Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: А.Р.М.І.Я
Енвайром > Головний > Музика
H@rry
Прикольна група, але зле, шо по москаляче співають!
панТЕРРчик
як на мене то це бека!!!! звичайна попса, якої тьмаsad.gif((((((((( stink.gif stink.gif
H@rry
Може й так, але всеодно вони мені подобаються...
панТЕРРчик
в кожного своя думка-я попсу не слухаю, бо не вважаю достойною музикою ІМХО
Morgana
фе... куди світ котиться?
Serena
вибачаюсь але попса це фігня
панТЕРРчик
Цитата(Morgana @ 9.05.2008 - 12:39) *
фе... куди світ котиться?

Цитата(Ерміона @ 9.05.2008 - 13:03) *
вибачаюсь але попса це фігня

во-во, на шо народ нормальну музику міняєsad.gif((((((((
Morgana
і не кажи... слухали б от систему... чи ОЕ, чи Сашка положинського.. .а то деколи аж страшно від чого люди пруться
G3D
Співчуваю я тобі Гаррі, хоч обмеж себе якось чи що.. А то з тернопільщини а потиху, як бачу на пси сходиш... Вибачай за образу. Не зі зла я тобі...
Violetta
так дійсно, ніби стараєшся всі темки які є а світі створити на енці і собі рейтинг підняти
H@rry
Я просто створюю темки, що дізнати ставлення до тої чи іншої групи, чи виконавця... Я хочу спілкуватися! Рейтинг мені до д**и!
mary pottwer
Цитата(Violetta @ 9.05.2008 - 21:11) *
так дійсно, ніби стараєшся всі темки які є а світі створити на енці і собі рейтинг підняти

ага робить робить і на гпклу так робив angry2.gif angry2.gif
Serena
ненавиджу Армію а в мене в класі однокласниці під них косять
Sid

Стандартна попсово-голо-дівчача група
mary pottwer
Цитата(Sid @ 11.05.2008 - 13:28) *

Стандартна попсово-голо-дівчача група

тиг груп зара стіки.беруть набирають дірчаток з 5 розміром.ставлять фонограму і зозкручую. bad.gif bad.gif dry.gif dry.gif
панТЕРРчик
Цитата(mary pottwer @ 11.05.2008 - 13:15) *
ага робить робить і на гпклу так робив angry2.gif angry2.gif

мене вже схарило, якшо чесно...
Цитата(mary pottwer @ 11.05.2008 - 13:50) *
тиг груп зара стіки.беруть набирають дірчаток з 5 розміром.ставлять фонограму і зозкручую. bad.gif bad.gif dry.gif dry.gif

во-во, і ше народ говорить, шо "неформальна" музика (типу рок, панк, фолк і т.д.) затуплює мозок і шо це фігня, і шо "нормальні" люди такого не слухають...
G3D
Не.. була людина що мну реально переконувала що рок зло.. Але чомусь коли я звертав мову на її(людини) шансон, то мова весь час з того зверталася...
Dilvish
Черговий попсяний гірлс-бенд
Нічо хорошого в них нема (ну фігурки звісно нічо)
H@rry
Цитата(Dilvish @ 12.05.2008 - 18:06) *

Щодо фігурок та іншого їхнього тілесного "приладдя" я з тобою згоден! Та який нормальний хлопець не згоден...smile.gif
H@rry
Цитата(Dilvish @ 12.05.2008 - 18:06) *

Щодо фігурок та іншого їхнього тілесного "приладдя" я з тобою згоден! Та який нормальний хлопець не згоден...smile.gif
Britney
вони дуже класні
Violetta
бе-е-е
Serena
особливо пісня про ето почула то був жах
H@rry
А мені пісня ПРОЕТО нра дуже нра. така прикольна.
Elisatella
Напевно особливо "Настраївай свой аб'єктів і скарєй снімай мой секс- і мілтарі стайл"?
Тупіші слова рідко доводилось чути. В цій пісні вони просто перевершили себе...
H@rry
А мене всодно нра....
Serena
Цитата(Elisatella @ 25.05.2008 - 20:49) *
Напевно особливо "Настраївай свой аб'єктів і скарєй снімай мой секс- і мілтарі стайл"?
Тупіші слова рідко доводилось чути. В цій пісні вони просто перевершили себе...

