Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Заборона зміни нікнейму
Енвайром > Головний > Новини, пропозиції та питання
H@rry
А як ви вважаєте?
Я за заборону зміни нікнейму!
Психея
проти
по-перше, скажу, що якщо людина захоче змінити собі нік, то вона знайде спосіб. або піде до адміна, або зареєструється ще раз. нам потрібні лєві аккаунти? ні... будеьте ж трішки далекогляднішими. по-друге, це особиста справа кожного, ну а якщо вас бісить, то вибачайте, пийте валер*янку.
Serena
Повніст*ю солідарна з Рейвен...
Нафіг забороняти,хто не впізнає може спокійно запитати...та й легко дізнатися ху із ху))

Mister_SER
я за = )
і я вже це казав в іншій темі раніше))))
salvor
Хм, цікаве формулювання запитання. От якщо я проти заборони на зміну ніків значить я люблю їх міняти на щораз нові? Так я проти заборони, причина: А яка різниця(хоча з такого погляду і міняти ніки теж дивно- яка різниця smile.gif

А то чесно кажучи мені почало здаватись що salvor gardin це задовгий нік і я його скоротив- що в цьому поганого? Ви ще запропонуйте аватарку не міняти. І підпис викинути. Хоча згоден, дійсно деколи буває, що зайдеш на форум і півдня думаєш - хто такий "Пухнастий рожевий тапочок"?Так це може доставати. але це терпимо, не розумію в чому проблема?
Dilvish
Я теж проти. Причину описав Сальвор
Цитата
Хоча згоден, дійсно деколи буває, що зайдеш на форум і півдня думаєш - хто такий "Пухнастий рожевий тапочок"?Так це може доставати. але це терпимо, не розумію в чому проблема?
))))
Mister_SER
в питанні можна запутатись, проти змінни чи проти заборони, наприклад = )
Mister_SER
надоїло.... в мафії.... ну мать вашу!
H@rry
Якщо вже взагалі не знімете з простих юзерів таку можливість, то хоч лімітуйте зміну ніку до 1 разу в місяць)
Mister_SER
Цитата(H@rry @ 7.05.2009 - 14:20) *
Якщо вже взагалі не знімете з простих юзерів таку можливість, то хоч лімітуйте зміну ніку до 1 разу в місяць)

+1 = )
salvor
зараз вона лімітована 3ма разами в місяць.Думаєте слід міняти?
Лесбіянки Правлять Світом
ем.... ну як вам завгодно, але цей-во, почекайте до п*ятниці blush2.gif
Serena
да,ви що хочете щоб Рейвен з таким ніком лишилась?))
H@rry
буде прикольно, якщо у Рейв такий нік класний лишиться... лімітувати треба! до завтра чекати недовго!
Цвітуйчик
Згідна з сальвором, розвелося тих тапочків тут скіки, ну як же взнати хто є хто =)
Психея
йолкі-палкі)))
ви шо діленням розмножуєтесь?)))
нє. слухайте, нічьо не тре лімітувати... декому й трьох разів на місяць замало)) blush2.gif
H@rry
Ні! Таки треба ЛІМІТУВАТИ! В тім... нехай новоспечені адміни зроблять вибір... лімітувати чи ні!
salvor
Ліміт знімати не буду точно, навпаки може зменшу до двох разів за місяць, та не думаю.
Sid
Голосував проти заборони, кожна людина має свій світогляд і смак, які можуть змінюватися залежно від часу\місця\подій тощо.
Mister_SER
є ідея, мож забороняти на час, поки йде партія в мафії?)
а в перервах між партіями дозволяти...)))
H@rry
ЛогічнО) підтримую)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.