Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Вам подобається рок?
Енвайром > Головний > Музика
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Morgana
ну визнай, чувак... ти ж не вмієш нать назву Лед Зепелін правильно написати...
H@rry
Так, ви абсолютно праві тітонько Морґано... так.так
LaCrImA
Люблю рок...це те що я найчастіше слухаю...
Britney
Рок слухаю але попса краща. І ВСЬО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H@rry
Не думаю, шо попса краще за рок...sleep.gif
Пічєнька
95% музики, яку слухаю - рок...
Хижий птаХ
100% музики,яку слухаю-це РОК!!!
biert
Я поміняв свою думку про Рок це супер але не все happy.gif
Nagorny81
Подобається? Та РОК - це і є музика. Зацініть свіженьке Daughtry-Daughtry. Я підсів. Нічого іншого мої вуха просто не сприймають http://tfile.ru/forum/viewtopic.php?p=706328#706328
Хижий птаХ
Слухав його вже давно..Але на даний момент кращої групи ніж Моторолла немає)..
Психея
Цитата(Хижий птаХ @ 30.12.2008 - 17:50) *
Слухав його вже давно..Але на даний момент кращої групи ніж Моторолла немає)..

хахах... Моторолла? о, так, вони у списку самИх аццкІх рокЄрів десь якраз після Діми Бідлана... ха
Хижий птаХ
хехе, порівняла баклана і Мотороллу..ааа і від коли то Білан став рокером??

Ну мені дуже цікаво,які ж ти пісні чула,напевно "настоящого мужчину"-))))))))))..я слухаю, щось типу "нумотіомани","травень"...... ну і останнє ,в якому списку??)
Психея
ґґґ... малишЬ, чула я і травень і нумотіомани і прочіє їх творєнія, тому й висловлююсь тут... повір, якби не чула, мовчала б у тряпочку, бо не в моєму стилі критикувати те, чого я не знаю...
Цитата
ааа і від коли то Білан став рокером??

від тоді як Моторолла стала найкращою рок-групоою)
Цитата
ну і останнє ,в якому списку??)

у списку самИх аццкІх рокЄрів... я ж наче ясно написала))
Хижий птаХ
хе, такого списку неіснує)(хіба що хтось собі на туалетному папері написав=)...Ну і чим тобі Моторолла не сподобається??, ще не говорила..
Ну і вона для мене найкраща,а не для всіх),а Білан напевно дуже тобі імпонує),просто ти ще сама того не можеш усвідомити)))))))))
Психея
чого? я вже давно усвідомила... я ж не просто так купила всі його диски і заклеїла кімнату його постерами...
Цитата
хе, такого списку неіснує)(хіба що хтось собі на туалетному папері написав=)

хм... та ні, не існує, ти вгадав... просто я хотіла тобі тонко натякнути, що з Моторолли такі самі рокЄри як і з Бідлана, але до тебе видно не дійшло... що ж... каюсь... треба було зразу пояснити...
Цитата
Ну і чим тобі Моторолла не сподобається??, ще не говорила..

надто проста музика, голос вокаліста залишає бажати кращого... набагато кращого...
Хижий птаХ
А потрібно зразу натякати=))

Нормальний в нього голос,ти напевно ще не чула Холодного сонця)..ну які ж тоді рок-групи ти слухаєш??
Психея
Цитата(Хижий птаХ @ 30.12.2008 - 23:03) *
А потрібно зразу натякати=))
Нормальний в нього голос,ти напевно ще не чула Холодного сонця)..ну які ж тоді рок-групи ти слухаєш??

хм... чи то мені здається чи ти мене справді недооцінюєш? невже ти думаєш що я могла б послухати кілька рок груп і критикувати тут когось? я чула Холодне Сонце, я їхні пісні на пам*ять знала, але зараз дещо змінилося...
які рок групи? це буде довго розповідати, тому дивись сюди ---> http://www.lastfm.ru/user/ice_coffee/library
тільки там ще не всі...
Хижий птаХ
Хаха Сплин =))) в нього голос ше покруче Моторолли...system of a Down-та це взагалі кадри ,вони не співають,а прикалуються...Найдфіш-блін виє як собака,ну правда є пару норм пісень..Психея -а я думаю звідки нік взяла))...Ну тут взагалі я вмер, Бітлс)))))))))))))))))))ааааа Океан ельзи-я напевно кудась не туда зайшов)))
Психея
Цитата
.Психея -а я думаю звідки нік взяла))

не звідти... Психея - це, попри те що музична група, ще й давньогрецька богиня, а взагалі то нік з віршів Цвєтаєвої... як ти багато ще не знаєш...
ну і ще, якщо чув усі ті групи і зрозумів їх зміст, то скажи мені на яких підставах такі бурхливі емоції на рахунок Бітлс, які вважаються легендою в рок-музиці, і чому це раптом оперний голос Тар*ї Турунен в тебе викликає такі асоціації, якщо для пільшості людей, які дійсно шарять в таких речех - це верх савєршенства? на рахунок голосу Алєксандра Васільєва, то я чомусь не бачу тут причин для сарказму...
Цитата
system of a Down-та це взагалі кадри ,вони не співають,а прикалуються...

