...
myrka
А МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЕЙ СЕРІАЛ. Я Б ЙОГО ДИВИЛАСЯ БЕЗКОНЕЧНО. clapping.gif
H@rry
Цитата(mary89 @ 30.05.2008 - 19:09) *
А МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЕЙ СЕРІАЛ. Я Б ЙОГО ДИВИЛАСЯ БЕЗКОНЕЧНО. clapping.gif

Я теж... meeting.gif
Elisatella
Иии_ Мені настальгію навіює... Але зараз не дивлюся, не встигаю з універу. Не зважаючи на 6-кратні повторення, я 6 і 7 сезонів практично не бачила(
H@rry
Я головне, шо останню серію вже сто разів бачив)))))))smile.gif
Elisatella
Повторю те що всі уже казали: останньої ще не показували. 8 сезон демонструється ВПЕРШЕ (принаймні на 1+1)
H@rry
А я думав, шо остання тав, де вони троє з Лео втікли з міста під виглядом якихось молоденьких дівчаток, то то не кінець?
Elisatella
11 раз:
Серіал "Charmed" складається із восьми сезонів. Те шо ти розказуєш - кінець сьомого. Після того мусило би бути ще близько 40 серій 8 сезону, і аж тоді - хепі (чи не дуже) енд.
H@rry
ясно....
Morgana
Цитата(Elisatella @ 30.05.2008 - 21:46) *
11 раз:
Серіал "Charmed" складається із восьми сезонів. Те шо ти розказуєш - кінець сьомого. Після того мусило би бути ще близько 40 серій 8 сезону, і аж тоді - хепі (чи не дуже) енд.

бачила я той хепі енд... рожеві соплі... аж плакати захотілось... всі щасливі-здорові, бля, аж нудить...
Elisatella
Єдина радість шо Прю прибило. Після того можна вже не дивитись.
Morgana
Цитата(Elisatella @ 30.05.2008 - 21:54) *
Єдина радість шо Прю прибило. Після того можна вже не дивитись.

шо правда то правда... ще в двох так... ну і одну можна залишити... Фібі наприклад... rolleyes.gif
H@rry
Хто дивиться зара 8-ий сезон? Я трішечки...
Morgana
ааа...фе... вони там усі зараз заміж будуть виходити і дітей родити... скільки ж можна...
H@rry
Там, шо нова четверта відьмочка чи шо?
Morgana
яка нова четверта відьмочка? О_о
H@rry
Я читав про неї в "Серіалі"...
Morgana
Оо я такого не читаю,відьом не дивлюсь, тільки кінець... бо я забуваю включити ТБ швидше...
Elisatella
Нє, я шось в критиці читала, шо то донька Пейдж з майбутнього вернулась... Повний брєд коротше. Династія Санта-Барбар.
H@rry
Я тоже рідко коли вспіваю на відьом , школа , музична була і все таке...
Morgana
у неї вже хтось там з майбутнього вертався... здається.. .або то не в тому милі було
Elisatella
Та шо ти порівнюєш! Як можна! То був син Пайпер, а це дочка Пейдж. Відчуваєш різницю?
Morgana
гасіки?
фе...це ж вже тупо...
Elisatella
Галівуд... Що тут ще скажеш.
Morgana
знімали б уже 9-ий сезон, а заодно і 10-ий... мо нарешті доб*ють того Лео...
Elisatella
Та він уже не зрозуміло шо. Вони того Коула добивали сезони три, а це ж позитивний герой, це як мінімум півтори сотні серій, 3-4 сезончики.
Morgana
я б на їхньому місці його за одну серію прикінчила й по всьому.... забули б як про кошмарний сон... а заодно з ним і всіх сестричок і їх діточок... краса... і всі задоволені
Gaara
просто ті вєдьми задовбали перші 2 сезони були нічо так а потім зажували затягли жуть протівно дивитися
а Малкольм інша справа
myrka
я шойно подивилася останю серію відьом, гарно закінчилося мені аж хотілось плакати.
яле якшо чесно я хотіла щоб воно інакше закінчилося. але ввсерівно класний кінець. smile.gif
жаль що вони закінчилися sad.gif
галина
Всім привіт. А я сьогодні пропустила останню серію Всіх жінок відьом. Будь ласка розкажіть хоч трохи чим цей серіал закінчився. (буду дуже вдячна)
myrka
ПІСЛЯ ТОГО ЯК ПАЙПЕР З ЛЕО ПІШЛИ З БУДИНКУ, ВОНИ ПІШЛИ ДО ДОМУ ТАТА ПАЙПЕР. СКАЗАЛИ ЙОМУ ЩО ФІБІ І ПЕЙДЖ ЗАГИНУЛИ У БИТВІ З АБСОЛЮТНОЮ СИЛОЮ. ТОДІ ПАЙПЕР ПОДУМАЛА ПРО КУБА ЩО ВІН ЇМ ПОМОЖЕ, І ПРИКЛИКАЛА ЙОГ, ПОПРОСИЛА ЩОБ ВІН ВІДАВ ЇЙ СВІЙ ПЕРСТЕНЬ ЯКИЙ ПЕРЕНОСИТЬ В МЕНУЛЕ. СПОЧАТКУ ВІН НЕ ХОТІВ, АЛЕ ВОНА ЗКАЗАЛА ЩО ФІБІ МЕРТВА І ЦЕ ЄДИНА МОЖЛИВІСТЬ ЇЇ ВРЯТУВАТИ, ВІН ДАВ ЇЙ СВІЙ ПЕРСТЕНЬ І СКАЗАВ ЩОБ ВОГА ДУМАЛА ПРО ФІБІ І ПЕРСТЕНЬ ПЕРЕНЕСЕ ЇЇ ДО НЕЇ. І ВОНИ ЗЛЕО ВИРУШИЛИ У ПОДОРОЖ В МЕНУЛЕ, АЛЕ ВОНИ ПЕРЕНЕСЛИСЯ ЯКРАС В ТО МЕНУЛЕ ДЕ МАМА З ТАТОМ ЯКРАЗ В ТОЙ МОМЕНТ ЗАЧАЛИ ФІБІ...
Azarni
пппц, дамочко, ви б капс виключили. ми тут не дурні і не сліпі і читати прекрасно вміємо і маленькими буквами.

Цитата
Всім привіт. А я сьогодні пропустила останню серію Всіх жінок відьом. Будь ласка розкажіть хоч трохи чим цей серіал закінчився. (буду дуже вдячна)

якщо коротко то закінчився він хеппі ендом, цілковитою перемогою добра. всі щасливі здорові, купа діточок і внуків і так далі. rolleyes.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.