Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Вам подобається рок?
Енвайром > Головний > Музика
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Психея
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 20:24) *
сонечко, ти непослідовна, то ти одружуєшся, то ти ше маленька шоб любити... виріши вже остаточно!

неможу... мені потрібен час... до речі, де твій подарунок в честь мого весілля??
Zhuzha
ми ж начебто домовились шо ти ше маленька і почекаєш 17 днів!
Психея
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 20:33) *
ми ж начебто домовились шо ти ше маленька і почекаєш 17 днів!

я передумала.... я вирішила що я доросла, знаю шо таке "любити" і можу виходити заміж...
Kinder
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 19:38) *
гм, чудові значить гени! і не мої, бо по-іншому ти була б мила, добра, розумна, ввічлива, талановита,справедлива,кмітлива, доброзичлива,товариська, культурна,організована і дуже-дуже скромна! ну одним словом така як Я!

blink.gif мама прямо сама скромність!

Zhuzha
ну гаразд, мені набридло з тобою панькатися, сідай комусь іншому на шию... раз ти мене не любиш то скатертю дорога... подарунка на весілля ти не отримаєш...
Цитата
blink.gif мама прямо сама скромність!

звичайно! скромність моя головна чеснота!
Психея
Цитата
ну гаразд, мені набридло з тобою панькатися, сідай комусь іншому на шию... раз ти мене не любиш то скатертю дорога... подарунка на весілля ти не отримаєш...

і яка з тебе після цього мама??
Zhuzha
ти знов непослідовна... то ти зочеш від мене волі, то навпаки! раділа б шо в тебе така ліберальна матуся! а якшо ти подарунок маєш наувазі то вважай шо моє невтручання і буде подарунком!
Психея
ем, ну добре, дякую... ти головне таткові нічого не кажи... і цей... можна ми нарешті мультики подивимось?)
Zhuzha
Цитата
ем, ну добре, дякую... ти головне таткові нічого не кажи... і цей... можна ми нарешті мультики подивимось?)

ну та як ти нічо не скажеш своєму улюбленому таткові?? вперед, дивіться собі наздоров*я....
Психея
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 20:56) *
ну та як ти нічо не скажеш своєму улюбленому таткові?? вперед, дивіться собі наздоров*я....

ем.. .я скажу йому... обов*язково скажу... через 17 днів blush2.gif
denzyman
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 20:37) *
я передумала.... я вирішила що я доросла, знаю шо таке "любити" і можу виходити заміж...

Ні. Тобі лишилося всього 17 днів 1 година і 50 хвилин до повноліття. До цього ніяких чоловіків\сексу\алкоголю\наркотиків\нікотину!
Психея
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 21:11) *
Ні. Тобі лишилося всього 17 днів 1 година і 50 хвилин до повноліття. До цього ніяких чоловіків\сексу\алкоголю\наркотиків\нікотину!

ну але ж... це нечесно! cray.gif можна я тоді хоча б сусідського котика помучу??
denzyman
З тваринами треба лагідно поводитися... Їх не можна мучати. Це є неправильно
Zhuzha
Цитата
З тваринами треба лагідно поводитися... Їх не можна мучати. Це є неправильно

а ти ше мене не любиш... хоча татко біля мене просто тиран якийсь....а я взагалі чемна rolleyes.gif
denzyman
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 21:23) *
а ти ше мене не любиш... хоча татко біля мене просто тиран якийсь....а я взагалі чемна rolleyes.gif

Тиран? Та їй 1 дня ще не минуло... Я просто турбуюся про нашу дитину closedeyes.gif
Zhuzha

Цитата
Тиран? Та їй 1 дня ще не минуло... Я просто турбуюся про нашу дитину closedeyes.gif

коханий, ну що ти? то я пожартувала! ти в мене найкращий!
Психея
ґи... мені кажись пора спатки, а тотут телячі ніжності починаються... а раптом ви братика мені надумаєте зробити.. happy.gif
denzyman
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 21:28) *
ґи... мені кажись пора спатки, а тотут телячі ніжності починаються... а раптом ви братика мені надумаєте зробити.. happy.gif

навіть і не думай. Ще тебе заміж не видали, тому чекаємо поки звільниться ліжечко
Zhuzha
Цитата

правильно! біжи спатоньки, там якраз вечірня казочка починається!надобраніч сонечко!)
Zhuzha
Цитата
навіть і не думай. Ще тебе заміж не видали, тому чекаємо поки звільниться ліжечко

ну гаразд, братика ми робити не будемо, але спати можеш іти!)
Психея
як це так? О_о ви хочете щоб я і далі дружила з Банні?? ну добре... тоді я не йду спати!
denzyman
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 21:34) *
як це так? О_о ви хочете щоб я і далі дружила з Банні?? ну добре... тоді я не йду спати!