хм... не співають а прикалуються? оу, МалишЬ, наступного разу коли переглядатимеш відео з їх концертів чи кліпи НЕ ЗАБУДЬ включити звук wink.gif
Хижий птаХ
Ну що ж,віршиків Цвєтаєвої я нечитаю,надаю перевагу Шевченку чи Лепкому.....А тепер на рахунок Бітелс,можливо і для когось це вершина совершенства,але не для мене.У них слова норм, але саме виконання, тільки для наших бабусь)...А що до Сані Васильєва(це із океану альзи??)то у нього і голосу нормального немає і пісні ніякі,я навіть кращі складу...Найтфіш-це на любителя..Ну і про звук),то нерозумію твого нятяку))
Психея
хм... Альєксандр Васільєв - вокаліст і гітарист російської рок-групи Сплін, однієї з найкращих до речі, не можуть мільйони людей помилятися.
шановний, а яке виконання ви хочете? за часів коли існували Бітлс не було такої техніки яка є зараз... і взагалі, що не так з їх технікою виконання?
Цитата
я навіть кращі складу...

знаєш, то як в дитячому садку... типу "моя іграшка краща за твою", або "я краще намалюю"... то чому ж досі не склав? даваЙ, склади текст, напиши музику а тоді вже подивимось у кого краще вийшло...
Цитата
Найтфіш-це на любителя..

ну от поки не навчимось хоча б читати нормально англійською, діла не буде...
Цитата
Ну і про звук),то нерозумію твого нятяку)

хм...ти з тих людей яким треба все по словах пояснити? гаразд, спробуєм... але для початку поясни мені де саме ти бачиш приколи в піснях Системи?
Хижий птаХ
Тю,а я думав ,що Васільєв-це вокал групи Океана Ельзи),із його виконання подобається тіки "виходу нема"...А на рахунок техніки,то мені взагалі по-БаРаБаНу,що тоді було,я порівнюю загалом.я ж не слухаю, думаючи як вони б виконували зараз..хехе ,ну про дитячий садок ти загнула,адже я наголошував на тому,що у їхніх піснях немає норм змісту,що не професійно складено...Щоб читати вільно по англійськи,тре багато років,недочекаєшся),нащо ж тоді перевідники?)..Ну і приколи у виконанні system of a Down полягають у самому виконанні,це щось типу укр.Карни)..
Психея
Цитата(Хижий птаХ @ 31.12.2008 - 13:00) *
Ну і приколи у виконанні system of a Down полягають у самому виконанні,це щось типу укр.Карни)..

якщо є нормальний зміст, музика і голос то можна й поприкалуватись, щоб фанів розважити чи щоб виступ на сцені не виглядав надто сухим... ти так не вважаєш?
Цитата
із його виконання подобається тіки "виходу нема"...

а крім цього ти багато чув?
Цитата
А на рахунок техніки,то мені взагалі по-БаРаБаНу

ох, вЄрх астраумія... а тобі й ніхто не каже слухати і думати як вони виконували б зараз, просто слухаючи, варто поворушити звивинами і усвідомити що для тодішніх можливостей у звукозаписі це був дуже високий рівень... і все...
Цитата
хехе ,ну про дитячий садок ти загнула,адже я наголошував на тому,що у їхніх піснях немає норм змісту,що не професійно складено...

якщо ти там змісту не бачиш то не означає, що його там нема... розумієш про що я?
Цитата
Щоб читати вільно по англійськи,тре багато років,недочекаєшся),нащо ж тоді перевідники?)..

хм... ну тоді хоча б українською правильно варто навчитися... "перекладачі", по-перше, по-друге, вільно від тебе ніхто не вимагає, просто пора б уже знати що англійське "w" транслітерується як наше "в", а не "ф"...
Kinder
гммм .... тут питання можна задати ширше, який рок??? Особисто надаю перевагу: hard, класичному rock - у, Scorpions, Pink Floyd, O.E ....
Zhuzha
Маш, не розумію навіщо з ним сперечатись? Адже зразу видно шо хлопчик нічого не розуміє в музиці. А взагалі-то кожен має право на власну думку, якшо для нього моторолла рок, а соад - прикол, та хай собі вважає так наздоров*я. Може скоро і козловського сюди припише...
2Хижий птах порада на майбутнє: перш ніж почати суперечку, треба хоча б мати хоч якесь уявлення про що сперечаєшся. А то таке враження ніби ти сперечаєшся заради суперечки
П.С. я не лю мотороллу, але люблю соад, о.е, найтвіш, і т.д.т.п. то шо тепер? мені вважати шо я люблю рок, чи ні?
Психея
нє, Оксана, ми тепер попсові(( тре таки переходити на Козловського і мотороллу...
о, доречі, якось дивно тебе тут бачити... шо то раптом трапилось? О_о але я рада...
Цитата
Маш, не розумію навіщо з ним сперечатись?

