Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: "Ранетки"
Енвайром > Головний > Музика
Britney
Вам нра їхні пісні???? Чекаю на ваші відповіді!!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Foxy
тре зробити поправочку у назві темки...""Ранетки", Російський поп гурт."
Britney
Вибач Susen , але я знаю що це рок група . Але вважаю , що "Ранетки" то папса. tongue.gif
Foxy
як це можна ЗНАТИ що ранетки то рок,але ВВАЖАТИ що то попса...
пиши те що вважаєш, а не знаєш...
і ще, це такий собі поп-рок, я якщо у стилі є хоч приставка поп, це не можна вважати рок музикою...
панТЕРРчик
то не рок взагалі, якшо вони взяли до рук гітари, то не значить шо вони вже грають рок, ІМХО чистісінька попса, беее
AndreW
Цитата(Susen @ 28.09.2008 - 09:59) *
ну добре,вибачаю...
як це можна ЗНАТИ що ранетки то рок,але ВВАЖАТИ що то попса...
пиши те що вважаєш, ане знаєш...
і ще,це такий собі поп-рок,я якщо у стилі є хоч приставка поп це не можна вважати нормальною музикою...

Ранетки то є ГІМНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sparrow
ххх: Ты что-то имееш против ранеток?
ууу: Да
ууу: Мозг
(с)Баш
H@rry
феее... ненавиджу цю *******************!!!
Kinder
шо за нах... cool.gif
Gaara
я вважаю що їх потрібно надіслати куди подалі до ДІмиБІЛАна і Поплавського!!!!...
4ad-4uvak)
Ранетки - це повне гамно!!!!
і доречі це не Рок!!!
Психея
ех, от дивлюся на вас дітки і аж соромно стає)
ладно, це я так, до слова... ну хай собі співають, вам же ніхто під ніс їх творчість не тицяє, для чого такими негарними фразами розкидатися?
вибачайте, я ж як ІстнІнний фанат маю стати на захист улюбленого гурту)) biggrin.gif rolleyes.gif
Dickinson
Цитата(Психея @ 29.04.2009 - 13:17) *
ех, от дивлюся на вас дітки і аж соромно стає)
ладно, це я так, до слова... ну хай собі співають, вам же ніхто під ніс їх творчість не тицяє, для чого такими негарними фразами розкидатися?
вибачайте, я ж як ІстнІнний фанат маю стати на захист улюбленого гурту)) biggrin.gif rolleyes.gif

повністю підтримую.)Ранетки - супер...звичйно це рок. якшо це не рок то шо ж тоді рок?.. там такі моднячі соло на гітарах шо капець..їх навіть Янг не зіграє.) доречі скоро концерт...треба обов"язково піти.
Dickinson
Цитата(Dilvish @ 29.04.2009 - 20:39) *

о Боги...попереджати треба...я ледь не осліп від такого кольору сайту.)

канєшна...Кірк ламак.)

Цитата
Та не, Стив Вай и Миталека это крутые гитаристы. Ранетки с ними не потягаются. Да и аккордов они побольше знают палюбэ.

+1 шарящему чуваку)
Sparrow
там в них вродь альбом новий вийшов!! не зволікаємо, го усі купляти)))
Serena
Цитата
Стив Вай вообще какуето чушь играет!!!!а у РАНЕТОК в отличие от вая музыка со смыслом!!!!!!!!!

Цитата
Ну да я тоже в его музыке смысла не вижу! у него даже слов нет! А что играет Стив Вай? наверно отвратительный метал для малолеток? А то я когда послушала, то так и не поняла! Поняла только, что это не рок!

ы
Vanya
Боже, яке це фуфло...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.