Цитата(Rawen @ 31.07.2008 - 13:51)

ґґґ... звичайно тут нема нічого поганого, давайте помаємось дур'ю і заодно втикнемо в профіль поля "номер телефону", "орієнтація", і "номер паспорта"... ну щоб все одразу було ясно...
нє, діти мої, ім*я під аватаром писати це тупість, бо по-перше кому таке цікаво знати той піде тихенько в приват спитає і всі праблєми, по-друге, знаючи наш народець сумніваюся що дітиська будуть заповнювати це поле... ну хіба що деякі... а коли з днюхою вітаєш то шо, обов*язково шкрябати ім*я? нік ніяк не можна?
ну а фоточки таки мабуть треба зробити,якщо вони не завантажуються...
Я не прошу, шоб додавали якісь безпотребні поля... Ім'я це ж потрібно, от мені наприклад цікаво, яке справжнє ім'я кожного! Я знаю тіки те, що Ерміону звати Оленою, Сіда - Русланом, Містера_СЕРА - Сергієм... Це все...

І мені прикро, що я не наю імена всіх... От в мене питання! Хто знає яке моє справжнє ім'я? Тіки ті хто знають не пишіть моє ім'я, а тіки напишіть, шо знаєте...

Думаю мало хто...

... Саме для того, щоб кожен знав ім'я кожного потрібне це поле, а ті поля, що Равен назвала не потрібні, особливо "Номер паспорта" (ніби його всі мають

)