Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Вам подобається джаз?
Енвайром > Головний > Музика
H@rry
Мені дууууже джаз подобається.....
Morgana
не те щоб дуже, але слухати можна...

пи.си. адміни, зробіть щось з опитуванням
H@rry
А шо з опитуваннями не так, Морґано?
Morgana
слухаЙ, харе флудякати ,ти дістав... я голосую а воно мені якусь помилку показує чи шо за хрєнь
H@rry
В мене теж така помилка пише.
Але голос зараховується! Хоч то добре!
В мене є ше одна проблемка!
Я вставляю теги в свої повідомлення, а вони чогось не працюють!
Шо то таке???
Morgana
ти впевнений що теги правильно вставляєш?

бо у мене як бач усе працює
H@rry
Цитата(Morgana @ 9.05.2008 - 12:59) *
ти впевнений що теги правильно вставляєш?

бо у мене як бач усе працює

Я не знаю, чого в мене не працюють теги! Порадь, шо мені робити?
панТЕРРчик
Гаррі, став питання в відповідних розділах, нах теми засмічувати???

Джаз класна музика, але такий справжній джаз. Його треба наживо слухати. Я наприклад коли якийсь джазовий концерт слухаю, то в якийсь "приємний пофігізм" впадаю))
панТЕРРчик
Гаррі, став питання в відповідних розділах, нах теми засмічувати???

Джаз класна музика, але такий справжній джаз. Його треба наживо слухати. Я наприклад коли якийсь джазовий концерт слухаю, то в якийсь "приємний пофігізм" впадаю))

во блін, якийсь глюк, 2 пости підряд...
H@rry
Трохи про джаз:
Саме слово «джаз» з’явилося на початку ХХ століття, стало означати тип нової музики. Джаз виник у США серед рабів-негрів. Вони знаходили втіху в музиці, але нові покоління, що народжувалися в США забували музику , тому негри співали в слух пісні білих американців. Вони виконували християнські пісні по-своєму, викладаючи, таким чином, своє горе. В результаті переносу вокальної музики й ритму, з’явився джаз. Він виник в місті Нью-Ормані серед відомих джазових музикантів, таких, як: Луї Армстронг, Дюк Елінгтон, Міллер. Перший радянський джазовий оркестр виник у 30-х роках ХХ ст. під керівництвом Леоніда Утьосова.
H@rry
Я не дуж часто слухаю джаз, але СЛУХАЮ. Мені нра))))))))
Britney
мені нра джаз
olegda
Джаз слухаю з раннього дитинства (в основному - перед сном). Найбільш полюбляю слухати музику ,яку виконує оркестр Гленна Міллера
Shiver2005
Джаз чув лише у фільмах...тому не знаю, подобається він особисто мені чи ні...
Elisatella
У мене із джазом приємні асоціації rolleyes.gif Я літом (канікули все-таки, зранку зриватись не треба) люгаю спати десь в четвертій ранку, отже, ще як компа не було, всю ніч чи радо чи телевізор триндить. А там в 2-3 годин ночі можна натрапити на такі ретро-мистецькі програми... Джаз, солов'ї за вікном, сонце сходить...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.