Повна версія цієї сторінки:
ЕКЗАМЕНИ
хто здає будь-які екзамени, пишіть сюди!
завтра я з Ромою здаю українську мову) ДИКТАНТ!!!
ем... хм... так, це трагедія... ця лафа в 9 класі так жахливо напружує... ну просто слів нема...
в мене теж десь мали два екзамени бути... з алгебри і біології... але то так, ще один привід повеселитися...
Я взагалі не розумію, для чого ті екзамени в 9 класі! Вони ж взагалі ніякої ролі не грають, якщо я не буду йти в якийсь коледж, а залишуся на навчання у 10, 11 класі.
Dickinson
3.06.2009 - 18:20
Цитата(RedBull надає крииила @ 2.06.2009 - 15:55)

Я взагалі не розумію, для чого ті екзамени в 9 класі! Вони ж взагалі ніякої ролі не грають, якщо я не буду йти в якийсь коледж, а залишуся на навчання у 10, 11 класі.
хе..ну походу екзамени в 9 потрібні щоб звикати до екзаменів в 11)
Все одно вважаю їх непотрбіними!
Dickinson
3.06.2009 - 21:19
Цитата(RedBull надає крииила @ 3.06.2009 - 19:05)

Все одно вважаю їх непотрбіними!
хе..я теж вважаю непотрібними екзамени після 11 класу і ЗНО) а студенти вважають непотрібними сесії)
бу-га-га... завтра географія! пепец!!!! трохи знаю шось...

жах, як дітки паряться...
у мене через 55 хвилин біолохія і я абсолютно нічого не знаю,а найприємніше шо мені чхати на це...
мать мая женщіна! нам наш вчитель такі оцінки поставив, шо то точно ПЕПЕЦ! від 6 до 12!
Цитата(RedBull надає крииила @ 6.06.2009 - 17:43)

мать мая женщіна! нам наш вчитель такі оцінки поставив, шо то точно ПЕПЕЦ! від 6 до 12!
ем, відкрию тобі страшну таємницю: на екзаменах так і ставлять... чи ти очікував особливої оцінки за свої виняткові розумові здібності?
я думав, шо спишу і буду мати файну оцінку, а виявилося, що не треба було і списувати!!!!
ем... а в чому проблема? тобі забагато поставили?))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.