Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Попередження
Енвайром > Головний > Новини, пропозиції та питання
Сторінки: 1, 2
Mister_SER
Пропоную зробити так, щоб свої попередження могли читати звийчайны користувачы, ато наприклад Гаррі сумнаваюсь що знає, що в нього 70%
P.S. прошу в адмыныв розыборатися, якого дыдька у гарры 70%, а у равен(моргани) 0%, хоча флудять вони одинаково...
Цвітуйчик
Буга, флудять однаково кажеш, тільки чого майже в кожній темі є спрешу тупий пост Гарі, ну а вже потім оффтом що до цього поста, а? І, до речі, як ти, звичайний користувач, зміг взнати їх рейтинг, а?
Mister_SER
Цитата(Цвітуйчик @ 3.06.2008 - 20:39) *
Буга, флудять однаково кажеш, тільки чого майже в кожній темі є спрешу тупий пост Гарі, ну а вже потім оффтом що до цього поста, а? І, до речі, як ти, звичайний користувач, зміг взнати їх рейтинг, а?

Я модер в мафії, там я можу побачити рейтинг smile.gif
Доречі, у гаррі не тупі пости, ну або хочаб не тупіші за пости равен(моргани)
Язва
Я власне не збираюся влізати в ці розборки, але мені не дуже подобається, що деякі можуть флудити і їх за це ще й поважають і розхваляють, а деяких банять. Я не кажу про когось конкретно. Просто помітила таке у темках. І яка різниця хто почав флудити першим, головне не давати тому флуду розростатися. Так ні, тре обматюкати, образити і обов’язково розвити той флуд на пару сторінок. Тупо якось.
ІМХО

Люди, не ведіть себе як придурки! Годі переходити на особистості! Це вже низько!
MustangUA
Користувачі бачать свої рейтинги, але не бачать чужих
Mister_SER
Цитата(MustangUA @ 3.06.2008 - 20:48) *
Користувачі бачать свої рейтинги, але не бачать чужих

Він не бачить і своїх smile.gif
Dilvish
Мо я і сліпий але тикніть носом де ті попередження
Azarni
Цитата(Mister_SER @ 3.06.2008 - 20:36) *
Пропоную зробити так, щоб свої попередження могли читати звийчайны користувачы, ато наприклад Гаррі сумнаваюсь що знає, що в нього 70%

хм... я писала Гаррі що піднімаю рейтинг і в самих постах і на ПМ йому відправляла... як бачиш це мало що дало.

Цитата
P.S. прошу в адмыныв розыборатися, якого дыдька у гарры 70%, а у равен(моргани) 0%, хоча флудять вони одинаково...

ммм...? ну то поставте Мені попередження, онлі рід, забаніть в кінці-кінців.. ніхто ж вас за ручки не тримає... rolleyes.gif

Цитата
Доречі, у гаррі не тупі пости, ну або хочаб не тупіші за пости равен(моргани)

та ну? rolleyes.gif ну це по суті твоє право так вважати.
MustangUA
Dilvish, а зараз?
Dilvish
А де вони мають відображатись?
Mister_SER
Цитата(MustangUA @ 3.06.2008 - 21:02) *
Dilvish, а зараз?

і зра теж smile.gif
(я свій рейтинг бачу тільки в мафії, в всіх інших розділах небачу, так що судити можу теж smile.gif )
H@rry
Цитата(Mister_SER @ 3.06.2008 - 20:36) *

Так, адмінри розберіться! Морґана не тільки флудить та оффтопить більше від мну, але й порушує інші правила форуму: ображає користувачів, зокрема мене. Сід про це вже знає...
H@rry
Я свого рейтингу не бачу!!! В мну шо 70%?
Dilvish
Та хватить вже
ти шо не можеш відредагувати пост?
Так ні треба писати новий
MustangUA
Все, тепер всі бачать власні рейтинги (ще скажіть чи чужі бачите).
Mister_SER
Цитата(Dilvish @ 3.06.2008 - 21:07) *
Та хватить вже
ти шо не можеш відредагувати пост?
Так ні треба писати новий

Та ладно тобы, я теж пишу новий ане редагую smile.gif
Mister_SER
Цитата(MustangUA @ 3.06.2008 - 21:11) *
Все, тепер всі бачать власні рейтинги (ще скажіть чи чужі бачите).

