Повна версія цієї сторінки:
Заборона зміни нікнейму
А як ви вважаєте?
Я за заборону зміни нікнейму!
Психея
30.04.2009 - 14:37
проти
по-перше, скажу, що якщо людина захоче змінити собі нік, то вона знайде спосіб. або піде до адміна, або зареєструється ще раз. нам потрібні лєві аккаунти? ні... будеьте ж трішки далекогляднішими. по-друге, це особиста справа кожного, ну а якщо вас бісить, то вибачайте, пийте валер*янку.
Serena
30.04.2009 - 14:42
Повніст*ю солідарна з Рейвен...
Нафіг забороняти,хто не впізнає може спокійно запитати...та й легко дізнатися ху із ху))
Mister_SER
30.04.2009 - 14:50
я за = )
і я вже це казав в іншій темі раніше))))
salvor
30.04.2009 - 16:45
Хм, цікаве формулювання запитання. От якщо я проти заборони на зміну ніків значить я люблю їх міняти на щораз нові? Так я проти заборони, причина: А яка різниця(хоча з такого погляду і міняти ніки теж дивно- яка різниця
А то чесно кажучи мені почало здаватись що salvor gardin це задовгий нік і я його скоротив- що в цьому поганого? Ви ще запропонуйте аватарку не міняти. І підпис викинути. Хоча згоден, дійсно деколи буває, що зайдеш на форум і півдня думаєш - хто такий "Пухнастий рожевий тапочок"?Так це може доставати. але це терпимо, не розумію в чому проблема?
Dilvish
30.04.2009 - 17:01
Я теж проти. Причину описав Сальвор
Цитата
Хоча згоден, дійсно деколи буває, що зайдеш на форум і півдня думаєш - хто такий "Пухнастий рожевий тапочок"?Так це може доставати. але це терпимо, не розумію в чому проблема?
))))
Mister_SER
30.04.2009 - 17:10
в питанні можна запутатись, проти змінни чи проти заборони, наприклад = )
Mister_SER
6.05.2009 - 14:21
надоїло.... в мафії.... ну мать вашу!
Якщо вже взагалі не знімете з простих юзерів таку можливість, то хоч лімітуйте зміну ніку до 1 разу в місяць)
Mister_SER
7.05.2009 - 15:07
Цитата(H@rry @ 7.05.2009 - 14:20)

Якщо вже взагалі не знімете з простих юзерів таку можливість, то хоч лімітуйте зміну ніку до 1 разу в місяць)
+1 = )
зараз вона лімітована 3ма разами в місяць.Думаєте слід міняти?
Лесбіянки Правлять Світом
7.05.2009 - 16:40
ем.... ну як вам завгодно, але цей-во, почекайте до п*ятниці
да,ви що хочете щоб Рейвен з таким ніком лишилась?))
буде прикольно, якщо у Рейв такий нік класний лишиться... лімітувати треба! до завтра чекати недовго!
Цвітуйчик
10.05.2009 - 23:16
Згідна з сальвором, розвелося тих тапочків тут скіки, ну як же взнати хто є хто =)
Психея
11.05.2009 - 09:21
йолкі-палкі)))
ви шо діленням розмножуєтесь?)))
нє. слухайте, нічьо не тре лімітувати... декому й трьох разів на місяць замало))
Ні! Таки треба ЛІМІТУВАТИ! В тім... нехай новоспечені адміни зроблять вибір... лімітувати чи ні!
salvor
13.05.2009 - 21:23
Ліміт знімати не буду точно, навпаки може зменшу до двох разів за місяць, та не думаю.
Голосував проти заборони, кожна людина має свій світогляд і смак, які можуть змінюватися залежно від часу\місця\подій тощо.
Mister_SER
14.05.2009 - 19:05
є ідея, мож забороняти на час, поки йде партія в мафії?)
а в перервах між партіями дозволяти...)))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.