Тварини іноді бувають корисні...Тай ніхто тебе не змушує товаришувати з кролем, можеш хресного подіставати smile.gif
Психея
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 21:39) *
Тварини іноді бувають корисні...Тай ніхто тебе не змушує товаришувати з кролем, можеш хресного подіставати smile.gif

не хочу хресного... хресний в запої не ходить, не курить і не колеться... а з банні набагато цікавіше.. .він обіцяв мені показати нарешті Зелену фею...
denzyman
без щеплення ніззя
Kinder
ггггг.... зелену феюююю wizard.gif
denzyman
Цитата(Kinder @ 6.01.2009 - 21:57) *
ггггг.... зелену феюююю wizard.gif

Яку муть ти хочеш запропонувати моїй доньці, щоб від неї їй ввижалася зелена фея?!
Психея
ну чому муть... я ж кажу, зелена фея це наша спільна знайома...
і давай зробимо Банні щеплення!!
denzyman
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 22:02) *
ну чому муть... я ж кажу, зелена фея це наша спільна знайома...
і давай зробимо Банні щеплення!!

Ну добре, де ж та знайома?
Окей. Від усіх відомих хвороб, бо хто-зна де він гуляв до знайомства з тобою
Психея
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 22:07) *
Ну добре, де ж та знайома?
Окей. Від усіх відомих хвороб, бо хто-зна де він гуляв до знайомства з тобою

вона... хм.... в запої?
ем... ну тоді йому доведеться робити дуже-дуже багато щеплень...боюсь він не витримає такого cray.gif
Kinder
pooh_go.gif ой де я тільки не гуляв...
Kinder
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 22:01) *
Яку муть ти хочеш запропонувати моїй доньці, щоб від неї їй ввижалася зелена фея?!

ииииииииии..... якщо чесно її вкрали girl_werewolf.gif
denzyman
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 22:09) *
ем... ну тоді йому доведеться робити дуже-дуже багато щеплень...боюсь він не витримає такого cray.gif

Перш за все твоє здоров'я доню...

Цитата
ой де я тільки не гуляв...

це ми й перевіримо wink.gif
Психея
Цитата(denzyman @ 6.01.2009 - 22:14) *
Перш за все твоє здоров'я доню...

правильно... а потім ми його ще й каструємо... щоб не гуляв більше
denzyman
Цитата(Психея @ 6.01.2009 - 22:17) *
правильно... а потім ми його ще й каструємо... щоб не гуляв більше

ну цу уже як ти захочеш...
Kinder
... а я то думав ви хороші, ніфіга піду я косяк шукати!
Психея
Цитата(Kinder @ 6.01.2009 - 22:21) *
... а я то думав ви хороші, ніфіга піду я косяк шукати!

який косяк? зайчеГ! я хороша! хіба ти не знаєш що я тобі тілкьи добра хочу??
Zhuzha
ну да, ти всім добра бажаєш.... а мо й тобі заодно щеплення зробити? ну нафсякий випадок....
Психея
не треба мені щеплення! і татко не дозволить beee.gif
Zhuzha
після того як ти водишся бозна-де і бозна з ким я думаю він сам це запропонує.
Психея
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 22:42) *
після того як ти водишся бозна-де і бозна з ким я думаю він сам це запропонує.

ем... я взагалі чемна дитина і сиджу вдома... може ми тобі щеплення зробимо? ну від сказу наприклад...так буде краще для всіх...
Zhuzha
ну да, ти чемна, і з бухою кролятиною не водишся... мені? сонечко, я розумію шо ти ше маленька і не розумієш значення багатьох слів, але тим не менше не варто кидатись такими словами...
Психея
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 22:53) *
ну да, ти чемна, і з бухою кролятиною не водишся... мені? сонечко, я розумію шо ти ше маленька і не розумієш значення багатьох слів, але тим не менше не варто кидатись такими словами...

ну це ж ти мені їх сказала...
Zhuzha
я?? ти мене з кимось сплутала... я не могла такого тебе навчити!.... напевно...
Психея
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 23:05) *
я?? ти мене з кимось сплутала... я не могла такого тебе навчити!.... напевно...

ха! напевно... а де ж я їх ще могла почути як не від своєї любої матусі? а потім ще претензії до мене якісь... до речі, що це слово означає??
Zhuzha
я тобі тлумачного словничка на ДН подарую... а я не знаю шо воно означає, тому відповідно ти не могла його від мене чути! я взагалі не знаю такого слова!
Психея
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 23:10) *
я тобі тлумачного словничка на ДН подарую... а я не знаю шо воно означає, тому відповідно ти не могла його від мене чути! я взагалі не знаю такого слова!

ну мала ж я його десь чути, не могла ж я самапридумати...
Zhuzha
може ти від татка почула? він у нас розумний, багато слів чула... ну або від своєї бухої кролятини, мало де він водився....
Психея
не називай так Банні! він не п*є... останні 2 години...
Zhuzha
тому шо останні дві години він спить?як ти взагалі з ним спілкуєшся? шо в вас спільного? браття по-рАзуму?)
Психея
Цитата(Zhuzha @ 6.01.2009 - 23:25) *
тому шо останні дві години він спить?як ти взагалі з ним спілкуєшся? шо в вас спільного? браття по-рАзуму?)

ем... та, він дуже розумний зайчег... і знає значення усіх слів яких не знаєш ти
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.