Повна версія цієї сторінки:
Цибуліно

Хто читав в дитинстві цю казочку? Джанні Радарі і справді хороший дитячий письменник! Я як був малий, ще читати не вмів, дуже любив переглядати малюночки з книжки про Пригоди Цибуліно і слухати батьківські розповіді
я вже казала що не любила цього ніколи а коли починався мультик то мене починало тіпати і я в приступі невимовного жаху переключала на інший канал? ідіотизм... овочі і фрукти які ходять і розмовляють... нормальним дітям після такого мали б кошмари снитися...
Та казочка вчить добра
вони всі вчать добра. але чомусь то нічого не дає. чомусь після таких казочок діти виростають неврівноваженими невротиками і панічно бояться вмикати телевізор...
Тебе обманули Rawen
мене ніхто не обманював... я по своїй природі не довіряю людям від тоді як навчилась вимовляти слова "не вірю" і "пішли ви нафіг"...
А якби ти дивилася добрі дитячі мультики, ти би навчилася довіряти людям
я читала "Мері Поппінс" і "Карлсона", я навіть "Вінні Пуха" трохи зиряла, але потім в 10тирічному віці я почала дивитись новини і читати дорослі романи і усвідомила які насправді жорстокі люди і як мало зараз є справжніх моральних цінностей і безкорисливої любові, довіри і співчуття... короче, це довга й сумна історія...
В 10 років ми всі новини дивилися

але от романи дорослі читати...
ну не ті романи в яких описуються еротичні сцени... не треба про мене погано думати...
Я нічого такого не думав, я цемний хлопцик
Пічєнька
9.07.2008 - 16:49
Цитата(Rawen @ 9.07.2008 - 15:03)

ну не ті романи в яких описуються еротичні сцени... не треба про мене погано думати...
Ой, та годі тобі, ну читила, то й шо... ніхто ж не наїжає...
навпаки очікуємо на демонстрацію вичтаного
Цитата(salvor @ 9.07.2008 - 16:54)

навпаки очікуємо на демонстрацію вичтаного
хм... мабуть довго вам доведеться очікувати...
Цитата
Я нічого такого не думав, я цемний хлопцик blush.gif
ти забуваєш що розмовляєш з людиною в якої надзвичайні екстрасенсорні здібності...
можна я її у флудилку закину? якось не хочеться всім виставляти попередження...
Ги-ги... Прикольна казочка, судячи з малюнка
Цитата(Sid @ 8.07.2008 - 22:34)

...
А малюнок ти малював?
Elisatella
13.07.2008 - 00:46
Читала колись, мабуть перше, що читала самостійно (після українських перекладів казок Пушкіна), майже нічого не пам'ятаю, крім того, що перечитувала багато раз.
Цитата(Harry @ 9.07.2008 - 21:15)

А малюнок ти малював?

Ні не я

Малювати не вмію
ти так говориш типу той, хто малював цей малюнок, вміє
Я завжди знав що ти не схильна оцінювати мистецтво)
Цитата(Sid @ 13.07.2008 - 12:06)

Ясно... А малюнки забавны...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.