Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Оптиміст чи песиміст?
Енвайром > Головний > Конкурси та тести
H@rry
Песиміст чи оптиміст?

Всі люди поділяються на оптимістів та песимістів. Оптимісти — люди, які вірять у свої сили і завжди дивляться у майбутнє, сподіваючись тільки на те, що у них буде менше спадів та більше злетів.
А песимісти — це люди, які сподіваються тільки невдач, які бояться того що має статися, та й взагалі, які не вірять у свої сили. Для того, щоб перевірити хто ж ви є пройдіть цей нескладний тест, який допоможе вам дізнатися більше про себе.

1. Якби вам запропонували бути капітаном команди в якій небуть інтелектуальній грі, ви б погодились?
(„Так” - 2 бал, „ні” - 0 балів)
2. Ви боїтеся, що щось не так зробите на роботі?
(„Так” - 0 бал, „ні” - 2 балів)
3. Вас лякає думка про смерть?
4. Ви засмучуєтесь коли програєте в якомусь змаганні?
5. Якщо перед вами поставлене складне завдання, ви знадіюєтеся?
6. Ви не боїтеся невдач?
7. Ви боїтеся старості?
8. Ви прагнете бути досконалим?
0—9 балів
Нажаль ви людина песимістична. Ви боїтеся усіх невдач, які чекають вас попереду, вам не до вподоби коли інші люди кладуть на вас якесь складне завдання. Якщо ж ви і надалі будете такими, то в майбутньому вам буде важко. Змінюйтесь!

10—16 балів
Ви — це ідеал оптиміста. Ви не боїтеся всього того недоброго, що вам приготувала доля, замість того, щоб через все це проходите, ви намагаєтесь змінити нехорошу долю. І все це правильно! Залишайтесь таким, яким ви є і про це не пошкодуєте.

Sid

Мій результат 10 : Ви — це ідеал оптиміста. Ви не боїтеся всього того недоброго, що вам приготувала доля, замість того, щоб через все це проходите, ви намагаєтесь змінити нехорошу долю. І все це правильно! Залишайтесь таким, яким ви є і про це не пошкодуєте.
панТЕРРчик
у мну теж 10, але я б не назвала себе такою вже аж дуже оптимістичною...
Morgana
ну і яка зараза стерла мій пост і можна спитати з яких причин? dry.gif

у мене вообше вийшло 12, але питання поставлені некоректно...
Serena
8..цікаво що я?
Violetta
в мене 12, але люди поділяються не тільки на песимістів і оптимістів
Serena
ну я поофігіст по натурі. А оптиміст чи песеміст не можу визначитись,шось середьне.
biert
Цитата(Ерміона @ 10.05.2008 - 20:00) *
ну я поофігіст по натурі. А оптиміст чи песеміст не можу визначитись,шось середьне.

я тоже ))
salvor
а в мене 2 з математики напевно мало б бути.

Хоча у всіх тестах бали ставлять або 2 або 0 в мене чомусь вийшло 11 smile.gif
Після перерахунку вийшло 12 або 14,залежно від змісту 6го питання, я його трохи не зрозумів.
Inkognito
в мене 12, хоча ідеалом оптиміста я б себе не назвала
Mister_SER
Я особисто оптимыстичний реаліст, я завжди оцінюю ситуацію реально, і на цю реальність завжлди дивлюся з посмішкою smile.gif
Язва
Я- реаліст взагалі з ухилом до песимізму. Цей тест не проходила, бо він дурний і зовсім не показує, яка є людина. Тим паче, що дійсно таки, люди діляться не тільки на песимістів і оптимістів.
Shiver2005
Цитата(Язва @ 31.05.2008 - 22:41) *
Я- реаліст взагалі з ухилом до песимізму. Цей тест не проходила, бо він дурний і зовсім не показує, яка є людина. Тим паче, що дійсно таки, люди діляться не тільки на песимістів і оптимістів.

+1
H@rry
Цитата(Язва @ 31.05.2008 - 22:41) *

Цей тест створений мною для того, щоб ви визначили хто ви є: оптиміст чи песиміст. А там решта всяких пофігістів і т. д. визначайте за допомогою інших тестів. Тест показує, яка є людина і ніхто не просить, щоб ти цей тест проходила, не хоч, то й не треба, буду тебе ніби заставляти. Це твоє рішення не проходити його! Отак-от! tongue.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.