Я за Динамо, але вони пролетіли!
Слабші та й все!
Я надаю перевагу Динамо. Не люблю я чогось Шахту. Там все гроші вирішують
Я вболівав за Динамо, тому що Київ знаходиться ближче до заходу!
Але там і так всьо москалі? ЧИ НЕ ТАК?!
Elisatella
9.05.2008 - 14:15
Одне добре, а інше ще краще.... Вболівала за Шахтар, бо чогось Динамо мене останнім часом сильно бісить (вони падлюки таки спромоглись забити МЮ два голи((()
Я футбол не люблю дивитись по телику краще в реалі але я в ньому не сильний точніше Нуб
Dilvish
12.05.2008 - 17:54
А де варіант нізакого
Мну просто це вже нецікаво
Наш футбол геть споганився
Де захоплюючі баталії?
Кожен рік в фінал виходять тіки шахтар і Динамо
Таке враження що скоро не тре буде проводити чемпіонат взагалі Просто зробити фінал і все
Потрібно у своїх постах вказувати той варіант який ви вибрали. Я не додав варіант ні за кого, тому що ті люди, які ні за кого не будуть читати цю темку!
Mister_SER
15.05.2008 - 22:31
Динамо!
Serena
16.05.2008 - 13:04
А мну взагалі футбол не дивится,але я за Динамо)
Мені подобаються дівчата, які шось про футбол знають, найменше, те, шо Шахтар виграв!
Rom@21
17.05.2008 - 17:56
Динамо краще за шахтар(москалЫ)
Britney
18.05.2008 - 22:26
я не велика фанатка футболу і не сильно його дивлюся, але я більше хотіла шоб Динамо виграло!
Violetta
20.05.2008 - 19:15
коли грають українські футболісти між собою, то мені не дуже цікаво дивитись футбол, а от якщо грають наші з іншими, тоді я залюбки дивлюсь...
denzyman
2.06.2008 - 19:37
Вболіваю за Динамо. Хоч вони лохи, нуби, програють кому тільки можна, але все одно це ФК мого міста і нііпьот.
На палю КРОТІВ!
Шахтар купив Іщенка з Карпат, цікаво чи заграє Коля в новому клубі...
Я ДИВИЛАСЯ ФУТБОЛ І ВБОЛІВАЛА ЗА ДИНАМО. МЕНІ ПРОСТО ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЯ КОМАНДА. ЖАЛЬ ШО ШАХТАР ВИГРАВ А НЕ ДИНАМО.
Від правди не втечеш, Шахтар - сильніша команда!
Хижий птаХ
7.06.2008 - 16:52
Я вас всіх не розумію! Чому за Динамо???Бачу голосуєте просто так.Я особисто за Донецький Шахтар, атже їх ігра-це техніка,а Динамо грає на перемогу.І всетаки як і ті самі бразильці так й інші
Немає команд які не на перемогу грають
Хижий птаХ
17.11.2008 - 20:40
Народ,а хто бачив у неділю мач Шахтар-Динамо?
Знаю що рахунок 1:0,але самої гри не бачив...Цікаво який був футбол.
Хотів би подивитись на морду Сьоміна після поразки )
Хижий птаХ
30.04.2009 - 16:42
Закликаю всіх шанувальників футболу підтримати нашу ДОНЕЦЬКУ команду у матчі 1/2 фіналу кубка УЄФА!!!
початок матчу о 19:30...відбудеться у Києві...прогнозую 1:2 =)
Dickinson
30.04.2009 - 17:05
Цитата(Хижий птаХ @ 30.04.2009 - 16:42)

Закликаю всіх шанувальників футболу підтримати нашу ДОНЕЦЬКУ команду у матчі 1/2 фіналу кубка УЄФА!!!
початок матчу о 19:30...відбудеться у Києві...прогнозую 1:2 =)
ФК ДК! Ое - еО!...Динамо вирве Шахтар...прогноз: 2:0.)
Хижий птаХ
30.04.2009 - 17:13
=))...не не не не Д.Б......
я поставив ставку на Шахтар))
Dickinson
30.04.2009 - 17:18
Цитата(Хижий птаХ @ 30.04.2009 - 17:13)

=))...не не не не Д.Б......
я поставив ставку на Шахтар))
дарма...і багато ти програєш грошей?)
Хижий птаХ
30.04.2009 - 17:20
тю...я не програю!!!..я тут думаю,що за виграш купити))
Dickinson
30.04.2009 - 17:23
Цитата(Хижий птаХ @ 30.04.2009 - 17:20)

