Повна версія цієї сторінки:
Вірші
Романтика
27 00 14
37 7 0 03
19 00 17
05 01 23
23 28 07
19 00 17
13 42 07
19 45 19
19 17 05
40 2 2 23
19 17 05
37 7 0 03
Прочитайте вголос ,з інтонацією
ще одне зашифроване послання чи це всі бачать те що й я?
я вивчу твій віршик напамять а потім розповідатиму його на кожному святі, у тебе велике майбутнє... а на кого це стьоб?
та так всі бачать те що ти

так і має бути,треба цихферки вголос казати
до речі,якщо це гарно продекламувати то звучить він гарно,ти спробуй
Цитата
до речі,якщо це гарно продекламувати то звучить він гарно,ти спробуй smile.gif
я пробувала... але мене пробиває на істеричний сміх десь між третім і четвертим рядком...
бачиш,я настрій підняв
ні, зашифрована інструкція по експлуатації міксера...
ну звичайно ж це вірш... там навіть рима присутня...
І ритм теж

якщо не помиляюсь анапест(судив по другому рядку

)
Прочитав з інтонацією і скажу, що прикольний вірш. Пиши ще, Сальворе!
дякую
Кажете смислу "0", лише інтонація? Тоді це не вірш. У Вірші має бути смисл, хоча б найменший.
Цитата(Sid @ 6.07.2008 - 09:52)

Кажете смислу "0", лише інтонація? Тоді це не вірш. У Вірші має бути смисл, хоча б найменший.
Це не вірш, це типу вірша!
пффф... типу у рожевих соплях Петрарки смислу було більше...
ти прочитай,смисл є,просто мені влом було слова писати

ПС та я ж пложартував
Цитата(Rawen @ 6.07.2008 - 13:10)

А хтось казав що там смислу більше було?
Цитата(Sid @ 6.07.2008 - 13:02)

А хтось казав що там смислу більше було?
так, ти мені скинув ці слова сам того не підозрюючи і моє третє око їх вловило... як тут до всіх швиденько все доходить, я аж дивуюся ваші мозковій активності... і почуття гумору до біса круте... ні, просто я порівнюю шедевр Сальвора з поезією Петрарки, відомою на весь світ і те.де. і те.пе... ну я сподіваюся ти мене колись зрозумієш...
1. Як завжди твоє око тебе підвело.
2. Почуття гумору? Ну як створили темку в розділі Творчість а не гумор, то вже по обговорюємо її
3. Я тебе давно зрозумів. Але твоє речення було сказане "типу у Петрарки". Тобі ж про нього ніхто не казав. До чого тут він?
1. таємниці, таємниці...
2. а якби тему створили у розділі "текстові ігри" ми б дописували по одному рядку цихворок?
3. ні, звичайно ж ні до чого, просто я сплю і крізь сон пишу щось незрозуміле і не в тему... я колись у своїх мемуарах напишу довге й нудне пояснення спеціально для тебе під назвою "до чого там був Петрарка"...
Цитата(Rawen @ 6.07.2008 - 12:10)

А мені вірші Петрарки подобаються!

І смисл там є і всьо там є!

А тут я не бачу смислу
Цитата(H@rry @ 6.07.2008 - 23:28)

А мені вірші Петрарки подобаються!

І смисл там є і всьо там є!

А тут я не бачу смислу

вірші Петрарки якогось біса подобаються всім... звичайно... Лаура, Лаура і ще раз Лаура... мене це вже дістало. те що його зробили якимось там королем поетів чи ким ще не означає що він так круто писав. просто закоханий кретин який не помічав нічого навколо, крім баби, якій від був до одного місця по ходу...
Цитата(Rawen @ 7.07.2008 - 11:34)

вірші Петрарки якогось біса подобаються всім... звичайно... Лаура, Лаура і ще раз Лаура... мене це вже дістало. те що його зробили якимось там королем поетів чи ким ще не означає що він так круто писав. просто закоханий кретин який не помічав нічого навколо, крім баби, якій від був до одного місця по ходу...
І що в цьому поганого?і чому він кретин?не вважаю що Петрарка був кретином
Цитата(salvor @ 7.07.2008 - 12:33)

І що в цьому поганого?і чому він кретин?не вважаю що Петрарка був кретином
а я вважаю... якщо комусь не подобається то вибачайте... мене від його віршиків нудить ще з першого прочитаного рядка... і я маю повне право ненавидіти Петрарку за його поезію, так само як ви - вчити його сонети на пам*ять і боготворити таке сильне почуття...
Elisatella
13.07.2008 - 02:17
Збірка "Романтика астрономії". "Сонце", липень 2008 року. Пропонується читати в будинку з тонкими стінами, усе підряд, голосно, а, головне, як справжній астроном, вночі.
Нажміть для перегляду прикріпленого файлу
Цитата(Elisatella @ 13.07.2008 - 02:17)

Збірка "Романтика астрономії". "Сонце", липень 2008 року. Пропонується читати в будинку з тонкими стінами, усе підряд, голосно, а, головне, як справжній астроном, вночі.
Нажміть для перегляду прикріпленого файлуДоОооооооооооотепно)))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.