Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Партія №15: День 1
Енвайром > Флуд, Флейм > Мафія Vivente
H@rry
Орден Фенікса стривожений станом у магічному Лондоні. Напади смертежерів зростають з кожним днем, безневинні відьми та чаклуни страждають від нечисті, ба - навіть маґли відчули, що життя погіршилося. А Волдеморт тим часом все набирає сили і стає все могутнішим. Чи зможе Гаррі Поттер, його друзі та Орден Феікса протистояти цій могутній силі чорної магії? Все стане відомо з часом...
________
Грає 9 користувачів:
Rom@21
anima)
salvor
Sid
ALEX
Igora007
Mister_SER
best_trostian
Цвітуйчик

З них: Волдеморт (бос мафії), 2 смертежери (мафи), Дамблдор (ком), Гаррі Поттер (т-о), Міністр магії (мер), війла (дівчина), дементор (гарпія), вовкулака (вовкулака і в "ГП" вовкулака).

Ролі розіслав smile.gif
Зараз ніч. Ходимо до 30.06.2009 18:45

Партії, які я буду вести матимуть 24-годинний режим. Я не така рання пташка як МС biggrin.gif, тому вибачайте. Якщо я є онлайн в аьсці - надсилати ходи в аську, якщо я оффлайн, то надсилати свої ходи тільки ПП. Бажаю всім файної й цікавої гри!
Mister_SER
Цитата(HÅrrŸ @ 29.06.2009 - 18:41) *
Партії, які я буду вести матимуть 24-годинний режим. Я не така рання пташка як МС biggrin.gif

ніфіга собі я рання пташка... я зазвичай прокидаюсь в 14-15, для мафії я зробив виключення і то, витримав лише три дні = )
H@rry
Спочатку темрява ночі не віщувала нічого погано, але потім з ні звідки взявся смертежер, який поранив бідного вовкулаку Сальвора, котрий ще навіть не дочекався повного місяця. Сальвор тікав як міг, але зненацька на його шляху явився інший смертежер, який вбив його зеленим струменем закляття Авада Кедавра. А тим часом війла спокусила МСа. Вони зняли номер у "Дірявому казані" і провели там незабутню ніч у океані кохання і пристарасті аж до самого ранку. А потім прекрасна війла зникла так само зненацька, як і з'явилася.
_____
Настав день. Голосуємо до 01.07.2009 19:00
best_trostian
голосую проти Igora007 ... wacko.gif
Igora007
Сід
Mister_SER
Цвітуйчик
H@rry
На всечаклунському референдумі було ухвалено рішення повішати Цвітуйчика - Дамблдора (ком).
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.