Я би провів чемпіонат по хрестиках-ноліках, або по ще чомусь

Все таки титул віце-чемпіона світу це гон.
Після того сходили б у магазин мисливських знарядь і екіпірувався б

замутив собі би житло:елктростанція на бензині(для холодильника треба,комп фтоппку),пару електричних батарей на зиму(все як положено свиснув у магазинах).У майбутньому було б добре перейти на вітрове джерело енергії.
Ще треба було б накрасти консерв і інших продуктів що довго зберігаються-їсти ж щось треба!
Як зауважив Піченька добре було б розмножуватись-можна буде врятувати хоч щось із залишків людства,правда в такому випадку досить скоро почали б проявлятись недоброякісні гени,але що ж поробиш

.Також непогано було б поритись по американських лабораторіях- так можна буде не давати можливості недоброякісним рецесіям відздзеркалюватись в нащадках.також туди варто було б піти,коли стать іншої людини не підходила для реєнкарнації людської цивілізації.
Після цього ждобре було б зробити бібліотеку(для збереження знань і т.п.)-а то всіх нащадків не навчиш.Далі прийшлось би розробляти сільське господарство і т.п. Шукав би гарне місце під це(світ великий-щось та й знайдеться).ну там в аптеку зайти і т.п.-ясне діло.
Не забувати що всі речі мають свій термін дії тому під час зростання популяції варто задуматись про освіту фармацевта(ну або щось із народної медицини,або т.п.)
Ну це якщо коротко,я може щось забув, якщо це важливо то надіюсь колега по нещастю мені нагадає.