Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: що б ви робили якби на світі Залишилось тіки 2 людини ?
Енвайром > Головний > Розмови
biert
Мені Самому добре я б Пішов в магазин )) Би затарився машину собі підігнав би Школі підірвав Би об"їздив весь світ Вот такий я Самотній
Психея
Цитата(CaMoBap @ 20.10.2008 - 21:18) *
Мені Самому добре я б Пішов в магазин )) Би затарився машину собі підігнав би Школі підірвав Би об"їздив весь світ Вот такий я Самотній

і через два тижні двинувся б від самотності у великому і пустому світі...
Пічєнька
Я б розмножувався!
salvor
Я би провів чемпіонат по хрестиках-ноліках, або по ще чомусь smile.gif
Все таки титул віце-чемпіона світу це гон.

Після того сходили б у магазин мисливських знарядь і екіпірувався б smile.gif
замутив собі би житло:елктростанція на бензині(для холодильника треба,комп фтоппку),пару електричних батарей на зиму(все як положено свиснув у магазинах).У майбутньому було б добре перейти на вітрове джерело енергії.
Ще треба було б накрасти консерв і інших продуктів що довго зберігаються-їсти ж щось треба!

Як зауважив Піченька добре було б розмножуватись-можна буде врятувати хоч щось із залишків людства,правда в такому випадку досить скоро почали б проявлятись недоброякісні гени,але що ж поробиш sad.gif.Також непогано було б поритись по американських лабораторіях- так можна буде не давати можливості недоброякісним рецесіям відздзеркалюватись в нащадках.також туди варто було б піти,коли стать іншої людини не підходила для реєнкарнації людської цивілізації.

Після цього ждобре було б зробити бібліотеку(для збереження знань і т.п.)-а то всіх нащадків не навчиш.Далі прийшлось би розробляти сільське господарство і т.п. Шукав би гарне місце під це(світ великий-щось та й знайдеться).ну там в аптеку зайти і т.п.-ясне діло.

Не забувати що всі речі мають свій термін дії тому під час зростання популяції варто задуматись про освіту фармацевта(ну або щось із народної медицини,або т.п.)

Ну це якщо коротко,я може щось забув, якщо це важливо то надіюсь колега по нещастю мені нагадає.
Пічєнька
Ого, Сальвор, то ти цілу концепцію розробив...) відкрий Біблію, там все розписано чітко))
G3D
Для початку розробив би штучний інтелект. Як не як одному все таскати — не вихід. Потім за допомогою тих же андроїдів облаштував місто, для відновлення людської цивілізації. Ну а оскільки люди не розмножуються партогенезом і не є гермафродитами, то слід було б шукати 2 живу людину. Було б добре якби це була особа жіночої статі. Тоді можна подбати про якісне розмноження, але перед цим потрібне планування. Ну а тоді вже займуся благоустроєм планети..
Психея
тю... якісь ви всі зациклені на розмноженні... я б в своє задоволення жила... от напрклад, для початку, пішла б у запій...
Пічєнька
Цитата
Було б добре якби це була особа жіночої статі.

Як не жіночої, то теж нормально)
Цитата
тю... якісь ви всі зациклені на розмноженні... я б в своє задоволення жила... от напрклад, для початку, пішла б у запій..

Хто б тебе з нього виводив потім...та й самому бухати нецікаво...
Психея
Цитата(Пічєнька @ 3.11.2008 - 19:34) *
Хто б тебе з нього виводив потім...та й самому бухати нецікаво...

а для чого мене потім виводити? це ж спокійно можна там залишатися... кому від того гірше буде?
ее... самому? ти що не бухав ніколи? так після 200 грамів можна прекрасно поспілкуватися навіть з упаковочкою сухариків... я вже не кажу про маленьких зелених чоловічків і рожевих слоників...
Пічєнька
Я на тому світі буду за тебе хвилюватися...(
Та нє, це не діло...треба собутильника...
Психея
Цитата(Пічєнька @ 3.11.2008 - 19:43) *
Я на тому світі буду за тебе хвилюватися...(
Та нє, це не діло...треба собутильника...

так ти ж навіть нічого не знатимеш... я попрошу Люцифера щоб тебе не повідомляв
собутильника... хм... ну треба над цим подумати... з ним потім навіть розмножуватися можна...
Пічєнька
Я все одно все бачитиму...Там все бачать...
Фу...секс по п*яній - це негламурно...
Психея
Цитата(Пічєнька @ 3.11.2008 - 19:52) *
Я все одно все бачитиму...Там все бачать...
Фу...секс по п*яній - це негламурно...