тю...я не програю!!!..я тут думаю,що за виграш купити))
якшо виграєш купи Шахтар...може потім у нього шанси виграти Динамо появляться..)
Хижий птаХ
30.04.2009 - 17:26

хтозна може і куплю))...а шанси ВИГРАТИ Динамо))) в них буде і поза футболу=))))
Dickinson
30.04.2009 - 17:32
якшо станеться диво і Шахтар все таки виграє(а це неможливо..)) то це буде просто везучістю...якщо Динамо сьогодні покажу таку ж гру як із ПСЖ...і ще якщо П"ятов постарається то в Шахтаря шансів ніяких не буде))
Хижий птаХ
30.04.2009 - 17:38

))
ціню патріотичність....я ж не побачив,що ти із Києва)...ну тепер все ясно...
ну нічо поживем побачимо.....
заб"є: Серна метрів з 25....Фернандіньо із штрафного....ну і Кореа після симуляції Мілевського у штраф.м. Шахтаря))
Dickinson
30.04.2009 - 17:44
Цитата(Хижий птаХ @ 30.04.2009 - 17:38)

заб"є: Серна метрів з 25....Фернандіньо із штрафного....ну і Кореа після симуляції Мілевського у штраф.м. Шахтаря))
та ти я бачу оптиміст...Мілевський не симулює..він просто рахіт.) А заб"ють Алієв і Бангура(якщо його випустять)..)
ну ладно...прогнози зроблені...пройде матч - побачим.)
Dickinson
30.04.2009 - 18:52
ГОООООЛ!...Динамо виграє 1:0.))
мдя. Шахтар таки забиває..1:1.
Кінець матчу - 1:1
Отже...Динамо перегравало Шахтар весь перший тайм...(Хижий птаХ, навіть не сперечайся бо так воно і було))..потім у другому таймі десь до 67 хвилини команди грали приблизно на рівних...потім Динамо зробило помилку на 67 хвилині і почало грати дуже розсіяно...м"яч здебільшого контролював Шахтар і грав якось більш впевнено..Динамо нарешті активізувалося десь на 90 хвилині, але ненадовго - до 93 старалися провернути якусь атаку і створили декілька небезпечних моментів в штраф. майданчику Шахтаря...але цим все і закінчилося, бо останні 2 хвилини матчу м"яч повністю контролював Шахтар. отака ото фігня.
тепер чекаємо матч-відповідь у Донецьку)
Хижий птаХ
1.05.2009 - 11:57
Шахтар КРАЩИЙ!...коли Динамо вже здохло,Донецьк міг ще забивати,проте побоявся....вирішили вдома вигравати....
і Мілевський ска заграв...зато Сабліч наш чувак підіграв Шахтарю)...
а програв рублі своєму кращому другу)...сьогодні за його виграш йдемо пити)
Dickinson
1.05.2009 - 14:21
Цитата
...коли Динамо вже здохло,Донецьк міг ще забивати,проте побоявся....
класно звучить...це типа такого,якби я сказав шо Динамо могло виграти Шахтар 10:0 але не захотіло забивати шоб зберегти інтригу..)
потім..Шахтар грав аж ніяк не краще за Динамо... скажеш у Шахтаря більше моментів було?(особливо у 1 таймі??)... згадати хоча б момент із Кореа де він на 45 хвилині пробив і м"яч в праву штангу попав, а П"ятов стояв в центрі воріт і просто втикав..то везуха для Шахтаря була.
ось хоча б статистика ударів:
Удари (всього)(Динамо - Шахтар):
13 (7) -
5 (1)
Удари в площину воріт: 3 (1) - 2 (1)
(В дужках показники першого тайму)
П.С.кому і дякувати так це Чигринському за його рикошет.)
Хижий птаХ
1.05.2009 - 17:22
ну я й кажу що побоялися пропустити...тому і не ішли в перед ....а Динамо всі сили витратили на 1х 45 мін.. Шахтар куди краще виглядав у другому таймі,таким чином могли легко виграти...ну нічого, я побачив гру обох команд і вже чекаю Шахтаря у фіналі... А статистика тільки демонструє нам незграбність києвлян...і до речі, Шахтар забив 2 голи із 4 ударів у матчі із Олімпіком,щось та статистика не допомогла Марселю...
Dickinson
1.05.2009 - 17:58
Цитата(Хижий птаХ @ 1.05.2009 - 17:22)