Чужі не видно, свої видно, дякую!)))
Mister_SER
В мене є ще пропозиція, в попередженнях писати силку на повідомлення, за яке отримав smile.gif
H@rry
Я не бачу свого рейтингу попереджень!
Gaara
ага це добра ідейка
Dilvish
О все є дякі
Gaara
оооооооо нічого собі в мене 0% круто!!!!!!!!!!
H@rry
Добра ідейка, шо я не бачу своїх попереджень?
MustangUA
Всі бачать, а ти ні. Дифно. Може ти не там дивишся?
Dilvish
Так це велика змова проти тебе
H@rry
Шоно в мну появилося, вже бачу! 70%!!!! Морґана ше більше флудить!!! Несправедливо...
Dilvish
Вона ж сама собі попередження ставити не буде
Вона флудить і підсвідомо жорстоко себе за це карає
Прада ж Маш?
Azarni
Цитата(Dilvish @ 3.06.2008 - 21:51) *
Вона ж сама собі попередження ставити не буде

та чьо? можу й поставити.... якщо комусь від того легше стане rolleyes.gif

Цитата
Шоно в мну появилося, вже бачу! 70%!!!! Морґана ше більше флудить!!! Несправедливо...

бугага... ти сидиш тут на тиждень чи скіки там менше від Мене і в тебе більше постів та ще й Я більше флудякаю? яка логіка, пппц... biggrin.gif

Цитата
Вона флудить і підсвідомо жорстоко себе за це карає
Прада ж Маш?

звичайно... ночами не сплю, так совість мучить...
Mister_SER
Цитата(H@rry @ 3.06.2008 - 21:24) *

згоден, що це не жэ справедливыстю, тому ы створив цю тему)
H@rry
Цитата(Mister_SER @ 3.06.2008 - 21:55) *
згоден, що це не жэ справедливыстю, тому ы створив цю тему)

Сенкс, за підтримку Містере. Ти - справжній друг! friends.gif
Dilvish
Не може бути
Те що їй дали права модера значить що вона дуже відповідальна людина
Mister_SER
Цитата(Dilvish @ 3.06.2008 - 21:59) *
Не може бути
Те що їй дали права модера значить що вона дуже відповідальна людина

Вона выдповыдальна людина?
Несміши мене smile.gif
Їй дали, тільки іза тогоЮ що в нех на той момент, була найбільша кількість постів smile.gif
Mister_SER
Цитата(H@rry @ 3.06.2008 - 21:58) *
Сенкс, за підтримку Містере. Ти - справжній друг! friends.gif

Та нема защо smile.gif
Azarni
мля, дупа... rolleyes.gif шановні, ви конструктивно судити можете? МС, я наю що в те особиста неприязнь до моєї скромної персони...але все ж...
до Гаррі, чи як тебе там тепер.... ну ти б хоч тут вже не флудив, раді прілічія, бо потім знов будеш казати що то я лєва і ставлю попередження ні за шо biggrin.gif

Цитата
Вона выдповыдальна людина?
Несміши мене smile.gif
Їй дали, тільки іза тогоЮ що в нех на той момент, була найбільша кількість постів smile.gif

