Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Партія №3: День 3
Енвайром > Флуд, Флейм > Мафія Vivente
Dilvish
Отже більшістю голосів був повішений MustangUA

Грають 5 чоловік:

Azarni
salvor
Mister_SER
denzyman
Dickinson

З них:
2 мафи,ком,мер,тіло-охоронець,дівчина,хімік

Зараз ніч
Ходимо до 20,06,08 21,00
Dilvish
Настав ранок

Ніч видалась дуже дивною

Хімік випробував якійсь ліки на нашому мерові

Сьогодні при дивних обставинах був знайдений труп Denzymen'a
Але хто його вбив?

Настав день
Голосуємо до 20,06,08 22,00
Mister_SER
Шановны, звиняйте, але як ден помер?)))
я ком, урочисто нынакого не ходив
сальвор теж
ну ы сам ден smile.gif
азарны мер
Дыкынсон походив на неї
salvor
вішаємо Ділвіша!
Знищимо диктатора,який заточив нас на цьому острові!!!!!
Mister_SER
Цитата(salvor @ 19.06.2008 - 21:41) *
вішаємо Ділвіша!

+1, вішаємо ділвіша biggrin.gif
Azarni
а шо можна було?
чого ви Мені раніше не сказали?
а обов*язково вішати? іншим способом позбутися його не можна?
Mister_SER
Цитата(Azarni @ 19.06.2008 - 21:44) *
а шо можна було?
чого ви Мені раніше не сказали?
а обов*язково вішати? іншим способом позбутися його не можна?

та це ми взагалі по приколу smile.gif
Azarni
Цитата(Mister_SER @ 19.06.2008 - 21:46) *
та це ми взагалі по приколу smile.gif

бля... ну це ж треба, яке розчарування... а я думала ми це реально робити будем... як же до мене одразу не дійшло, ппц...
dry.gif
salvor
пофіг шо не можна-вішаємо,СИНЬОГО 2го рангу так просто не зупиниш!!!!!

ВІШАЄМО!!!!
Azarni
правильно))
вішаєм нах happy.gif
Dilvish
Угу правильно вішаємо
salvor
враховуючи дострокову більшість голосів,ми вішаємо мільйонера у зв*язку з явним порушенням конвенції прав людини,тому направляємо скаргу у Женевський суд
Mister_SER
Жвеневський суд задовыльняэ скаргу.

P.S. ми зара всю партію на якийсь брєд перетворемо smile.gif
salvor
Отже рішенням женевського суда в.о. ведучого партії призначено дензімена,повішено Ділвіша.
Наступила ніч.Ходи відсилаємо дензімену до завтра 21,00
denzyman
Отож, внаслідок вдалого перевороту, до влади прийшла "Енвайромська партія Демократів". На загальному з'їзді партії (в Женеві) було вирішено скинути диктатуру злобного порушника прав людини і громадянина - Ділвіша і призначити на посаду члена ЕПД - дензімена (ну тобто мене). Владою наданою мені, я відроджую свої життєві сили і ставлю колишньому диктатору умову: або він наводить аргументовані та конструктивні доводи ЧОМУ мене було вбито і, МОЖЛИВО, буде поновлений на посаді керманича мафії, АБО внаслідок певних, довго очікуваних, фактів (в мене сьогодні випускний! rolleyes.gif ) я делегую свої повноваження демократичному начальству, яке себе вже виправдало в попередніх партіях (тобто МСу), а Ділвіш втрачає право керувати грою. Отже, якщо з'їзд ЕПТ визнає аргументи Ділвіша щодо моєї смерті такими, що відповідають Гельсінській конференції з прав людини і громадянина 1975 року, то мої життєві сили зникають, а Ділвіш знову отримує всю повноту влади. Вразі, якщо ці аргументи не будуть достатньо переконливи і з'їзд ЕПТ їм не повірить, то я залишаюся живим, а вся влада переходить в демократичні руки попереднього керманича Мафії - Містера_Сера.
Mister_SER
Шановні, я надіюсь що всі ми розуміємо, що всі пости починаючи з четвертого, є повним брєдом і не враховуються?)))
Azarni
Цитата(Mister_SER @ 20.06.2008 - 15:42) *
Шановні, я надіюсь що всі ми розуміємо, що всі пости починаючи з четвертого, є повним брєдом і не враховуються?)))

ні
Mister_SER
Цитата(Azarni @ 20.06.2008 - 15:48) *
ні

я іншого від тебе і не очікував smile.gif
Azarni
Цитата(Mister_SER @ 20.06.2008 - 15:55) *
я іншого від тебе і не очікував smile.gif

так, я передбачуване занудко...
а не можна було не по приколу для разнаабразія повісити ведучого?
Mister_SER
Цитата(Azarni @ 20.06.2008 - 15:57) *
так, я передбачуване занудко...
а не можна було не по приколу для разнаабразія повісити ведучого?

якщо тобы стане выд цього легше, то важай що вын повышаний smile.gif
Azarni
Цитата(Mister_SER @ 20.06.2008 - 16:22) *
якщо тобы стане выд цього легше, то важай що вын повышаний smile.gif

хм... ну добре, як скажеш... але я тобі все одно не вірю...
Dilvish
Цитата(denzyman @ 20.06.2008 - 10:43) *
Отож, внаслідок вдалого перевороту, до влади прийшла "Енвайромська партія Демократів". На загальному з'їзді партії (в Женеві) було вирішено скинути диктатуру злобного порушника прав людини і громадянина - Ділвіша і призначити на посаду члена ЕПД - дензімена (ну тобто мене). Владою наданою мені, я відроджую свої життєві сили і ставлю колишньому диктатору умову: або він наводить аргументовані та конструктивні доводи ЧОМУ мене було вбито і, МОЖЛИВО, буде поновлений на посаді керманича мафії, АБО внаслідок певних, довго очікуваних, фактів (в мене сьогодні випускний! rolleyes.gif ) я делегую свої повноваження демократичному начальству, яке себе вже виправдало в попередніх партіях (тобто МСу), а Ділвіш втрачає право керувати грою. Отже, якщо з'їзд ЕПТ визнає аргументи Ділвіша щодо моєї смерті такими, що відповідають Гельсінській конференції з прав людини і громадянина 1975 року, то мої життєві сили зникають, а Ділвіш знову отримує всю повноту влади. Вразі, якщо ці аргументи не будуть достатньо переконливи і з'їзд ЕПТ їм не повірить, то я залишаюся живим, а вся влада переходить в демократичні руки попереднього керманича Мафії - Містера_Сера.

Ммм...
Мені було скушно
Mister_SER
Я думаю, що настав час завершувати партыю
Голосую проти дыкынсона, (соры, клан понад усе)
Dilvish
Лан
Думаю треба завершувати партію
Повішений Дікінсон
Партія закінчилась нічиєю
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.