ем... ну а чим ще на канікулах зайнятись?)
Zhuzha
Цитата
нє, Оксана, ми тепер попсові(( тре таки переходити на Козловського і мотороллу...

а це лікується?е ні... так діло не піде, краще я вже буду попсовичкою і продовжуватиму слухати те що і слухала, аніж закінчу свої дні у рожевій кофтиночці з блискітками, зітхаючи за бідланчиком...
Цитата
о, доречі, якось дивно тебе тут бачити... шо то раптом трапилось? О_о але я рада...

ти знаєш... тому, діти, спіть по-ночам! але можеш не хвилюватись, я сумніваюсь шо я надовго... ну а якшо ти справді рада, то може дебош влаштуємо? а то нудно у вас тут якось...

Цитата
ем... ну а чим ще на канікулах зайнятись?)

ну не мені ж тебе вчити чим на канікулах займатись.... хоча рано тобі таке ше знати! от як підростеш - розповім!)
Психея
Цитата(Zhuzha @ 4.01.2009 - 02:22) *
а це лікується?е ні... так діло не піде, краще я вже буду попсовичкою і продовжуватиму слухати те що і слухала, аніж закінчу свої дні у рожевій кофтиночці з блискітками, зітхаючи за бідланчиком...

нє, не лікується... о, а рожева кофточка таки заманлива перспектива... зате ти будеш крута і слухатимеш найкращих рокЄрів... от... куди ж Системі до них... хочеш я тобі подарую всі диски Бідлана? чи в тебе вони вже є?
Цитата
ти знаєш... тому, діти, спіть по-ночам! але можеш не хвилюватись, я сумніваюсь шо я надовго... ну а якшо ти справді рада, то може дебош влаштуємо? а то нудно у вас тут якось...

ммм... дебош це халасо)) тим більше сьогодн свято... четвертий день Нового року! давай)
ну не мені ж тебе вчити чим на канікулах займатись.... хоча рано тобі таке ше знати! от як підростеш - розповім!)

О_о так нечесно... я вже доросла і маю право знати.... а раптом мені сподобається?)
G3D

Та в курсі вона що до чого, в курсі))
Zhuzha
Цитата
Та в курсі вона що до чого, в курсі))

хто ти такий і шо ти мені з Машкою зробив???? Тепер, ти як істинний джентельмени повинен з нею одружитись!!!
G3D
Цитата(Zhuzha @ 4.01.2009 - 21:56) *
хто ти такий і шо ти мені з Машкою зробив???? Тепер, ти як істинний джентельмени повинен з нею одружитись!!!

Еволюція ніків - bo -bodjan - bo1993 - Eragon - Ged -G3D =). Нічого я з Машкою не зробив) Поки що)) Звісно одружимось =) Нам лиш нагоду дайте))
Zhuzha
Цитата
Еволюція ніків - bo -bodjan - bo1993 - Eragon - Ged -G3D =). Нічого я з Машкою не зробив) Поки що)) Звісно одружимось =) Нам лиш нагоду дайте))

гм.... а ми знайомі?))
еее, почекай поки вона народиться,виросте, а вже тоді ми з її батьком вирішимо чи повинні ви одружуватись чи ні!
Психея
Цитата(Zhuzha @ 4.01.2009 - 23:27) *
гм.... а ми знайомі?))
еее, почекай поки вона народиться,виросте, а вже тоді ми з її батьком вирішимо чи повинні ви одружуватись чи ні!

ем... радітєлі, я вас канєшно люблю і всьо такоЄ, але тут я вже сама усьо вирішила)) blush2.gif
Zhuzha
спочатку народись, а тоді вже поговоримо! звісно якшо цей хлопчик чемний, то ми дозволимо вам товаришувати.
Психея
Цитата(Zhuzha @ 4.01.2009 - 23:50) *
спочатку народись, а тоді вже поговоримо! звісно якшо цей хлопчик чемний, то ми дозволимо вам товаришувати.

чемний, хороший, милий і взагалі, до народження ше довго чекати, ви ж мене нать зачати ніяк не можете)) tongue.gif
Zhuzha
Цитата
чемний, хороший, милий і взагалі, до народження ше довго чекати, ви ж мене нать зачати ніяк не можете))

значить прийдеться тобі чекати зачаття! а то чи чемний він ми самі перевіримо!
Психея
Цитата(Zhuzha @ 5.01.2009 - 00:35) *
значить прийдеться тобі чекати зачаття! а то чи чемний він ми самі перевіримо!