а яке відношення має кількість постів до модераторства? О_о
і взагалі з питанням "чого мені дали права модера" звертайтеся до адмінів... просто я тут мабуть єдина хто фміє той бан чи онлі рід поставити і зняти... крім адмінів... =)
Mister_SER
Цитата(Azarni @ 3.06.2008 - 22:01) *
мля, дупа... rolleyes.gif шановні, ви конструктивно судити можете? МС, я наю що в те особиста неприязнь до моєї скромної персони...але все ж...
до Гаррі, чи як тебе там тепер.... ну ти б хоч тут вже не флудив, раді прілічія, бо потім знов будеш казати що то я лєва і ставлю попередження ні за шо biggrin.gif

В мене до тебе нема жодної неприязні, ті часи вже давно пройшли smile.gif
Я зара просто "граюся" з тобою, як з маленькою іграшкою smile.gif
Azarni
Цитата(Mister_SER @ 3.06.2008 - 22:02) *
В мене до тебе нема жодної неприязні, ті часи вже давно пройшли smile.gif
Я зара просто "граюся" з тобою, як з маленькою іграшкою smile.gif

аякже нема... в асі в тебе я ледь не в ігнорі... rolleyes.gif
О_о всмислі? я тобі тут не лялька і ти зі мною не граєшся, припини морозити фігню...
Mister_SER
Цитата(Azarni @ 3.06.2008 - 22:01) *
а яке відношення має кількість постів до модераторства? О_о
і взагалі з питанням "чого мені дали права модера" звертайтеся до адмінів... просто я тут мабуть єдина хто фміє той бан чи онлі рід поставити і зняти... крім адмінів... =)

та тебе так, просто так поставили модером smile.gif
Dilvish
МС заздрість погана річь))))
H@rry
А ти б "ріді прілічія" зняла б мну 10% попередження! Не хоч собі додавати, то мну зніми!
Mister_SER
Цитата(Dilvish @ 3.06.2008 - 22:07) *
МС заздрість погана річь))))

я не заздрю, мене всеодно ніколи в житті незроблять модером, ну я і особливо нехочу smile.gif
Azarni
Цитата(H@rry @ 3.06.2008 - 22:08) *
А ти б "ріді прілічія" зняла б мну 10% попередження! Не хоч собі додавати, то мну зніми!

за що тобі знімати? за те що продовжуєш флудити? я тобі й так бан зняла бо мене Сід попросив... а ти після бану нать і не думав менше флудити... так шо вся проблема в тобі, мальчік
Mister_SER
Цитата(Azarni @ 3.06.2008 - 22:09) *
за що тобі знімати? за те що продовжуєш флудити? я тобі й так бан зняла бо мене Сід попросив... а ти після бану нать і не думав менше флудити... так шо вся проблема в тобі, мальчік

я б не сказав що в ньому є проблеми, він самий звичайний, супер-активний користувач
І хочу зазначити, що без нього, енка булаб трохи нудною...)
H@rry
ти більше, ніж я ФЛУДИш! От постав собі 10% попередження!!!
MustangUA
Mister_SER, флудить він дуже багато. Факт Там де можна обійтись одним повідомленням - пише 4...
Dilvish
А з ним вона перетворюється на цирк
Azarni
Цитата(H@rry @ 3.06.2008 - 22:11) *
ти більше, ніж я ФЛУДИш! От постав собі 10% попередження!!!

поставила. хочеш ще 10% поставлю?
Mister_SER
Цитата(MustangUA @ 3.06.2008 - 22:12) *
Mister_SER, флудить він дуже багато. Факт Там де можна обійтись одним повідомленням - пише 4...

Хіба?)
ну не знаю... але погодся, що він зробив свій внесок, в розвиток Енки smile.gif
А взагалі, можна важати що я за нього офіційно заступляюсь smile.gif
(таке рішеня прийняв після того, як вона його забанила, а коли побачив що в нього 70%...)
Azarni
шановні, покажіть мені де той внесок який він зробив.
H@rry
Собі? СТАВ собі хоч 100% попередження! Я з тобою справи не хо мати!
Dilvish
Так ти ж сам просив її це зробити
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.