Повна версія цієї сторінки:
Вам подобається рок?
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 20:24)

сонечко, ти непослідовна, то ти одружуєшся, то ти ше маленька шоб любити... виріши вже остаточно!
неможу... мені потрібен час... до речі, де твій подарунок в честь мого весілля??
ми ж начебто домовились шо ти ше маленька і почекаєш 17 днів!
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 20:33)

ми ж начебто домовились шо ти ше маленька і почекаєш 17 днів!
я передумала.... я вирішила що я доросла, знаю шо таке "любити" і можу виходити заміж...
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 19:38)

гм, чудові значить гени! і не мої, бо по-іншому ти була б мила, добра, розумна, ввічлива, талановита,справедлива,кмітлива, доброзичлива,товариська, культурна,організована і дуже-дуже скромна! ну одним словом така як Я!

мама прямо сама скромність!
ну гаразд, мені набридло з тобою панькатися, сідай комусь іншому на шию... раз ти мене не любиш то скатертю дорога... подарунка на весілля ти не отримаєш...
Цитата
blink.gif мама прямо сама скромність!
звичайно! скромність моя головна чеснота!
Цитата
ну гаразд, мені набридло з тобою панькатися, сідай комусь іншому на шию... раз ти мене не любиш то скатертю дорога... подарунка на весілля ти не отримаєш...
і яка з тебе після цього мама??
ти знов непослідовна... то ти зочеш від мене волі, то навпаки! раділа б шо в тебе така ліберальна матуся! а якшо ти подарунок маєш наувазі то вважай шо моє невтручання і буде подарунком!
ем, ну добре, дякую... ти головне таткові нічого не кажи... і цей... можна ми нарешті мультики подивимось?)
Цитата
ем, ну добре, дякую... ти головне таткові нічого не кажи... і цей... можна ми нарешті мультики подивимось?)
ну та як ти нічо не скажеш своєму улюбленому таткові?? вперед, дивіться собі наздоров*я....
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 20:56)

ну та як ти нічо не скажеш своєму улюбленому таткові?? вперед, дивіться собі наздоров*я....
ем.. .я скажу йому... обов*язково скажу... через 17 днів
denzyman
6.01.2009 - 21:11
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 20:37)

я передумала.... я вирішила що я доросла, знаю шо таке "любити" і можу виходити заміж...
Ні. Тобі лишилося всього 17 днів 1 година і 50 хвилин до повноліття. До цього ніяких чоловіків\сексу\алкоголю\наркотиків\нікотину!
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 21:11)

Ні. Тобі лишилося всього 17 днів 1 година і 50 хвилин до повноліття. До цього ніяких чоловіків\сексу\алкоголю\наркотиків\нікотину!
ну але ж... це нечесно!

можна я тоді хоча б сусідського котика помучу??
denzyman
6.01.2009 - 21:20
З тваринами треба лагідно поводитися... Їх не можна мучати. Це є неправильно
Цитата
З тваринами треба лагідно поводитися... Їх не можна мучати. Це є неправильно
а ти ше мене не любиш... хоча татко біля мене просто тиран якийсь....а я взагалі чемна
denzyman
6.01.2009 - 21:25
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 21:23)

а ти ше мене не любиш... хоча татко біля мене просто тиран якийсь....а я взагалі чемна

Тиран? Та їй 1 дня ще не минуло... Я просто турбуюся про нашу дитину
Цитата
Тиран? Та їй 1 дня ще не минуло... Я просто турбуюся про нашу дитину closedeyes.gif
коханий, ну що ти? то я пожартувала! ти в мене найкращий!
ґи... мені кажись пора спатки, а тотут телячі ніжності починаються... а раптом ви братика мені надумаєте зробити..
denzyman
6.01.2009 - 21:31
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 21:28)

ґи... мені кажись пора спатки, а тотут телячі ніжності починаються... а раптом ви братика мені надумаєте зробити..

навіть і не думай. Ще тебе заміж не видали, тому чекаємо поки звільниться ліжечко
Цитата
ґи... мені кажись пора спатки, а тотут телячі ніжності починаються... а раптом ви братика мені надумаєте зробити.. happy.gif
правильно! біжи спатоньки, там якраз вечірня казочка починається!надобраніч сонечко!)
Цитата
навіть і не думай. Ще тебе заміж не видали, тому чекаємо поки звільниться ліжечко
ну гаразд, братика ми робити не будемо, але спати можеш іти!)
як це так? О_о ви хочете щоб я і далі дружила з Банні?? ну добре... тоді я не йду спати!
denzyman
6.01.2009 - 21:39
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 21:34)

як це так? О_о ви хочете щоб я і далі дружила з Банні?? ну добре... тоді я не йду спати!
Тварини іноді бувають корисні...Тай ніхто тебе не змушує товаришувати з кролем, можеш хресного подіставати
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 21:39)

