Повна версія цієї сторінки:
Чи потрібна школа?
Daenyx
22.07.2008 - 19:37
подивіться, що відбуваеться навколо вас. це повний хаос. люди божеволіють, зліють, спиваються, перетворюються на тварин. діти все це бачать, діти на цьому вчаться.
коли я зайшла на цей форум, я побачила дійсно дітей, як стануть потім Людьми. але в світі такого побачиш не часто. вони сидять перед моніторами. вони грають в онлайн ігри.
чи не краще б їм вчитися в інтерактивній школі? магії, чи просто школі життя, немає різниці, головне щоб вони завдяки декільком рядкам Людей, самі виховались Людьми.
емм... ви мене дивуєте, людоньки... дітиськам, які не захочуть вчитися ставати людьми, чи як там, не допоможеш ніякими школами тим більше інтерактивними...
пи.си. повідомлення відредагую, ми тут не сліпі, всі чудово бачимо і нормальним шрифтом...
Mister_SER
22.07.2008 - 22:12
Ні, ніяка "школа магії Енвайром" нам тут не потрібна

Це надто застаріла ідея)))
Shiver2005
23.07.2008 - 10:45
Еее, тут не тільки діти
До чого тут якась магія?
Daenyx
24.07.2008 - 17:36
звісно, набагато краще мати сайт на платному хості для СВОЇХ 30 людей. в намаганні розрекламувати енвайром, я зіштовхнулася з питанням: "а шо там робити?" в кожній локальній мережі є такий форум+чат. раніше це був ідейний форум.
блін, ви ж переклали сьому книгу! і чим ви займаєтесь зараз? клікаєте по ботовим посиланням, щоб розплатитися за хост?
моя справа запропонувати, ваша відмовитись.
а магія. дійсно яка магія. її вбили разом з коханням і вірою наші предки і батьки. то нафіг і нам вона здалася. нехай є як є. болото спокійніше і тепліше за гірську річку))
з нелюдини, людину не виховаєш, але навчити людину вижити в світі нелюдей можна.
ну я теж не дитина, але отримати і віддати знання завжди будь-ласка.
ех... ну гаразд... а що Ви нам пропонуєте? знову замутити тут інтерактивну школу типу тої що була колись і почати вчити підростаюче покоління жити? а як Ви собі це уявляєте? хто буде цим займатись? кому цей менінгіт тут взагалі треба якщо народець приходить сюди просто розважитись а потім тікає якнайдалі, як від чуми?
Цитата
з нелюдини, людину не виховаєш, але навчити людину вижити в світі нелюдей можна.
якщо поділитесь своїми скромними ідеями на рахунок того яким чином ви збираєтесь вчити їх виживати буде взагалі чудово... бо слів "давайте створимо інтерактивну школу" мало...
Mister_SER
24.07.2008 - 18:12
Я думаю, що якийсь проект потрыбен, питання тільки в тому який.
Я намагаюсь розвивати на форумі, ем... ігрову частину

Топто проекти мафія, ну і не самий вдалиц проект книга

Колись, на старій енці, пропонував утворити групу з перекладу ігр, але група ненабралась,
я говорив на цю тему з адмінами, вони мене послали

хоча і зара її краще не створювати(мало народу)
Ну також я пропонував створити щось типу розділ, де можна було публікувати актуальни новини для українців, ну або на любу іншу тематику( тільки не гаррі

)
А... ну ше була одна ідея, зробити тут трекер, але зара мало народу, плюс адміни ніколи не погодяться

P.S. Доречы, булоб прикольно утворити тут якусь рольовуху, типу теріторії, тільки на тематику, про козаків...

