Повна версія цієї сторінки:
Вам подобається рок?
а я думаю де ти цього всього набралася... треба буде з ним виховну бесіду провести....
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 23:30)

а я думаю де ти цього всього набралася... треба буде з ним виховну бесіду провести....
тільки бажано так щоб він після цього залишився живий, гаразд?
все залежить від того які висновки він післля цієї розмови зробить... коротше кажучи нічого обіцяти не можу...
нє, тоді я його від тебе сховаю...
ховай куди хочеш, він все одно не витримає і знову припреться сюди....
Бурум - бурум - бурум..... Ейк... , гик. А де всі?! Бл§дь, як там зимнноо¤..., а я бачив зелену фею, еій хтось хоче кави? У кого можна переспати??? Ї вопше де Адольф?
Britney
7.01.2009 - 09:27
Цитата(Kinder @ 7.01.2009 - 02:31)

Бурум - бурум - бурум..... Ейк... , гик. А де всі?! Бл§дь, як там зимнноо¤..., а я бачив зелену фею, еій хтось хоче кави? У кого можна переспати??? Ї вопше де Адольф?
Е-е-е-е-е люди не відходьте від теми....
Цитата(Kinder @ 7.01.2009 - 02:31)

Адольф? зайчеГ, ти бачив Адольфа? і Зелену Фею? ну візьми мене з собою в запій наступного разу!!!
Цитата
Е-е-е-е-е люди не відходьте від теми....
хм... згинь, глюк...
Цитата
Адольф? зайчеГ, ти бачив Адольфа? і Зелену Фею? ну візьми мене з собою в запій наступного разу!!! cray.gif
ще 16 днів... а кроля вого ми відведемо у спеціальний заклад... у клуб, де тусуються і адольфи і бонапарти і всі та вся....
Цитата(Zhuzha @ 7.01.2009 - 17:02)

ще 16 днів... а кроля вого ми відведемо у спеціальний заклад... у клуб, де тусуються і адольфи і бонапарти і всі та вся....
аа.. .це той де ти недавно відпочивала??
Цитата(Психея @ 7.01.2009 - 17:28)

аа.. .це той де ти недавно відпочивала??

ні, це той куди ми тебе в садочок хотіли здати, але там сказали шо ти занадто важкий випадок для них.... ее, тобто вони сказали шо таких милих і чемних діток там не тримають
Цитата(Zhuzha @ 7.01.2009 - 18:02)

ні, це той куди ми тебе в садочок хотіли здати, але там сказали шо ти занадто важкий випадок для них.... ее, тобто вони сказали шо таких милих і чемних діток там не тримають
хм... це там де дядьки в білих халатиках? хм... а мені вони сказали що добре тебе знають бо ти часто в них буваєш...
ну я ж не вперше за тебе просити ходила, а вони все відмовляють...
Цитата(Zhuzha @ 7.01.2009 - 23:16)

ну я ж не вперше за тебе просити ходила, а вони все відмовляють...
стоп.. .я ж тільки недавно народилась... як ти могла ходити? щось ти недоговорюєш...
сонечко повір, тобі не варто цього знати....
Цитата(Zhuzha @ 8.01.2009 - 01:00)

сонечко повір, тобі не варто цього знати....
ну чому? я нікому не скажу... чесно
ти ше маленька, і не знаєш як це.
Цитата(Zhuzha @ 8.01.2009 - 01:39)

ти ше маленька, і не знаєш як це.
ех... а коли підросту ти мну розкажеш?
обов*язково... навіть покажу!хто зна, мо хоч тоді пощастить!тобто я хотіла сказати шо тобі сподобається!
Цитата(Zhuzha @ 8.01.2009 - 01:56)

обов*язково... навіть покажу!хто зна, мо хоч тоді пощастить!тобто я хотіла сказати шо тобі сподобається!
хтозна... а це не боляче??
це з якої сторони подивитися.... для тебе я зроблю все щоб було... не боляче.
Іт іс однозначно приємно-)
Цитата(Kinder @ 8.01.2009 - 02:05)

Іт іс однозначно приємно-)
а ти впевнений шо ти кролик і шо ми одне і теж говоримо?
Гмм... зате я знаю що приємно...:-P
вітаю, але бажано шоб моя доця не володіла такою інформацією до її повноліття, тому притримай свої знання....
ех... ну все як завжди... нічьо мені не кажуть(
візьми абетку почитай... там багато корисгої інформації, звідти ти сама все дізнаєшся, і не будеш до мене приставати... тобто тобі не потрібна буде постороння допомога і це виховає в тобі самостійність!
Цитата(Zhuzha @ 8.01.2009 - 02:42)

візьми абетку почитай... там багато корисгої інформації, звідти ти сама все дізнаєшся, і не будеш до мене приставати... тобто тобі не потрібна буде постороння допомога і це виховає в тобі самостійність!
ем... мам, я вже енциклопедій начиталась... нафіг мені та абетка?
енциклопедій? тобто ти вже можеш мамі сказати скільки тобі рочків не показуючи на пальчиках?
Цитата(Zhuzha @ 8.01.2009 - 02:53)

енциклопедій? тобто ти вже можеш мамі сказати скільки тобі рочків не показуючи на пальчиках?
емм... це... ні, я таких великих цихворок ще не знаю
Цитата(Психея @ 8.01.2009 - 15:36)

емм... це... ні, я таких великих цихворок ще не знаю

а в твоєму віці пора б уже і знати! може в школу тебе якусь віддати? ...
Цитата(Zhuzha @ 8.01.2009 - 18:49)

а в твоєму віці пора б уже і знати! може в школу тебе якусь віддати? ...
ні... я ж маленька ще
Цитата(Психея @ 8.01.2009 - 19:20)

ні... я ж маленька ще

ем...а маленька це скільки?
Цитата(Zhuzha @ 8.01.2009 - 19:44)

ем...а маленька це скільки?
ну мені ж навіть 4 рочки нема...
Цитата(Психея @ 8.01.2009 - 19:54)

ну мені ж навіть 4 рочки нема...
ааа... ну хоч стіки доброго шо до перехідного віку далеко....
Цитата(Zhuzha @ 8.01.2009 - 20:21)

ааа... ну хоч стіки доброго шо до перехідного віку далеко....
а перехідний вік це як?
Цитата(Психея @ 8.01.2009 - 21:16)

а перехідний вік це як?
ну для чого тобі пернапружувати свою маленьку голівоньку непотрібною інформацією? вчи собі буковки, цихорки і шо там ше вчать у 4річному віці.
Mesnuk
26.03.2009 - 00:01
Доки ви тут тему не змінили. Я бхотів висловити свою думку. Рок-цн життя! Попса-х************!
Рок - це круто!! Рок - це почуття, це життя.. )))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.