Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Формула-1
Енвайром > Головний > Спорт
MustangUA
Давайте тут обговорювати останні гонки та й взагалі Формулу. От Ви за кого?
Я? Я за Маків smile.gif
Sid
Не люблю формулу - 1, але якщо все таки брати до уваги командний залік, то надаю перевагу МакЛарену.
Zoresvit
А я за Ferrari! smile.gif Так історично склалося. З самого раннього дитинства з батьком за Шумі вболівав. А за ним так і закріпилася симпатія до Феррарі. А що до гонщиків, то Алонсо зараз гарно катається. Гамільтон - то просто аномалія... Щасливчик рідкісний. Але Алонсо якось більше поваги викликає smile.gif

Як вам Гран-Прі Монако? Можна весь сезон не дивитись, але не подивитись Монако під дощем - це злочин! smile.gif
Будемо чекати наступного вікенда.

Гарний інформаційний сайт формули-1: formulamag.com (правда москальський...)

А тут можна спостерігати за прямою трансляцією телеметрії під час перегонів, попередньо зареєструвавшись.
MustangUA
Те що я за Маків теж історично склалося. smile.gif
Ще з 2001 року, коли вперше гонку побачив (тоді ще Хакінен з Култхардом ганялись) вболіваю за цю стайню.
Гемілтон - дуже перспективний, йому ще багато чому варто навчитися. Через кілька років він буде класним гонщиком.
А от Алонсо я не поважаю, гордий він дуже...

P.S. Соромно признатись, але Монако я не бачив, про що дуже жалію sad.gif
H@rry
Проголосував за Феррарі! Мну деколи подобається дивитися Ф-1!
Sid
Я пам'ятаю, як приїжджав до Мустанга і ми бавилися Формула 2001. Створювали собі гравців, і команду (Якщо не помиляюся було щось на подобі Terno-LaZ smile.gif )
rusan
Вболіваю за Феррарі з 1997 року. Найбільше запам'яталося Гран-Прі Бельгії 1998 року. То було щось!
Пічєнька
Дуже рідко спостерігаю за цим...
Mister_SER
Цитата(Sid @ 5.06.2008 - 23:33) *
Я пам'ятаю, як приїжджав до Мустанга і ми бавилися Формула 2001. Створювали собі гравців, і команду (Якщо не помиляюся було щось на подобі Terno-LaZ smile.gif )

Пам"ятаю цю гру, прикольна була...)
Rom@21
Red Bull - оце найкраще (також напиток)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.