Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Євро 2008
Енвайром > Головний > Спорт
Сторінки: 1, 2
Sid
Сьогодні починається 1-ий ігровий день Євро 2008.
Цитата
Швейцария - Чехия
19:00. Швейцария. Базель, "Санкт-Якоб Парк"

Главный арбитр: Роберто Розетти (Италия)

Ассистенты арбитра: Алессандро Гризелли, Паоло Кальканьо (оба - Италия)

Португалия - Турция

21:45. Швейцария. Женева, "Стад-де-Женев"

Главный арбитр: Херберт Фандель (Германия)

Ассистенты арбитра: Карстен Кадах, Фолькер Вецель (оба - Германия)

За кого вболіватимете на Євро 2008, чи будете дивитися? smile.gif
Хижий птаХ
Безперечно у цьому мачі за чехів.Жаль тільки що Росіцкі не буде грати banned.gif
Sid
Я думаю Чехи і Португальці переможуть, ну я так надіюся.
А що з Росіцкі ? fie.gif
Хижий птаХ
Подивившись перший тайм можу сказати,що і Нафтовику із Охтирки не далеко до Євро haha.gif .А Росіцкі травмував своє коліно,ну нехай виздоровлює ,може тоді буде у чехів якась норм. гра
H@rry
Мій дядько купив такий альбом Євро 2008, там пише розклад всіх матчів, треба там наклейки вклеювати футболістів, резільтати матчів писати і т. д.
Sid
Португальці і Чехи молодці! Дайош фінал 2008 smile.gif))
Хижий птаХ
Ну португальці дійсно постарались,а чехи acute.gif ,хоч і виграли ,але їхня ігра була ще гіршою ніж у швейцарців!!
H@rry
Вчора Голландці просто блискуче грали, мені шкода, шо вони виграли, я уболівав за ІТАЛІЮ - це рідніше Україні країні чим Голландія. Отак-от!!!!!
Хижий птаХ
Завжди був проти Італії!Пам"ятаю чемпіонат світу 2006р коли Матараце просто неполюдськи вчинив із "легендою" Зіданом mad.gif . А нідерландці -молодці красиво відіграли!Як добре коли у їхній збірні знову грає Ван Містер Рой...
Nimpha
Як же ж файносьогодні побили росіян)))) Я аж намилуватися іспанцями не могла, чудово грали, особливо Віллаsmile.gif А ви за кого вболівали в цьому матчі?
Хижий птаХ
Звичайно трилали кулаки не за москалів biggrin.gif .А іспанці грали красиво тільки у нападі,а в защиті так само як і їхні суперники...
Хижий птаХ
Народ !!!!Я не розумію,де коментарі по фудболу Нідерланди -Франція?? Фанати де ви??
BlackJack
Та в тому то й річ, що по фуДболу нема, є по фуТболу....грали класно, але голандці реалізовували створені моменти, а французи їх раз за разом марнували...4:1? для мене рахунок не по грі, та голандці його заслужили.
denzyman
Нідерланди виграють Євро! rolleyes.gif
А французи дійсно гідні суперники... однак не пішла у них. З ким не буває... А от голандці... Ну супер м'ячі забивали
MustangUA
denzyman, згіден, до самого ЄВРО я вважав що найсильніші німці, тепер бачу що голандці.
Хоча... Час покаже
denzyman
Цитата(MustangUA @ 14.06.2008 - 14:11) *
denzyman, згіден, до самого ЄВРО я вважав що найсильніші німці, тепер бачу що голандці.
Хоча... Час покаже

Німці хорватам продули. А хорвати ледве вирвали перемогу у аутсайдера - Австрії (хоча австрійці помутузили нерви полякам). Та що там гадати. Нідерланди - ЧЕМПІОН! fan_1.gif
Хижий птаХ
А португальці ?Ви що забули про тих падлюк?Вони можуть ще виграти,хоча я за нідерландців (або бразильців))))....
denzyman
Рік тому Португалію вздрюкнула Польща (2:0). А де зараз польща? Разом з Австрією в ЖО . А за бразильців ти молодець звичайно. Вони по любому візьмуть кубок Європи
Nimpha
Як на мене, головні фаворити цьогорічного Євро - португальці та голлландці. Чого тільки коштують Роналду та Ван дер Сар! Ці двоє врятують свої командиsmile.gif
Хижий птаХ
Я цілком із тобою згіден ,але варто пам"ятати ще і німців,адже і вони демонструють нам хорошу гру...
salvor
Цитата(Хижий птаХ @ 15.06.2008 - 21:19) *
Я цілком із тобою згіден ,але варто пам"ятати ще і німців,адже і вони демонструють нам хорошу гру...