Остыльки про козакыв я нычого такого не бачив, то це булоб досить уныкально, Енка ж орієнтуємся на Українську аудиторію...
Daenyx
24.07.2008 - 20:44
школа повинна бути вільною, жодної відповідальності. потрібна допомога, будь-ласка почитая тут і тут, треба особлива допомога? - реєструйся і отримаєш відповідь. Для того щоб перейти на наступний курс необхідно отримати залік з трьох предметів, який можуть поставити не за твір наприклад, а участь у обговоренні теми наприклад. Бали апріорі пов’язані з суперництвом, якщо ж воно не знаходить реального виходу (як було раніше), то балова система втрачає свою суть.
З магічної школи слід лишити основи магії, захист від темних мистецтв та догляд за магычними тваринами, при чому орієнтувати їх на реальність.
Основи магії. До них варто включити реальні знання трав, обрядів, свят, символів. Окрім того як трави захищають сон і допомогають з ранку покинутись, слід розглянути і траву, яка є травкою. “Той що знає де на дорозі яма, падаючи в неї візьме з собою драбину.” Спочатку звісно необхідно визначитись з приналежністю обрядів: давньо-слов’янські (поклоніння суто природі і її представникам божествам – мавкав, лісунам, язькам…), язичницькі (основний культ навколо богів сонця і вогню) або пізньо-язичницькі (культ богів землі сонця).
Символи використовуються зараз як попало. Яке ваше ставлення до свастики? Сподіваюсь прихильне, бо врешті решт то наша спадщина від далеких далеких предків.
Доцільними будуть інструкції зі створення амулетів, плетіння бісером і т.п.
Захист від темних мистецтв – починаючи з “правильного” спілкування з людьми, що вам не дуже довподоби і методами захисту від темних провулків, завершуючи основами маніпулювння невеликими групами людей. Курс включатиме аналіз поведінки людей, засоби самоствердження в соціумі, без втрати власного Я та жахливих наслідків для оточуючих. З основних тем: прикладна психологія, основи захисту (самозахисту), вплив, “магічні” предмети їх призначення, анитиворожіння (навроки, як з ними боротись, навіть якщо їх не існує але люди досить переконливі істоти і легко вірять циганкам і псвевдоворожкам. Дуже часто вони використовують саме дітей заради наживи)
Догляд. У кого вдома немає живої тваринки? Щоб тваринка була такою як тобі хочеться (в сенсі виховання) необхіджно прочитати велику кількість книг, все запам’ятати і втілити…але насправді всі приколи з книжок не діють. У виховання і догляді за тваринками потрібна практика. От досвідом, який є в кожного власника слід ділитись. Бо тварина це не просто друг це іноді єдиний друг і не погано якби вона тебе розуміла, а не вважала розмитою, галасдивою плямою.
Математика (цифромагія або магочислення) – без математики магії не буде)) проте важливо те що більшість її ненавидить. А інколи трапляються навіть дуже цікаві речі в математиці. І врешті-решт тестування з математики прохідний предмет на більшість спеціальностей в інститут.
Історія. цікаві факти завжди є. Іх завжди можна знайти і цікаво викласти. Треба ж знати своїх героїв і події, що відбулись.
Психологія (основний прдмет вивчення – Батьки). Їх вивчати обов’язково. у більшості з ними проблеми, тому цей предмет, можна проводити у формі семінарів: питання-відповідь. Типу додатковий предмет.
АстрологіяАстрономія. Також додатковий предмет. Зорі дуже цікавий предмет. Можна вчити як визначати планети, під знаком яких ви народились. Дерева, квіти і каміння, як також залежні від зір. Крім того астропрогрнози популярний товар. Для цілком фанатичних можна розмістити для скачування електронний планетарій.
Передбачення також можна втелющити. Наприклад пояснити справжній сенс карт таро, рун, ворожіння на вогонь і каву.
Систему можна лишити такою як і була, хіба що Захист від темних мистецтв, Основи магії, Догляд можна створити кафедрами, всередені яких йтиме розбивка на предмети.
Ящо розробляти нову то ось:
Кожному курсу відповідатиме свій розділ, де буде розміщено тему "класна кімната ((назва треба креативніша)" де розміщуватиметься розклад з посиланнями на відповідні теми на основних трьох кафедрах і список додаткових предметів, як доступні для ознайомлення; і можна буде задавати запитання керівнику курсу. Крім того в темі повинна бути флудильня.
Школа
Учбовий корпус:
1 курс
2 курс
3 курс
Кафедри:
основи
обряди
захист
догляд
додаткові предмети
Учительська (для скарг)
Загальна зала (для допомоги в питаннях що не розглядаються на уроках, разом й батьку легше бити і реферат шукати.)
ну в принципі ідея не така вже й безнадійна, щось у цьому є,а якщо ще й докласти до цього ручки то може й вийти щось толкове... тільки нам для здійснення такого супермегакрутого плану потрібні адміни зі своєю згодою і підтримкою... а їх німа...
salvor
24.07.2008 - 20:52
хм,я за ідею,у будь якому разі з ким поговорити на цікаві теми є,а де поговорити нема
Mister_SER
24.07.2008 - 22:05
імхо, якщо і буде школа, то магії там немає бути взагалі, ми вже відійшли від цієї теми, НАЗАВЖДИ.
і навіть намьоків на гаріка на енці вже не буде

