Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: ВО "СВОБОДА"
Енвайром > Головний > Розмови
Sid
Можливо Вам вже надоїла політика. Мені теж, але я просто повинен привернути Вашу увагу до політпартії "Свобода". У нас патріотичний форум, а саме такі переконання мають Олег Тягнибок та їхня команда. Ці політики говорять чітко, прямо, не ухиляються від питань. Мають мету і доносять її до людей.
Офіційний сайт партії: http://www.vosvoboda.info/
ПС: Це перша політична партія яка об'єдналася з Енвайромом лінками smile.gif
Mister_SER
Хоть я і патріот, але в мене є певні сумніви щодо них smile.gif
Хочав цілому я їх підтримаю, але не за них smile.gif
Sid
Чому? Що саме підозріле в них є? happy.gif
Mister_SER
Ну в мене є підозри, щодо їх вміння керувати державою...)
MustangUA
Я підтримую їхні ідеї і, поки що, не розчарувався у Свободі.
Хоча все може бути...
H@rry
"Свобода" - це справді укрпаїнська партія! Мну так шкода, шо вони не пройшли до ВР України і до Київради, вони б там у тут порядок навели.
Dilvish
Мну "Свобода" не подобається
А Тягнибок мені відразливий
Чому не знаю
Це лише моє ІМХО
Sid
Дійсно дуже жаль, що вони не пройшли до Києвради. Це би був великий крок уперед!
Elisatella
Я взагалі думала вступати до ВО "Свобода", але ще якось не наважилась... Перед виборами газети їхні роздавала разок. Так шкода тих бабусь, що постійно цим займаються... Мама на вибори спеціально додому поверталась, щоб за них проголосувати. ua_prapor.gif
Пічєнька
На мою думку, всі вони нас дурять. Все те, що було сказано вище, колись говорилось і стосовно тих партій, що зараз при владі. І толку? Я не довіряю жодному політичному угруповуванню, бо ще жодне не виправдало сподівань як моїх, так і всього їхнього електорату.
Sid
Скажу одне, пройде років 10 і буде в Україні дві сильні партії: комуністи (згадаєте) і націоналісти (свобода). Бо вони мають ідеологію, вони ніколи не зраджували своїм принципам
Пічєнька
Комуністи, звичайно, дотримуються своєї ідеології, але вона застаріла і не годиться в умовах сучасного суспільства. На мою думку, вони зараз і виживають тільки за рахунок тих відголосків Радянсьокого Союзу, що ще залишилися в нашій державі. Ригати хочеться, коли по тєлєку показують як бабусі та дідусі своїх внуків проводжають, щоб ті клали квіточки до пам'ятника Леніну, якого малі і не знають, не знають, що режим його послідовників викликав в Україні три голодомори, не знають яких матеріальних та культурних збитків зазнала наша держава за час правління комуністів. Це сліпа віра, яку треба викорчовувати.
Sid
Згоден, але комуняки єдині в Україні створили Вищу партійну Школу, а це крок уперед до молоді. sleep.gif
Zhuzha
Це маленька партія українських націоналістів, партія яке не має майбутнього. адже україна-багатонаціональна держава! і взагалі за всі роки існування нічим не відзначились... хоча ні, брешу, відзначились, тобто тягнибок відзначився коли у 2002 році на одній із карпатських гір заявив що "жиди не варті життя і їх тре відстрілювати" за що і був виключений із ПП" Наша Україна".
Sid
Як вона не має майбутнього якщо вона представлена в львівській міській раді? За свободу голосують з кожними виборами все більше людей!
Dilvish
Цитата(Zhuzha @ 14.07.2008 - 18:06) *
Це маленька партія українських націоналістів, партія яке не має майбутнього. адже україна-багатонаціональна держава! і взагалі за всі роки існування нічим не відзначились... хоча ні, брешу, відзначились, тобто тягнибок відзначився коли у 2002 році на одній із карпатських гір заявив що "жиди не варті життя і їх тре відстрілювати" за що і був виключений із ПП" Наша Україна".