це точно таке вигадати це треба....а кліп то то взагалі ноу коменса ъхны голоси?!Ви це чули?! та природа точно на них выдпочила dry.gif
Elisatella
Вона не відпочила, вона просто саме настроювала абєктів, от і вийщло трохки перекошено)))
Serena
Цитата(Elisatella @ 26.05.2008 - 18:14) *
Вона не відпочила, вона просто саме настроювала абєктів, от і вийщло трохки перекошено)))

Ну кажу ж відпочила...напилась от і перекосило(тим паче на них всіх)
І ще я не розумію нашо ТАКЕ вити,їхвсерівно тількі якісь тю-тю слухають(дуже класна аудиторія)
Elisatella
Цитата
І ще я не розумію нашо ТАКЕ вити,їхвсерівно тількі якісь тю-тю слухають(дуже класна аудиторія)

Ну не кажи. На цю аудиторію претендують ще всякі бондарчуки-козловські-неангели, дівчатка мусять тяяяяжко працювати), щоб досягти успіху... biggrin.gif
Цвітуйчик
Люди, та як ви можете гнати на Армію, це ж найкраща зі всіх груп які можуть бути! А які ж у них голоси, а які пісні! А музика яка ж то! І не потрібно говорити що це попса, так, це попса, але це не звичайна попса, це попса справжня, за це їх і потрібно любити. Іншої Армії не існує. В жодної групи немає таких глибокодумних текстів. Я не здивуюся що вони вже через рік-два стануть зірками світового маштабу!
Serena
Цитата(Elisatella @ 27.05.2008 - 17:09) *
Ну не кажи. На цю аудиторію претендують ще всякі бондарчуки-козловські-неангели, дівчатка мусять тяяяяжко працювати), щоб досягти успіху... biggrin.gif

Ага канкуренция...
Цитата
Люди, та як ви можете гнати на Армію, це ж найкраща зі всіх груп які можуть бути! А які ж у них голоси, а які пісні! А музика яка ж то! І не потрібно говорити що це попса, так, це попса, але це не звичайна попса, це попса справжня, за це їх і потрібно любити. Іншої Армії не існує. В жодної групи немає таких глибокодумних текстів. Я не здивуюся що вони вже через рік-два стануть зірками світового маштабу!

Така попса шо я не можу....А про те шо такої групи більше ніде нема то точно правда такі тексти шо о-йо-йой,мені цікаво хто їх пише напевно вони самі...
Цвітуйчик
Цитата(Ерміона @ 28.05.2008 - 18:14) *
Така попса шо я не можу....А про те шо такої групи більше ніде нема то точно правда такі тексти шо о-йо-йой,мені цікаво хто їх пише напевно вони самі...

Нєд, ти не шариш, Армія то круто, у них велике майбутнє й круті тексти!!!
Violetta
це ти так гониш, чи зовсім навпаки?
Morgana
ну звісно ж вона серйозно...я прям ща заб*ю на Корн, Систему і Танкяна і піду слухати Армію чи як їх там... happy.gif
Цвітуйчик
Цитата(Violetta @ 28.05.2008 - 20:22) *
це ти так гониш, чи зовсім навпаки?

та звісно, що я таке г... ем, промовчу, слухати не буду. Ну суто моє імхо, то там ні голосу, ні музики, ні текстів, але для нашої зпопсованої аудиторії слухачів, то виходить в самий раз.
Serena
ось з цим я згідна...
H@rry
Цитата(Цвітуйчик @ 27.05.2008 - 17:52) *

АРМІЯ класно співає!
Цвітуйчик
Цитата(Гаррі @ 29.05.2008 - 16:28) *
АРМІЯ класно співає!

На вкус і брЄд тАвАрІщей нет rolleyes.gif Хтось може отримувати кайф слухаючи посу чи шаншончеГ, так само як хтось слухаючи панк чи рок, але кожен має свою думку, а на мою, то повна лажа, ще й помоскалена.
H@rry
така людина, котра отримує кайф від всієї музики, навіть папси..
Dilvish
Цитата(Гаррі @ 29.05.2008 - 22:15) *
така людина, котра отримує кайф від всієї музики, навіть папси..

То вже не нормальна людина
Цвітуйчик
Цитата(Dilvish @ 30.05.2008 - 13:53) *

вах, якби тут була репутація, я б тобі за цю фразу +100 дала))))))
H@rry
Цитата(Dilvish @ 30.05.2008 - 13:53) *

Мене твоя думка не цікавить, я люблю музику слухати всю... попсу теж...
Foxy
ну,а ми не любимsmile.gif
myrka
нелюблю групу А.Р.М.І.Я
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.