Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Ден БРАУН
Енвайром > Головний > Література
H@rry
Мені "Код да Вінчі" сподобався! "Янголи і Демони" на полиці лежать!
Черги чекають! clapping.gif
Morgana
"янголи й демони" я читала, "Код да вінчі" ніяк не осилю... от від першої книжечки відірватись не могла, а тепер трохи часу бракує.. rolleyes.gif геніальний роман...
H@rry
ТАК це точно! Ден Браун просто митець!
панТЕРРчик
Читала тільки"Код", дійсно сподобалось, досить захоплююча книга, правда трохи є нудних описів, але то як на кого, загалом класно! а от фільм пере**ав все уявлення про книгуsad.gif(
Morgana
а фільми завжди такі, ти не в курсі?
нудні описи мені якраз подобаються.. .я навіть про антиматерію читала, а я ж цієї фізики терпіти не можу
панТЕРРчик
та не завжди, просто коли книжка простіша, то не так обідно, а тут такий сюжет захоплюючий, а так повирізали...як в Гарріку
H@rry
Якби я не прочитав Коду, то би фільму не зрозумів!
А ви ЯК?????
Morgana
і в Гарріку і в екранізації книжки Пуллмана і в інших... вони багато вирізають і на ролі моїх улюблених героїв беруть рагулів різних... хоча ні, мені сподобалось як вони підібрали Марісу Кольтер і золотому компасі і Беллочку в Гарріку...
H@rry
ДУУУУУУУже багото вирізають!
Мене то бісить??????
панТЕРРчик
та, Белатриса-в точку, але багато не в тему, наприклад Люпин і Дикозор мені зовсім іншими видавались, а цей чувак на роль Ленгдона(чи як там його) по ходу зовсім не підходить...
Morgana
Цитата(панТЕРРА @ 8.05.2008 - 21:44) *
та, Белатриса-в точку, але багато не в тему, наприклад Люпин і Дикозор мені зовсім іншими видавались, а цей чувак на роль Ленгдона(чи як там його) по ходу зовсім не підходить...

я навіть не дивилася Код да Вінчі... не хочу псувати собі враження, я ще книжечку буду читати... а от у Гарріку...хм... короче, там капець повний... нормальна була Бела і Люціус... і Невіл мені сподобався.. .а решта повний ацтой...
H@rry
А ти Моргано подивися!
Читала книгу- зрозумієш!
Morgana
Цитата(Гаррі @ 8.05.2008 - 21:53) *
А ти Моргано подивися!
Читала книгу- зрозумієш!

та кажу ж не читала, бо не можу ніяк...завжди щось заважає... а мені треба тиша і спокій..я. ж англійською читаю...
H@rry
а ти ше українською почитай!
сподобається...
так-так)))))(((((((повір.....
Morgana
та я вірю... сподіваюсь вона не гірша від "янголів і демонів"
H@rry
янголів і... не читав ше! Але читатиму... скоро... певно...
G3D
Читав і Код і Янголів. Книжки ніби нічо. На дрова зійдуть. Код не сподобався бо то є плагіат.
"Не важливо що ти сказав. Важливо коли і хто це сказав."
Britney
я такого не читаю, я мало шо читаю і взагалі я не люблю читати книжок.все шо я чула про Код да Вінчі це те, що цю книгу заборонив Ватикан і на тому всьо.
Shiver2005
Читав, аффтар - майстер...
H@rry
Так, вын майстер свого дыла...
Elisatella
Я такого не читаю... Щось не викликає довіри. Взагалі не сприймаю сучасної декларативно "сенсаційної" літератури. Попса...
H@rry
А ти прочитай, це ж БЕСТСЕЛЛЕР!
Elisatella
Ну то й що мені до того, що це "найкраще продається"?? Ще одна причина цього не купувати. Не читатиму принципово.
Пічєнька
Прочитав "Код да Вінчі", "Янголи та демони" та "Цифровую крєпость"(не знаю як українською).
Цікавий жанр інтелектуального детективу, але після третьої книжки Брауна починаєш розуміти, що він має певний шаблон, на котрий просто накладаються нові герої. В усіх трьох(!) книжках прослідковується найманий хворий вбивця(!)(КдВ - альбінос Сайлас, якшо не помиляюсь, в ЯтД теж хтось такий є і в ЦК - німий Халахот). Також, головним покидьком виявляється той, кого вважали союзником головного героя(!), у якого обов"язково є або по-ходу книги з"являється гарнюня подруга(!). Все це супроводжується купою загадок(!), які врешті решт виводять головного покидька на чисту воду(!) і головного героя залишається дуже обмаль часу шоб врятувати себе/подругу/світ від вбивства/взлому бази даних секретної організації США/підривання Ватикану(!).
Карочє, все передбачувано врешті решт і показує, шо Браун втратив фантазію...

Шось я розкритикувався sleep.gif
Shiver2005
Цитата(Elisatella @ 30.05.2008 - 03:28) *
Ну то й що мені до того, що це "найкраще продається"?? Ще одна причина цього не купувати. Не читатиму принципово.

За аналогією можна не їздити в маршрутці, не кататись на ровері, не виходити з хати - це теж попса, бо усі це роблять...
Просто не можна сприймати твій пост інакше, як звичайний понт!
H@rry
Цитата(Elisatella @ 26.05.2008 - 20:05) *
...
Попса...
ти вже мариш попсою))) blink.gif
Zhuzha
читала "Код да Вінчі" ше у 2006. Під час прочитання він справляв враження, а коли прочитала останні сторінки відкинула книгу далеко, і викреслила Дена Брауна із списку вартих прочитання авторів. Перше враження після прочитання : іще одна історія Попелюшки. Звичайно релігійна складова роману викликала повагу і навіть захоплення, але сама книга...Автор вирішив зіграти на чи не найслабшому, на вірі, а кращої реклами як заборона Ватикану годі було й придумати. Ні, книга не погана, її навіть можна читати, але вона не варта того всього шуму що навколо неї створили...
Kinder
... звісно цей всей шум робить непогану лекламу! Але все ж його книжки, це щось! Важко відірватись. Вже давно як читав "Код да Вінчі", а зараз ніяк не можу відірватись від "Янголів та демонів" і є намір прочитати його наступну книгу. З тим шо Браун втратив фантазію категорично не погоджуюсь, так можливо ті дві книги між собою схожі, але ф*к пише він захоплююче! Майстерно передає атмосферу навколо ...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.