раз на три матчі
Serena
мені сподобався матч Чехія-Туреччина,цікаво було)))
denzyman
сьогодні грає ГРУПА СМЕРТІ wink.gif
Ох буде прикольно, якщо чемпіони і віце-чемпіони світу в дупі будуть rolleyes.gif
Sid
Румуни ламаки, так хотів щоб вони вийшли з групи!
Італію не люблю, а вони наказали Францію suicide2.gif
Хижий птаХ
Та французам потрібно міняти Доменека,а то засидівся)І тоді результат буде ,як Динамо-Арсенал)))...
denzyman
до речі, як Динамо - Арсенал зіграли?
Хижий птаХ
Та 5-0 Динамо виграло)))Хоч і випускали молодих гравців...
denzyman
happy.gif
Хижий птаХ
Народ УВАГА!!!Зараз росіян будуть рвати голандці))Тож тримаймо бутилку пива (Чернігівське,Слвавутич)) і пачку анчоусів за команду тюль-машок))
Terminator007
Бльо!!! кацапи виграють sad.gif
Mister_SER
Цитата(Terminator007 @ 21.06.2008 - 23:22) *
Бльо!!! кацапи виграють sad.gif

вже 1:1 smile.gif
Mister_SER
сцуко... 2:1
Mister_SER
3:1...
Піздець
Lilu
моє бідне серденько цього не переживе stinker.gif
BlackJack
м..да на голандців не схоже так програвати....шось тут не чисто...
salvor
це повний капец,ну я розумію греки чотири роки тому без атак по одному м*ячу заштовхували за рахунок дисципліни,а тут повний капець.можна було і більше забивати,в принципі
Хижий птаХ
Нууууу,що росіяни такі мертві я знав(що незабивали в порожні ворота),але нідерландці-це вже взагалі...У мене навіть в уяві небуло ,що вони можуть так паршиво грати....
Nimpha
Тут серйозно щось не чисто, я підозрюю що російські спецслужби залякали або ж підкупили голандців. І так не лише я вважаю... Подивимось, як москалі зіграють з іспанцями.
salvor
Цитата(Nimpha @ 23.06.2008 - 12:23) *
Тут серйозно щось не чисто, я підозрюю що російські спецслужби залякали або ж підкупили голандців. І так не лише я вважаю... Подивимось, як москалі зіграють з іспанцями.

иии, жостко, можна у рольові грати з такими поворотами smile.gif
denzyman
Ну хоч сьогодні Німці мають не осоромитися...
Sid
Сьогодні всі вдягаємо гранатові футболки і тримаємо кулаки за іспанців)
Dickinson
Цитата(Sid @ 26.06.2008 - 10:27) *
Сьогодні всі вдягаємо гранатові футболки і тримаємо кулаки за іспанців)

ну звичайно) Іспанці виграють 4:0!)
Dickinson
УРА!..Іспанія порвала росію!..УРА!)))
З.І. Я майже вгадав рахунок))
olegda
Як почали Євро Росія грою з Іспанією ,нею і закінчила! happy.gif
H@rry
Завтра вже фінал! УРА! smile.gif
olegda
Було б гарно,щоб сьогодні було багато голів та післяматчеві пенальті!
salvor
десь так 5:5 основний час 8:8 додатковий і 21:20 по пенальті
BlackJack
рахунок буде невеликий.....німці ж грають!...вони гол впхнуть і так і доведуть гру до кінця....падлюки......я вболіватиму за іспанців
H@rry
Я за Німеччину, але не знаю чого! smile.gif
MustangUA
Мені більше німці до вподоби.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.