Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Кадети
Енвайром > Головний > Кіно
Sid
Хоч його крутять по другому колі (зараз йде по Новому Каналі раніше йшов по 1+1) я й зараз деколи дивлюся його! Можливо не кожну серію, але дивлюся! Він не не набридає мені! Цей серіал як старі-добрі радянські фільми кожен раз як вперше spiteful.gif
панТЕРРчик
точно, прикольний серіал, хоча часом проскакують тупуваті приколи, але це не порівняєш з якимись там "ЛЮбовами в кущах" biggrin.gif як "Солдати", АЛЕ ПО ХОДУ 14 СЕЗОНІВ-ЦЕ ЗАБАГАТО:-)))))
Sid
Я наприклад не знав, що стержень від олівця піднімає температуру blush.gif
Morgana
це вже задрало... перший раз було прикольно, але зараз... серіал приївся так само як "всі жінки відьми"... нічого там цікавого я не бачу, звичайне собі мило...
Sid
Ні ні порівняно з операми що йдуть на інтері це супер серіал!
H@rry
Цитата(Sid @ 8.05.2008 - 20:58) *
Ні ні порівняно з операми що йдуть на інтері це супер серіал!

Це так!
На Інтері нема шо дивитися!
А Кадети мені дууууже подобаються!
Перший раз по 1+1 не дивився, зато тепер дивлюся на Новому!
ПРИКОЛЬНЕ КІНО!!!
Тут певно нема таких, зто б зі мноб не погодився!!!
Morgana
Цитата(Гаррі @ 8.05.2008 - 21:01) *
Тут певно нема таких, зто б зі мноб не погодився!!!

є... я наприклад

оу, я не знаю на рахунок опер що йдуть на інтері, але мене серіали взагалі не пруть... "кадети" не виняток
Sid
Але ти ж їх дивилася smile.gif Коли на 1+1 йшло...
Morgana
Цитата(Sid @ 8.05.2008 - 21:08) *
Але ти ж їх дивилася smile.gif Коли на 1+1 йшло...

ти не повіриш, але я дивлюся і "Секс і місто" і "тридцятирічні" і навіть коли йде та довбана "принцеса цирку" в мене телевізор включений... просто мене дурь береться...
панТЕРРчик
та зараз є кілька нормальних більш-менш серіалів та й усьо! Бафі тоже всі дивились перший раз, но 10 разів за рік-це перебірbiggrin.gif Тим більше закордонні серіали до наших не прирівняються, взяти хоча б тих Букіних...
H@rry
Баффі, Букіни - зе бест!
Дивлюся шо аж...
ПРИКОЛЬНІ серіали....
Morgana
Цитата(панТЕРРА @ 8.05.2008 - 21:14) *
та зараз є кілька нормальних більш-менш серіалів та й усьо! Бафі тоже всі дивились перший раз, но 10 разів за рік-це перебірbiggrin.gif Тим більше закордонні серіали до наших не прирівняються, взяти хоча б тих Букіних...

в тому то й проблема, вони надто часто крутять то... і Баффі і Всі жінки відьми.. .ну як можна показувати то кожного року і одне й те саме? жах... а от показали б загублених було б круто...
панТЕРРчик
Цитата(Morgana @ 8.05.2008 - 21:32) *
в тому то й проблема, вони надто часто крутять то... і Баффі і Всі жінки відьми.. .ну як можна показувати то кожного року і одне й те саме? жах... а от показали б загублених було б круто...

ненаю, загублених не дивилась(чомусь), а по тєліку і так нема шо дивитись, той самий ВІП по М1 як на мене-повний ідіотизм...
Morgana
Цитата(панТЕРРА @ 8.05.2008 - 21:35) *
ненаю, загублених не дивилась(чомусь), а по тєліку і так нема шо дивитись, той самий ВІП по М1 як на мене-повний ідіотизм...

такого ідіотизму в нас багато... найгірше те що приходиш зі школи, включаєш телевізор, хочеш відпочити, а там якась брєдотина йде і доводиться дивитися це, бо Джетікс подивитися не можу, бо там мама постійно зиряє те саме мило...
H@rry
ТАК! Після школи нема що робити!
Хіба уроки вчити... (-: :-)
Morgana
Цитата(Гаррі @ 8.05.2008 - 21:45) *
ТАК! Після школи нема що робити!
Хіба уроки вчити... (-: :-)

які нафіг уроки в 10 класі і ще й в травні?
Violetta
і мене на уроки не тягне
Morgana
а кого на них тягне?? срала я на їх оцінки і на їх заліки... краще вже оте мило дивитися буду
H@rry
а тут хіба можна такі слова вживати???
Morgana
Цитата(Гаррі @ 8.05.2008 - 22:07) *
а тут хіба можна такі слова вживати???

мені все можна rolleyes.gif
ну майже все
H@rry
Ясно!
А тобі помічників не треба в модери?
Зараз тут 25 користувачів, а через місяць стане 95 і т. д.
Я б хотів бути модером.
Morgana
на біса мені помічники? я з вами свіма справлюсь без праблєм
Sid
В "Кадетах" самий кумедний то Пєрєпєчка smile.gif Цікаво він по житті такий, чи просто так класно роль грає
Serena
кажуть шо по житі
H@rry
Цитата(Sid @ 9.05.2008 - 14:19) *
В "Кадетах" самий кумедний то Пєрєпєчка smile.gif Цікаво він по житті такий, чи просто так класно роль грає

Про Перєпєчка ти це праду сказав. Всі - його друзі, але він є предметом їхніх приколів і... вчителів, і ВСІХ!
Serena
а мені ще трофімов нравитса
Sid
Сухомлін ще нормальний тіп...
Serena
е ще макаров
Зірочка
Цитата(Morgana @ 8.05.2008 - 22:13) *
мені все можна rolleyes.gif
ну майже все

Он як... То виходить як в анекдоті: У нас всі рівні, тільки деякі рівніші tongue.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.