ну я й кажу що побоялися пропустити...тому і не ішли в перед ....а Динамо всі сили витратили на 1х 45 мін.. Шахтар куди краще виглядав у другому таймі,таким чином могли легко виграти...ну нічого, я побачив гру обох команд і вже чекаю Шахтаря у фіналі... А статистика тільки демонструє нам незграбність києвлян...і до речі, Шахтар забив 2 голи із 4 ударів у матчі із Олімпіком,щось та статистика не допомогла Марселю...
будеш знову ставити гроші на проходження Шахтаря у фінал?..)
пс. але статистика шось да означає..наприклад те що Шахтар дозволяв хоча б створювати небезпечні моменти))а якщо будуть моменти, то будуть і голи.)
Хижий птаХ
1.05.2009 - 18:41
звичайно буду)...адже Металіст-Динамо я вгадав....вгадаю і наступний
Хижий птаХ
7.05.2009 - 22:08
УУУУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРРРРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!
Шахтар НАЙКРАЩИЙ!!!!..порвали Динамо,як синочків...Жадсон рулеззззз...ну що чекаю на виграш у фіналі
Dickinson
8.05.2009 - 08:20
Цитата(Хижий птаХ @ 7.05.2009 - 22:08)

УУУУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРРРРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!
Шахтар НАЙКРАЩИЙ!!!!..порвали Динамо,як синочків...Жадсон рулеззззз...ну що чекаю на виграш у фіналі

дададада...порвали як синочків...і саме тому рахунок був 1:1 до 89 хвилини..)
з.і. гра була весела...як завжди видно високий рівень культури між "Шатарем" і "Динамо"..)
з.з.і. ну що ж...будемо вболівати за Верд...Шахтар у фіналі) жалко шо Хюбшману жовту дали...не зіграє у фіналі..(
Хижий птаХ
15.05.2009 - 17:33
хахаха.....Шахтар 1:0 Динамо.....
Діскінсон!..твоє Динамо програло Шахтарю у супер кубку, в прим"єр лізі,пів фіналі УЄФА,та за кубок України!!!!!.....ще залишилось 1 мач_)
Dickinson
16.05.2009 - 19:58
Цитата(Хижий птаХ @ 15.05.2009 - 17:33)

хахаха.....Шахтар 1:0 Динамо.....
Діскінсон!..твоє Динамо програло Шахтарю у супер кубку, в прим"єр лізі,пів фіналі УЄФА,та за кубок України!!!!!.....ще залишилось 1 мач_)
хм...ти на турнірну таблицю глянь на скільки очок зараз Динамо випереджає Шахтар...)ну а так взагалі згоден...у цих останніх матчах Динамо було
трохи слабіше.)
П.С.
Цитата
..твоє Динамо
ого... коли ж це Суркіс встиг мені його подарувати?..)
П.С.С.
Цитата
Діскінсон!
ого...відколи мене Діскінсоном звати?..)
Я не являюся аж таким палким шанувальником футболу, але я дуже люблю дивитися якісь визначні матчі. Я більш приязний до Динамо, я вболівав за них у півфіналі, але не судилося їм. Шахтар - таки сильніша команда. Правди не сховати, це дуже помітно. Коли ж Шахтар грав з Вердером, то я звичайнож уболівав за... Шахтар Донецьк. Принаймні команда з "українського" міста або точніше буде зазначити команда з міста, яке знаходиться на території України.
Dickinson
23.05.2009 - 11:22
Цитата(H@rry @ 22.05.2009 - 23:33)

Я не являюся аж таким палким шанувальником футболу, але я дуже люблю дивитися якісь визначні матчі. Я більш приязний до Динамо, я вболівав за них у півфіналі, але не судилося їм. Шахтар - таки сильніша команда. Правди не сховати, це дуже помітно. Коли ж Шахтар грав з Вердером, то я звичайнож уболівав за... Шахтар Донецьк. Принаймні команда з "українського" міста або точніше буде зазначити команда з міста, яке знаходиться на території України.
хм..скільки разів вже повторяти?...рахунки з різницею у 1 м"яч (притом здебільшого на останніх хвилинах!) свідчать якраз не про те що команда набагато слабша, а про те в якій формі до гри підходить команда. про це свідчить навіть статистика зустрічей Динамо і Шахтаря.
але всерівно...добре що Кубок залишиться в Україні)це радує)
Dickinson
31.05.2009 - 17:55
У Ворсклі грає Григорій Ярмаш. Він із Залізців. Я тоже із Залізців! В нас в центрі всі кричали "Гріша - чемпіон!" пбо "Полтава! Полтава! "
Rom@21
17.06.2009 - 18:57
Ворскла виграла кубок в шахтаря, але це ще нічого не значить, що шахтар сильніший за динамо, а ворскла за шахтаря. Тобто з цього має вийти, що ворскла найсильніша, але ж це не так!!!!!!!!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.