Повна версія цієї сторінки:
Квідич
MustangUA
3.07.2008 - 11:28
А пам'ятаєте квідич?
Команди, турніри, битви на полі...
Хочете? Відновимо?
Для тих хто не знає що таке квідич на форумі, коротко поясню:
Це така спортивна гра:
Гравці поділяються на голкіперів, захисників, нападників та ловців. Нападники (за допомогою повідомлень "Пасую на....", "Ловлю") переккидаються квофлом (основний м'яч гри) - їхня ціль кинути його у кільця (яких є 3 штуки), при цьому, нападник що здійснив кидок відправляє арбітру лист, в якому вказує в котре з кілець він кинув м'яча. Ціль голкіпера ловити ці м'ячі, коли в його кільця кидають квофл, він пише листа арбітру, вказуючи котре кільце він захищає. Арбітр звіряє ці два повідомлення і говорить був гол чи ні (гол дає +10 очок)
Ціль захисників за допомогою бладжерів (ще один вид м'ячів) збивати гравців з мітел (ну чи на чому на Енвайромі будуть грати

).
Після 4-5 днів гри (а гра загалом триває від 4 днів допоки ловці не зловлять снитч) арбітр випускає снитчі (загадує число), ловці протягом гри віжсилають спроби вгадати. Хто першим вгадає число - команда того отрмає +50 очок і гра завершиться.
Звісно правила ми покращуватимемо і модифікуватимемо.
Вам цікаво. Будете грати?
НЕ наю як то грати, але хочу!
адміни мої дорогі, ви не помітили що ви завжди мутите яку хрєнь, яка в кінцевому результаті виявляється нікому не потрібною?
нє, я вас звичайно поважаю, але хто у той квідич буде грати, якщо на форумі сидить чоловік 10 і то вони сюди не часто заходять? чи вам здається що це цікаво, грати таке на форумі? якби у нас був чат, то була б зовсім інша річ... нє,це я ні на що не натякаю, просто кажу...
придумайте нарешті щось цікаве... от з МСа беріть приклад))
тим більше хтось тут нам пару раз фтикав, коли ми хтіли повернути сім*ю, що Енка не повертатиметься до тематики Гарріка і більше тут нічого з того що було колись не буде... то на біса тепер той квідич?
визначтеся вже, блін... а то бісити починає...
MustangUA
3.07.2008 - 11:52
Цитата(Rawen @ 3.07.2008 - 12:43)

адміни мої дорогі, ви не помітили що ви завжди мутите яку хрєнь, яка в кінцевому результаті виявляється нікому не потрібною?

Наприклад Енвайром?

нє, я вас звичайно поважаю, але хто у той квідич буде грати, якщо на форумі сидить чоловік 10 і то вони сюди не часто заходять? чи вам здається що це цікаво, грати таке на форумі? якби у нас був чат, то була б зовсім інша річ... нє,це я ні на що не натякаю, просто кажу...
Чат буде. Ми з Сідом зараз над дизайном пихтимо

тим більше хтось тут нам пару раз фтикав, коли ми хтіли повернути сім*ю, що Енка не повертатиметься до тематики Гарріка і більше тут нічого з того що було колись не буде... то на біса тепер той квідич?
Квідич можна переробити абсолютно не по-гаррівськи. Зараз дивимось кому це по суті цікаво.
Цитата(MustangUA @ 3.07.2008 - 11:52)

Наприклад Енвайром?
хм... ну от типово, одразу про найгірше... шо ти пристав до Енвайрому? він цілком нормальний сайт якщо не пихати в нього всяку фігню
от скажи на біса нам ті блоги якщо там за місяць один запис який і так ніхто не коментить?
чи флеш-ігри... ти часто бачиш щоб у них хтось грав? це тільки спочатку вони було дох*я популярні бо дітки старалися побити рекорди...
Цитата
Чат буде. Ми з Сідом зараз над дизайном пихтимо

у мене дежавю? я здається десь це чула вже... мабуть то був сон...
Цитата
Квідич можна переробити абсолютно не по-гаррівськи. Зараз дивимось кому це по суті цікаво.
шо ти таке несеш? ну я розумію, я брєд різний тут гоню, але від тебе я більш адекватних фраз чекала... ну як квідич може бути не по-гаррівськи? перейменуєш м*ячики? залучиш 8 гравців? все одно воно на віки залишиться пов*язане з Гарріком....
Цитата(Rawen @ 3.07.2008 - 11:43)

придумайте нарешті щось цікаве... от з МС беріть приклад))
РавеН, тобі Фсьо не так!

ТИ якась неправильна!

Хтось каже так, ти кажеш - ні

, хтось каже ні, ти кажеш так

. Ти не прикидайся ангелочком

, ти надоїдлива

, самозакохана

, егоїстична

і

людина!
MustangUA
3.07.2008 - 12:04
Гаррі, оффтоп з образами +10%
Цитата(H@rry @ 3.07.2008 - 12:03)

РавеН, тобі Фсьо не так!

ТИ якась неправильна!