ну то йдіть зачинайте... чьо ви сидите тут ніфіга не робите??
ем... не лякайте мене...знаю я ваші методи... нічьо не тре перевіряти... чи ви вже рідній дитині не вірите??
Zhuzha
Цитата
ну то йдіть зачинайте... чьо ви сидите тут ніфіга не робите??
ем... не лякайте мене...знаю я ваші методи... нічьо не тре перевіряти... чи ви вже рідній дитині не вірите??

ну як для початку тебе треба вкласти в ліжечко!нам тре здорову дитину!
ем... а маємо вірити??
Психея
вважайте шо я уже в ліжечку))
звичайно ж маєте... я ж теж чемна і хороша, крім того ви мене любите)
Zhuzha
Цитата
вважайте шо я уже в ліжечку))
звичайно ж маєте... я ж теж чемна і хороша, крім того ви мене любите)

то ми тебе шо й любити маємо??? Ну і чого мене ніхто не попередив?...
Психея
Цитата(Zhuzha @ 5.01.2009 - 00:53) *
то ми тебе шо й любити маємо??? Ну і чого мене ніхто не попередив?...

хм... мать, ти безсовісна(( ну от татко мене любить... здається... бери з нього приклад... cray.gif
G3D
Цитата(Zhuzha @ 4.01.2009 - 23:27) *
гм.... а ми знайомі?))

знайомі =). Колись були. Ще в часи перекладу 7. А потім Енка переродилася і довгий час мене не було =)
Zhuzha
Цитата
хм... мать, ти безсовісна(( ну от татко мене любить... здається... бери з нього приклад... cray.gif

сонечко, в тебе ше нема татка, такшо нема з кого приклад брати

Цитата
знайомі =). Колись були. Ще в часи перекладу 7. А потім Енка переродилася і довгий час мене не було =)

ну як скажеш... а ти не пам*ятаєш як я до тебе тоді ставилася? тобто можу я за тебе видавати свою дочку, чи маю влаштовувати істерики типу"він тебе не гідний, ми знайдем тобі кращого"?
Психея
Цитата(Zhuzha @ 5.01.2009 - 17:29) *
сонечко, в тебе ше нема татка, такшо нема з кого приклад брати

у мене є татко!!!!! cray.gif я ше не народилась а ти мене вже сиротою зробила?! cray.gif
G3D
Цитата(Zhuzha @ 5.01.2009 - 17:29) *
ну як скажеш... а ти не пам*ятаєш як я до тебе тоді ставилася? тобто можу я за тебе видавати свою дочку, чи маю влаштовувати істерики типу"він тебе не гідний, ми знайдем тобі кращого"?

Та нормально вродь =). Хоча я з темними не тусив і травку в сальворленді не ростив.
Психея
Цитата(G3D @ 5.01.2009 - 18:41) *
Та нормально вродь =). Хоча я з темними не тусив і травку в сальворленді не ростив.

ем... ти не був у нашому клані? blink.gif
хм...знач то був не ти))
G3D
Цитата(Психея @ 5.01.2009 - 18:43) *
ем... ти не був у нашому клані? blink.gif
хм...знач то був не ти))

а ти про кого подумала?) якщо в мому ніці не було чогось схожого на bo, знач то був не я..))
Психея
Цитата(G3D @ 5.01.2009 - 18:52) *
а ти про кого подумала?) якщо в мому ніці не було чогось схожого на bo, знач то був не я..))

я не пам*ятаю що там було... я тоді не надто увагу звертала... але чомусь мені здалося))
Zhuzha

Цитата

і ти ше шось хочеш від моєї дочки? та вона тебе за день доконає... на неї тре імунітет мати...

Цитата
у мене є татко!!!!! cray.gif я ше не народилась а ти мене вже сиротою зробила?! cray.gif

ну чого зразу сиротою! в тебе обов*язково буде татко! тіки я ше не обрала хто...
Психея
Цитата(Zhuzha @ 5.01.2009 - 21:26) *
і ти ше шось хочеш від моєї дочки? та вона тебе за день доконає... на неї тре імунітет мати...
ну чого зразу сиротою! в тебе обов*язково буде татко! тіки я ше не обрала хто...

ииии... ну шо ти таке говориш? який імунітет? хоч щоб я в дівках залишилась і до смерті на твоїй ших сиділа?! я насправді хороша й мила дитина!!!
ем... ну ти ж не будеш народжувати дітей від когсоь лєвого, від свого ЗАКОННОГО ЧОЛОВІКА!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.