Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Травіан - шлях до успіху
Енвайром > Головний > Ігри
Sid
Травіан - шлях до успіху (клакайте сюди, щоб перейти на сайт гри)
У світах Травіан існують три види народів: римляни, галли та тевтонці. Кожний народ має свої переваги й недоліки. Їхні воїни також сильно відрізняються. Тому дуже важливо на початку гри визначити найбільш підходящий для гравця народ.

Римляни особливо пасують новачкам. Через високий рівень техніки й суспільства римляни є кращими будівельниками, а їхні солдати відносяться до елітних військ у Травіан.
Їхні характеристики відносно збалансовані й корисні як у нападі, так і в захисті. Однак ця універсальність досить дорога та вимагає багато часу. Про їхню піхоту ходять легенди, однак їхній захист від кавалерії значно нижче ніж у воїнів інших народів.
Для початківців та тих, хто не може визначитися з вибором, римляни - це ідеальний вибір.

Галли - самий мирний народ. Їхні воїни особливо сильні в захисті, однак по силі атаки явно програють іншим народам. Галли - природжені вершники. Про їхніх коней ходять легенди, тому що завдяки їхній дивній швидкості, вони часто застигають зненацька непідготовленого супротивника.

Організувати оборону поселень цього народу досить легко, разом з тим можлива й агресивна гра. З галлами можливий будь-який стратегічний напрямок (агресивна або оборонна манера гри, одинак або "рятувальник", торговець або грабіжник, піхотинець або кавалеріст, колоніст або загарбник), але для цього потрібна деяка вправність. Проте й починаючі гравці можуть бути успішними!

Тевтонський народ - найагресивніший з усіх. Тевтонські воїни вселяють усім страх через їхню лютість та жорстокість у нападі. Вони рухаються через землі грабуючи всіх на своєму шляху без страху смерті.

Проте тевтонським військам бракує дисципліни римлян або галлів. Цим пояснюється їхня слабкість в обороні та повільність. Германці найбільше підійдуть досвідченим, агресивно настроєним гравцям!
Sparrow
як для мене, це гра на один день, далі забувається і стає нецікаво.
Sid
Ну чому, я граю вже десь місяць smile.gif
Чорна Ворона
Я теж в неї граю. rolleyes.gif Sid в тебе який сервер?
Morgana
я десь вже таке чула і навіть півгодини грала здається по чиїйсь милості...
точно... грала
Sid
Цитата(Чорна Ворона @ 5.05.2008 - 16:08) *
Я теж в неї граю. rolleyes.gif Sid в тебе який сервер?

Другий
Чорна Ворона
Цитата(Sid @ 5.05.2008 - 17:01) *
Другий

М-м-м... А в мене 8...
Sid
Я граю на українському smile.gif
G3D
Сід, ми всі тя любимо, але може б ти забрав рефлінк з свого посту. А то як всі почнуть розкидатися ними в цьому пості...
Ну а взагаліто 1 український сервер. Граю трохи більше ніж Сід.
Sid
Цитата(G3D @ 9.05.2008 - 16:18) *
Сід, ми всі тя любимо, але може б ти забрав рефлінк з свого посту. А то як всі почнуть розкидатися ними в цьому пості...
Ну а взагаліто 1 український сервер. Граю трохи більше ніж Сід.

ну я тему створив, мені можна angel.gif
Elisatella
А я нікому не скажу, що Сід уже видалився))
Я граю вже декілька місяців на 2 і на швидкісному
НиБаЛуЙсО
Я в неъ теж грав десь 2-4 місяці потім забув і так і перестав грати надоїла
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.