Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Попередження
Енвайром > Головний > Новини, пропозиції та питання
Сторінки: 1, 2
Mister_SER
Цитата(Dilvish @ 3.06.2008 - 22:12) *
А з ним вона перетворюється на цирк

Ага smile.gif
Mister_SER
Цитата(Azarni @ 3.06.2008 - 22:15) *
шановні, покажіть мені де той внесок який він зробив.

Якби його небло, то на форумы булоб як мынымум на половину менше повыдомлень smile.gif
(так вийшло,що його повыдомленя стмулюють людей выдповыдати)
Azarni
Цитата(Mister_SER @ 3.06.2008 - 22:20) *
Якби його небло, то на форумы булоб як мынымум на половину менше повыдомлень smile.gif
(так вийшло,що його повыдомленя стмулюють людей выдповыдати)

точніше стимулюють людей флудити. бо дехто, і я в тому числі, не може спокійно дивитися на ті дурниці які він пише.
H@rry
МС дякую за підтримку!
Язва
ті дурниці, що пише Гаррі, треба одразу видаляти, а не відповідати на них. І флуду не буде і розборок цих не було б!
Mister_SER
Цитата(Azarni @ 3.06.2008 - 22:23) *
точніше стимулюють людей флудити. бо дехто, і я в тому числі, не може спокійно дивитися на ті дурниці які він пише.

і я теж з ним залюбки дискутую smile.gif
Взагалі, яби його небуло, то і цієї дискусії небулоб теж, і булаб енка нудна...)
Mister_SER
Цитата(H@rry @ 3.06.2008 - 22:24) *
МС дякую за підтримку!

та нема за що...)
Mister_SER
Цитата(Язва @ 3.06.2008 - 22:26) *
ті дурниці, що пише Гаррі, треба одразу видаляти, а не відповідати на них. І флуду не буде і розборок цих не було б!

Категорично незгоден smile.gif
Azarni
Цитата(H@rry @ 3.06.2008 - 22:24) *
МС дякую за підтримку!

ну от ти справді не розумієш чи що? ну припини ти писати оці беззмістовні повідомлення. скільки ж можна? дякувати - в приват...
і так в кожній темі...

Цитата

від того що я почну їх видаляти він менше не писатиме. повір, що я деколи й старалася не звертати на це уваги і видаляти пости одразу, але я після того як я їх стирала там з*являлися інші того ж самого змісту. я пробувала достукатися до його совісті. ніякого результату. dry.gif
Язва
Цитата(Mister_SER @ 3.06.2008 - 22:27) *
Категорично незгоден smile.gif

я кажу про дурниці і оффтоп, а не про нормальні пости! Інша справа, що для нашого модера будь-який пост Гаррі є дурницею. Це вже інша справа!
Язва
Цитата(Azarni @ 3.06.2008 - 22:30) *
від того що я почну їх видаляти він менше не писатиме. повір, що я деколи й старалася не звертати на це уваги і видаляти пости одразу, але я після того як я їх стирала там з*являлися інші того ж самого змісту. я пробувала достукатися до його совісті. ніякого результату. dry.gif

може з цим чуваком спробувати поговорити)) може дійде))))
Azarni
Цитата(Язва @ 3.06.2008 - 22:32) *
може з цим чуваком спробувати поговорити)) може дійде))))

щось я сумніваюся. якщо за стільки попереджень він ще не усвідомив того що треба трохи слідкувати за базаром, то сумніваюсь що йому "нормально поговорити" допоможе..
Язва
Цитата(Azarni @ 3.06.2008 - 22:45) *
щось я сумніваюся. якщо за стільки попереджень він ще не усвідомив того що треба трохи слідкувати за базаром, то сумніваюсь що йому "нормально поговорити" допоможе..

та воно ясно) наприклад, якщо б мені ліпили попередження, мну було б пофіг...якби мене нормально попросили, то я б може ще й постаралась)) а при попередженнях ср*ла я б на всіх і робила б те. що заманеться))))
Azarni
мо воно й так, я не психолог. на мене навпаки прохання погано впливають, на мене мабуть накричати треба і то невідомо чи поможе, поки я сама не захочу зрозуміти.
що ж, будем тепер пробувати з ним лагідно rolleyes.gif
Mister_SER
щось мені аж невіриться smile.gif
Mister_SER
Прохання пояснити, де я оффтопив(остайні 10%)
P.S. і хто стер тему "імпічмент равен"?
Mister_SER
я так поняв, що за все, що незовсым в тему, +10%, тому прошу, на мене поным неныъждяти, якщо я так само буду робити)
Rawen
Цитата(Mister_SER @ 5.08.2008 - 15:10) *
я так поняв, що за все, що незовсым в тему, +10%, тому прошу, на мене поным неныъждяти, якщо я так само буду робити)

от бачиш,як до тебе гарненько і порівняно швидко доходить... умнічка... хоча, можу пояснити ще разок за що підняла рейтинг... щоб у тебе не виникало враження що я упереджена й некомпетентна...
H@rry
Цитата(Mister_SER @ 5.08.2008 - 14:59) *
...
P.S. і хто стер тему "імпічмент равен"?

Ніби ти не здогадуєшся, хто це зробив)
Термін багатьох моїх попереджень вийшов вже давно давним. Прошу відмінусувати декілька десятків, в нас все-таки форум, де всі рівні перед законом.
Психея
Цитата(H@rry @ 18.05.2009 - 19:55) *
Термін багатьох моїх попереджень вийшов вже давно давним. Прошу відмінусувати декілька десятків, в нас все-таки форум, де всі рівні перед законом.

якщо ти не помітив,у більшості "рівних перед законом" нема 90% рейтингу.
знімаю всі, крім останнього, прошу ознайомитися з Правилами і вести себе відповідно.
H@rry
Як скажете, Місс Рейв! Коли буде настуне пониження?
Психея
Цитата(H@rry @ 18.05.2009 - 20:16) *
Як скажете, Місс Рейв! Коли буде настуне пониження?

коли форум дозволить мені знов зняти попередження. в нього очевидно ліміт.
H@rry
Рейв, а ще відмінусуй рейтпинг Брітні. В неї 20% ще з серпня минулого року)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.