Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: "Ромео і Джульєтта"
Енвайром > Головний > Література
H@rry
Без коментарів... одним словом - супер!
Morgana
кінець прикольний...
H@rry
Так-так! Про кінець ти файно сказала.
Добре, шо все не закінчилося словами:
"Вони жили довго і щаслив й померли в один день..."
Serena
мене взагалі шекспір прикалує а ромео і джульета тим паче
H@rry
Шош ти хочеш?
Я коли згадую Шекспіра, то разом з ним і "Ромео і Джульєтту"!
Вони просто прекрасна пара!
()()()()()()()
Язва
я напевно тут одна така, але Шекспір мене зовсім не вражає.
Вони так тупо помирають, і взагалі в такий ідеал кохання як Ромео і Джульета я не вірю.
Sid
Зараз важко найти в житті "Ромео і Джульєту". Цей ідеал помер ще років 100 назад.
Elisatella
Ой, що два мысяці якісь їхні ровесники як не з даху пригають, то вішаються.
Та і що там такого ідеального було? Пожили б разом рік чи й менше, і уже би бігали направо-наліво (обоє)
Язва
Цитата(Elisatella @ 31.05.2008 - 22:41) *
Ой, що два мысяці якісь їхні ровесники як не з даху пригають, то вішаються.
Та і що там такого ідеального було? Пожили б разом рік чи й менше, і уже би бігали направо-наліво (обоє)

от, згодна! А більшість ідеалізують пару "Ромео і Джульєта" і кажуть про якесь там кохання. БрЄд як на мене.
myrka
як на мене це справжнє кохання. Ви так говорете бо ще напевне не зустріли ту людину за яку хотілося б відати житя щоб вона була щаслива!
Elisatella
Чого ж, якраз зустрчали. І хотілося віддати життя, т. д., і т. п. Якраз в Джульєтиному віці була. А говорю так, тому що дуже швидко перехотілося. І вони до того швидко би дійшли. А якби сімї їхні не верещали, то взагалі нічого не трапилося би.
Язва
Цитата(mary89 @ 31.05.2008 - 22:49) *
як на мене це справжнє кохання. Ви так говорете бо ще напевне не зустріли ту людину за яку хотілося б відати житя щоб вона була щаслива!

Я вірю у кохання, може не на все життя, але все ж кохання.
Але на конкретному прикладі, Ромео і Джульєти, ні. Це не кохання було, це була закоханість і бажання діточок пошукати пригод на своє мяке місце. Яке там кохання у 14 років, таке буває рідко і це стовідсотково не той випадок.
Сильна закоханість, бажання, супротив батьків- це все підбурює до рішучих дій, хочеться щось доводити. йти наперекір, віддатись пориву. Та і випити отруту не найтяжча смерть, на це не так вже й тяжко зважитись нетямущому підлітку при обставинах описаних Шекспіром.

Morgana
це просто казка... всі події ідеалізовані, кохання теж... просто в часи Шекспіра мабуть рідко були такі випадки, як зараз у 21столітті, коли підлітки щоб піти наперекір батькам ріжуть собі вени і так далі. і взагалі рідко були випадки щоб діти робили не так як їм сказали. тому й п*єса стала такою популярною, бо Шекспір ввів щось нове в тогочасну літературу. та й Джульєтта не мала наміру пити отруту, просто хотіла з Ромео бути і випила оте саме зілля...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.