, ти надоїдлива

, самозакохана

, егоїстична

і

людина!
Я люблю казати людям правду в очі!
Цитата
Гаррі, оффтоп з образами +10%
Дякую! Але те, що я сказав про Равен знають всі і погоджуються зі мною на 100%! Равен -

!
от мені цікаво, якого біса хтось тут розпинається і доводить мені що я самозакохана і егоїстична якщо я просто виразила свою думку на рахунок квідичу? давайте тоді взагалі на форумі встановимо диктатуру і всі будуть притримуватися однієї думки і ніхто не буде ніякому пред'являти ніяких претензій. дитино, і ти ще хочеш стати журналістом? ти мав би вже розуміти в своєму віці, що людям рота не закриєш і я маю повне право сказати те що думаю. і якщо твоя шановна персона досі не помітила то ти не навів ні одного переконливого аргументу, не сказав нічого розумного, ти тим більше не знаєш як у нього грати а вже сперечаєшся і кричиш що ти цього хочеш. радила б прислухатися до думки старших і досвідченіших, це корисно...
от адмінчики мої дорогі, замутіть чат, тоді влаштовуйте квідич... бо на форумі в нього зараз пограють тиждень-два, потім він всім набридне і його закинуть, повірте моєму досвіду.
Пічєнька
3.07.2008 - 16:10
Вважаю, що це зайве. По-перше, народу справді мало, а на квіддич треба якомога більше і ще й таких, хто сидить в мережі досить часто. А зараз літо, який прикол втикати в комп цілий день, очікуючи на атаку чи на рефері. Я розумію, коли зима, на вулиці холодно, всі сидять здебільшого дома. А літом оце ще в квіддич грати
Тим більше, адміністрація відмовилася від гаріковської тематики.
Запровадити якусь глобальну гру можна, але краще би це був не квіддич.
Mister_SER
3.07.2008 - 16:21
Мені особисто, ті првила, яки були, недуже сподобались....
А взагалі, реально потрібно, щоб було як мінімум 29 активних ористувачів(чотири команди плюс судья)
До цього, робити впринципі нема сенсу

P.S. треба буде ъъ ще ы перейменувати
не знаю чого ви так накинулись на квідич тільки тому що це тематика Гаріка?
це просто момент з Поттера,ті хто хотять ті хай грають,вас же не примушують
я хочу щоб квідич був
Цитата(Susen @ 31.08.2008 - 10:52)

не знаю чого ви так накинулись на квідич тільки тому що це тематика Гаріка?
це просто момент з Поттера,ті хто хотять ті хай грають,вас же не примушують
я хочу щоб квідич був
ну і як ти собі то уявляєш? буде грати троє людей? і хто організацією займеться і правилами і д.т.? ти адмінів тут часто бачиш? чи взагалі активних користувачів, ну крім мене там, Гарріка і ще кількох осіб?
так і уявляю,може ще хтось буде чого ви зразу всі ідеї ховаєте?
"мало користувачів,правил нема,до тематики Гаріка більше не повертатись..."
чого ви просто не почекаєте може хтось натрапить на темку і захоче щоб квідич був...
ми ідеї не ховаємо. просто повір, я знаю що таке квідич, знаю скільки з тим мороки і знаю що через деякий час всі це закинуть бо набридне, а паритися через пару людей які вважають що це круто сенсу не бачу. це контрпродуктивно, і Енці з її активністю навряд чи допоможе.
ну добре ви мене переконали,ну просто адмінчег хотів придумати щось що допомогло б Енці з її активністю...
угу... в цьому і вся проблема... наші адміни багато думають і ще більше говорять, замість того щоб за діло взятись...
denzyman
16.09.2008 - 19:31
Ця річ сайт не оживить. Та й сумніваюся що комусь в таке сподобається зіграти. Краще щось легше для сприйняття створити. От мене тут затримала чарівна паличка. Думаю було б непогано створити щось на зразок такої ж системи. Але звичайно ж без поттерівського нахилу
Mister_SER
17.09.2008 - 15:23
ну в старі правила уж точно... от я пам"ятаю, коли я придумав нові правила, мене послали
Квідич сюда не піде)
ну просто ШО ЗАБАГАТО, ТО НЕЗЗДОРОВО!
Цитата(H@rry @ 17.09.2008 - 19:27)

Квідич сюда не піде)
у тебе хоч колись є своя власна думка яку ти не міняєш під тиском думок більшості?
РЕЙВ!
ну я шо перше то підтриамував?
я це не підтримував із саміського початку)
я вважаю, що це зовсім не потрібне...)
і це є моя власна думка)
просто вона збігається із власними думками інших юзерів)
а ти просто
Цитата(H@rry @ 3.07.2008 - 11:30)

Цитата(H@rry @ 3.07.2008 - 12:03)

РавеН, тобі Фсьо не так!

ТИ якась неправильна!

, ти надоїдлива

, самозакохана

, егоїстична

і

людина!
а це звичайно ж злі марсіани вкрали твій пароль, зайшли на форум під твоїм ніком і понаписували тут різної фігні? а ти у нас не при ділах, да?
ну...
я поміняв свою думку...
не через те, що більшісь було прости...
просто зрозумів, що Квідич - ен те, у що мона грати на Енці...
ЯСНО?
ну і ти допитлива...
я тобі не пох чо я думку змінив...
захтів і змінив...
любопитній Варварі ДЕЩО відірвали...
остерігайся)
якщо спитала значить не пох... мені просто цікаво на яких підставах люди так швидко думку міняють. рада що ти хоч це зрозумів...
швидко?
і це по-твоєму швидко?
так... цей пост:
Цитата
дата 3.07
Міняю думку я, ось пост:
Цитата
Квідич сюда не піде)
дата... Вчора пише, а вчора було 17.09... ну і що?
по-твоєму, 2 місяці це не достатньо для того, щоб змінити свою думку?
Цитата(H@rry @ 18.09.2008 - 22:14)

дата... Вчора пише, а вчора було 17.09... ну і що?
по-твоєму, 2 місяці це не достатньо для того, щоб змінити свою думку?
2 місяці? а ти думаєш достатньо? ух, який шустрий...
хоча якщо ти дійсно зрозумів що квідич тут треба як корові сідло то тобі плюс великий...
радий, шо ти усвідомила шо 2 МІСЯЦІ то нормально, щоб змінити думку)
а квідич сюда не піде))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.