Тварини іноді бувають корисні...Тай ніхто тебе не змушує товаришувати з кролем, можеш хресного подіставати

не хочу хресного... хресний в запої не ходить, не курить і не колеться... а з банні набагато цікавіше.. .він обіцяв мені показати нарешті Зелену фею...
denzyman
6.01.2009 - 21:53
без щеплення ніззя
ггггг.... зелену феюююю
denzyman
6.01.2009 - 22:01
Цитата(Kinder @ 6.01.2009 - 21:57)

ггггг.... зелену феюююю

Яку муть ти хочеш запропонувати моїй доньці, щоб від неї їй ввижалася зелена фея?!
ну чому муть... я ж кажу, зелена фея це наша спільна знайома...
і давай зробимо Банні щеплення!!
denzyman
6.01.2009 - 22:07
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 22:02)

ну чому муть... я ж кажу, зелена фея це наша спільна знайома...
і давай зробимо Банні щеплення!!
Ну добре, де ж та знайома?
Окей. Від усіх відомих хвороб, бо хто-зна де він гуляв до знайомства з тобою
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 22:07)

Ну добре, де ж та знайома?
Окей. Від усіх відомих хвороб, бо хто-зна де він гуляв до знайомства з тобою
вона... хм.... в запої?
ем... ну тоді йому доведеться робити дуже-дуже багато щеплень...боюсь він не витримає такого

ой де я тільки не гуляв...
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 22:01)

Яку муть ти хочеш запропонувати моїй доньці, щоб від неї їй ввижалася зелена фея?!
ииииииииии..... якщо чесно її вкрали
denzyman
6.01.2009 - 22:14
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 22:09)

ем... ну тоді йому доведеться робити дуже-дуже багато щеплень...боюсь він не витримає такого

Перш за все твоє здоров'я доню...
Цитата
ой де я тільки не гуляв...
це ми й перевіримо
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 22:14)

Перш за все твоє здоров'я доню...
правильно... а потім ми його ще й каструємо... щоб не гуляв більше
denzyman
6.01.2009 - 22:20
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 22:17)

правильно... а потім ми його ще й каструємо... щоб не гуляв більше
ну цу уже як ти захочеш...
... а я то думав ви хороші, ніфіга піду я косяк шукати!
Цитата(Kinder @ 6.01.2009 - 22:21)

... а я то думав ви хороші, ніфіга піду я косяк шукати!
який косяк? зайчеГ! я хороша! хіба ти не знаєш що я тобі тілкьи добра хочу??
ну да, ти всім добра бажаєш.... а мо й тобі заодно щеплення зробити? ну нафсякий випадок....
не треба мені щеплення! і татко не дозволить
після того як ти водишся бозна-де і бозна з ким я думаю він сам це запропонує.
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 22:42)

після того як ти водишся бозна-де і бозна з ким я думаю він сам це запропонує.
ем... я взагалі чемна дитина і сиджу вдома... може ми тобі щеплення зробимо? ну від сказу наприклад...так буде краще для всіх...
ну да, ти чемна, і з бухою кролятиною не водишся... мені? сонечко, я розумію шо ти ше маленька і не розумієш значення багатьох слів, але тим не менше не варто кидатись такими словами...
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 22:53)

ну да, ти чемна, і з бухою кролятиною не водишся... мені? сонечко, я розумію шо ти ше маленька і не розумієш значення багатьох слів, але тим не менше не варто кидатись такими словами...
ну це ж ти мені їх сказала...
я?? ти мене з кимось сплутала... я не могла такого тебе навчити!.... напевно...
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 23:05)

я?? ти мене з кимось сплутала... я не могла такого тебе навчити!.... напевно...
ха! напевно... а де ж я їх ще могла почути як не від своєї любої матусі? а потім ще претензії до мене якісь... до речі, що це слово означає??
я тобі тлумачного словничка на ДН подарую... а я не знаю шо воно означає, тому відповідно ти не могла його від мене чути! я взагалі не знаю такого слова!
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 23:10)

я тобі тлумачного словничка на ДН подарую... а я не знаю шо воно означає, тому відповідно ти не могла його від мене чути! я взагалі не знаю такого слова!
ну мала ж я його десь чути, не могла ж я самапридумати...
може ти від татка почула? він у нас розумний, багато слів чула... ну або від своєї бухої кролятини, мало де він водився....
не називай так Банні! він не п*є... останні 2 години...
тому шо останні дві години він спить?як ти взагалі з ним спілкуєшся? шо в вас спільного? браття по-рАзуму?)
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 23:25)

тому шо останні дві години він спить?як ти взагалі з ним спілкуєшся? шо в вас спільного? браття по-рАзуму?)
ем... та, він дуже розумний зайчег... і знає значення усіх слів яких не знаєш ти
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.