Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Мій опис прекрасної дівчини
Енвайром > Головний > Культура, мистецтво та творчість
H@rry
Надворі був прекрасний день, на небі не було ні хмаринки, сонце яскраво світило у моє віконце, немовби кликало мене погуляти на двір. Я був заклопотаний своїми справами, яких у мене щодень ставало все більше і більше! І от я дописав важливий папір, що мені дали з роботи, а потім з радістю попрямував до дверей свого житла, щоб якнайшвидше прогулятися. Я випорснув зі своєї домівки, немов горобець з рук людини. Я був щасливий! Я проходив біля озера, з водойми дув прохолодний вітерець, який розвіював волосся жінок, які проходили повз мене. Я вдивлявся у натовпи дівчат і зненацька мене, ніби зачарувало. Зачарувало не від прекрасної природи, не від того, що я закінчив свою роботу і вийшов погуляти, а від одної чарівної дівчини, яка сиділа на березі озера. Вона була невимовно красива. Її погляд зігрівав душу, звеселяв серце. Вона глянула на мене своїми голубими, немов океан очима, і я був вбитий її прекрасними рисами, які не залишали байдужим жодного хлопця. Волося цієї дівчини було русяве, воно виблискувало на сонці, а холодний вітер, що дув з озера, здавався теплим, коли я дивився на неї. Легенький вітерець роздував її розкішне волосся. Дівчина помітила мене, вона усміхнулася. Її красива усмішка мало не звела мене зі світу. Краса, якої я ще не бачив, була так до мене близька. Я не міг надивитися на цю прекрасну дівичну. І здається, я закохався. Дівчина сиділа і дивилася у небо, потім на воду, а потім на мене. Сонце у її очах здавалося ще світлішим й теплішим! Вона була красивіша, ніж Афродіта. Я підходив до неї все ближче і ближче, я не просто не міг встояти перед також силою - силою краси, яка сильніша від фізичної чи моральної сили. Сила кохання - це сила, що сильніша за все на світі. Заради цього почуття людина здатна на будь-які вчинки. Щоб досягти успіху, ми, люди, робимо все, а для того, щоб мені стати щасливим на все моє життя, мені треба було підійти до неї - найкрасивішою дівчини світу!
H@rry
Та напишіть свою думку, люди!
Психея
в тебе там пунктуаційні помилочки))
Цитата
Її красива усмішка мало не звела мене зі світу.

убило)) biggrin.gif
потім, забагато зворотів і займенників... який, яка,що... навіщо цього? важко читати.
Речення якісь короткі... ех, душі ти в них не вкладаєш... якось надто багато романтизму, ні, однозначно тобі вчитися треба...
Цитата
Волося цієї дівчини було русяве, воно виблискувало на сонці, а холодний вітер, що дув з озера, здавався теплим, коли я дивився на неї. Легенький вітерець роздував її розкішне волосся.

отут повторяєшся...
можна ж було написати щось на кшталт "Легенький вітерець здавався мені найніжнішим і найтеплішим у світі, коли я дивився як він розвіває (ну бо "роздувати" це якось не романтично) її прекрасне русяве волосся, на якому сонце залишало свій яскравий слід"
нє, однозначно короткі речення це якісь нісірйозно...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.