справді? а я й не знала що там унизу все видно... ну тоді попросиш когось там щоб валер*яночки тобі дали, щоб не переживав так сильно...
а, ну звичайно, кому ж, як не тобі, знати...
G3D
Ми все не зациклилися на розмноженні, а про майбутнє виду турбуємось)) А згадав щоб я ще зробив. Я б обов’язоково забекапив свій інтелект, щоб якщо фізична оболонка зникне - я продовжував існувати в інформаційному середовищі.
Пічєнька
Цитата
справді? а я й не знала що там унизу все видно... ну тоді попросиш когось там щоб валер*яночки тобі дали, щоб не переживав так сильно...
а, ну звичайно, кому ж, як не тобі, знати...

ти просто там не була... не розумієш ти нічого...
так, йопт...
Цитата
Ми все не зациклилися на розмноженні, а про майбутнє виду турбуємось)) А згадав щоб я ще зробив. Я б обов’язоково забекапив свій інтелект, щоб якщо фізична оболонка зникне - я продовжував існувати в інформаційному середовищі.

Хоттабич laugh.gif
Психея
Цитата(Пічєнька @ 3.11.2008 - 20:25) *
ти просто там не була... не розумієш ти нічого...
так, йопт...

звичайно ж не була, і не буду... як би мене Люцифер не просив, але я не зможу до них приєднатись...
гаразд, запам*ятаю на майбутнє...
Пічєнька
Всі так думають, а потім просяться додому, але не відпускають...
Тобі не знадобиться...
Психея
Цитата(Пічєнька @ 3.11.2008 - 20:53) *
Всі так думають, а потім просяться додому, але не відпускають...
Тобі не знадобиться...

нічого, відпустять, а якщо ні, то я попрошу щоб мене татко забрав...
а, дійсно,я ж не п*ю... на відміну від декого
Пічєнька
Татко навіть теж може не допомогти...
Ну-ну-ну...дарма наїжджаєш...я вже майже тиждень як не п*ю...
Психея
Цитата(Пічєнька @ 3.11.2008 - 23:06) *
Татко навіть теж може не допомогти...
Ну-ну-ну...дарма наїжджаєш...я вже майже тиждень як не п*ю...

ее...як це може не допомогти? звичайно ж допоможе... ти просто мого татка не знаєш
ну от бачиш, я ж навіть не казала на кого маю на увазі... як добре що ти сам усьо визнаєш...
Пічєнька
Знаючи пихатість твоєї пухнастої доброї та чудової особистості, я вже здогадуюсь, кого ти собі записала в татки...)
Знову ж таки, знаючи тебе, такі "мєгатонкі" натяки не зрозуміти неможливо...
Психея
Цитата(Пічєнька @ 4.11.2008 - 01:39) *
Знаючи пихатість твоєї пухнастої доброї та чудової особистості, я вже здогадуюсь, кого ти собі записала в татки...)

та як ти можеш? яка пихатість? та я найскромніше в світі створіння! здогадуєшся? от і умнічка... я б вас познайомила, але мій татко надто зайнятий щоб відволікатися на такі мєлочі...
Цитата
Знову ж таки, знаючи тебе, такі "мєгатонкі" натяки не зрозуміти неможливо...

нє-нє, на твою персону там ніхто не натякав... то в тебе просто манія величі, чи нарцисизм, чи як воно там називається, тому ти думаєш що вся увага на тобі зосереджена... це ж неправильно, зрозумій...
Пічєнька
ой, бачу, що такому чудовому створінню, як ти, навряд можна спілкуватися з такими, як я, тож скажу "бай-бай"
salvor
Цитата(Пічєнька @ 3.11.2008 - 19:31) *
Ого, Сальвор, то ти цілу концепцію розробив...) відкрий Біблію, там все розписано чітко))

Тобто?Ти маєш на увазі "Апокаліпсис"?Так там наскільки я пам*ятаю інструкцій нема,хоча останній раз я його давно відкривав.Чи щось інше?
Mister_SER
Взагалі, булоб страшено нудно, залишитися тільки вдвох...)
Хижий птаХ
Якби друга людина була хлопцем,я би повішався...А якби дівчина,тоді втопився...=))))
biert
цікаві в вас діїї
Пічєнька
А чого б топитися? Все ж нормально...
Хижий птаХ
Довго пояснювати, мені впадло щось філософити)...А жити тільки удвох на планеті,було б недзвичайно тяжко і морально,і фізично....

Краще вже топитися
H@rry
було б куль...
я би пішов в магазин і жив би там)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.