P.S. доречі, школою ми можемо ненароком зменшити можливий круг користувачів
salvor
24.07.2008 - 22:13
він і так ненароком зменшений до нуля
П.С. за магію згіден-фтопку
Mister_SER
24.07.2008 - 23:04
неа, незгоден, він не зменшений до нуля

Він навпаки, розширився, головне просто розвивати енку
Daenyx
25.07.2008 - 09:55
я розширення нажаль не помітила. знаєте, як буває починають дві людини сперечатись з приводу децентральних кілець атомарних сукупностей нереактивних газів, і вже через 48 годин в дискусії беруть участь люди, як ніколи не знали шо в атомах кільця. людська активність ніколи не лишається поза увагою.
магія гаріка звісно абсолютно нерентабальна річ. але навколо нас Природа. а якщо залізти в етимологію цього слова, тобто подивитись на що воно перетворилось з часом, то виходить що "магія"="природа". а в нашій країні все ще є природа, то чому б її не вивчити.
мені здається тут не так вже багато народу, і не такі страшні адміни)) можна для початку кинути декілька експерементальних темок і подивитись на результат. гловне щоб в темі була активність. ящко вона то і люди підтягнуться.
з яких розділів кинути теми? (якщо будем це робити)
MustangUA
26.07.2008 - 11:22
Тобто Ви пропонуєте ту ж саму школу (яка при популярному Гаррі Поттері не була популярною) тільки з язичницьким нахилом?
ну типу так... все ж це краще ніж нічого... ми тільки спробуєм, а якщо нічьо не вийде то емм... будемо пробувати щось інше...
Mister_SER
26.07.2008 - 18:28
До Гаррі Поттера ми вже ніколи неповернемось

І не треба повертатись, треба щось своє...)
Бо школа аля ГП вже є на ГП клабі

P.S. а взагалі, в цьому смислі є куча проблем, наприклад, що робити коли вже є другий курс, з першо-курсниками?)
Взагалі, ці курси можна впринципі відмінити

А взагалі, в мене є вже на цей рахунок, пару ідей(щодо організації)
Daenyx, я з тобою згодна! Я не тільки обома руками "за", але й ногами!! Я як дитина 12-років розумію, що моїм одноліткам, і навіть старшим та молодшим від мене таке сподобається!!
Цвітуйчик
25.08.2008 - 22:06
Цитата(Mister_SER @ 24.07.2008 - 18:12)

P.S. Доречы, булоб прикольно утворити тут якусь рольовуху, типу теріторії, тільки на тематику, про козаків...

Остыльки про козакыв я нычого такого не бачив, то це булоб досить уныкально, Енка ж орієнтуємся на Українську аудиторію...

А це найрозумніша ідея яка тут прозвучала була
Mister_SER
25.08.2008 - 22:13
Цитата(Star @ 25.08.2008 - 21:06)

Daenyx, я з тобою згодна! Я не тільки обома руками "за", але й ногами!! Я як дитина 12-років розумію, що моїм одноліткам, і навіть старшим та молодшим від мене таке сподобається!!
Та кому вона там сподобається?)
Mister_SER
25.08.2008 - 22:14
Цитата(Цвітуйчик @ 25.08.2008 - 23:06)

А це найрозумніша ідея яка тут прозвучала була

Дякую за комплімент, мож ще і в мафію пограєш?)))
Цвітуйчик
25.08.2008 - 22:21
Цитата(Mister_SER @ 25.08.2008 - 22:14)

Дякую за комплімент, мож ще і в мафію пограєш?)))
Ні, мафія це зло)
salvor
25.08.2008 - 22:24
чому зло?я наприклад обіцяю не мутити кАаліцій
Mister_SER
25.08.2008 - 22:30
я думаю, що і не вийде, так як якщо раніше, всім булдо наплювати на все. то з рейтингом, думаю що маф і ком недомовляться ніколи
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.