+1
В Тягнибока з психікою проблеми
Zhuzha
ну да, львівська міська рада- це вже показник! хочу нагадати як колись львів був за садового, і до чого це привело? тепер львів за юльку. питається чому? а тому шо вона в прямому ефірі заявила шо знищить садового і черновецького і львів її прийняв з відкритими обіймами!хто наступний?янукович шо пообіцяє знищити юльку?
Mister_SER
Цитата(Zhuzha @ 14.07.2008 - 19:53) *
ну да, львівська міська рада- це вже показник! хочу нагадати як колись львів був за садового, і до чого це привело? тепер львів за юльку. питається чому? а тому шо вона в прямому ефірі заявила шо знищить садового і черновецького і львів її прийняв з відкритими обіймами!хто наступний?янукович шо пообіцяє знищити юльку?

Та всым вона зараз невигыдна smile.gif
Бо вона невмыэ бути в команды, а тільки сама, перша, єдина.... і на всіх жене)))
Sid
ВО "Свобода" організовує загони добровольців для допомоги постраждалим від повені
Діяльність - Події - 4 серпня 2008 року

Всеукраїнське Об'єднання "Свобода" бере під свою опіку соціально незахищених мешканців міст і сіл, які найбільше постраждали від повені. Оскільки масштаби стихійного лиха, що спіткало Україну, дуже великі, і тисячі українців залишилися без даху над головою, ми розпочинаємо організацію загонів добровольців, які допомагатимуть самотнім, немічним та літнім людям, багатодітним та малозабезпеченим родинам відновлювати пошкоджені оселі - осушувати, ремонтувати та відбудовувати стіни, вставляти розбиті вікна, міняти пошкоджену підлогу.

Очевидно, без серйозної допомоги малозабезпечені українці ще довго не зможуть повернутися до нормального життя. П'ять тисяч гривень компенсації за хату, зруйновану повінню, навіть за умови, що ці гроші будуть виплачені, - мізерна сума, аби відновити будинок.

Ми також допомагатимемо відновлювати соціальні будівлі - дитячі садочки, сільські лікарні та школи, які постраждали від повені і потребують нагальної допомоги.

ВО "Свобода" своїм коштом закуповуватиме необхідні для відновлення пошкоджених будинків цеглу, цемент та лісоматеріали, насоси, якими можна буде відкачувати воду з затоплених осель і підвалів, калорифери, щоби осушувати стіни. Добровольців, які долучаться до нас, забезпечимо необхідним одягом та харчами та надамо їм матеріальну компенсацію.

Районні організації ВО "Свобода" у Західних регіонах України, зокрема у Івано-Франківській, Закарпатській, Вінницькій, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях, збирають інформацію про малозабезпечених потерпілих та про зруйновані садочки, лікарні, школи.

Запрошуємо усіх, хто хоче стати пліч-о-пліч з нами та допомогти потерпілим від повені українцям, зголошуватися за телефоном 8 067 31 45 990.
H@rry
Свобода - ФОРЕВА!
Mister_SER
до сьогоднішнього дня нейтральні думки про тягнибока, починаючи від сьогодні, негативні:
http://korrespondent.net/ukraine/politics/689300
Юльку може(та точно) треба вигнати, а от Юща...
H@rry
ВО "Свобода" - найкраща!
Mister_SER
Цитата(H@rry @ 24.12.2008 - 17:47) *
ВО "Свобода" - найкраща!

тільки тому, що вона так називається?)
H@rry
ні, не тільки
Mister_SER
Цитата(H@rry @ 29.12.2008 - 21:28) *
ні, не тільки

тоді подавай аргументовану відповідь)
Zhuzha
Цитата
"Свобода" - це справді укрпаїнська партія! Мну так шкода, шо вони не пройшли до ВР України і до Київради, вони б там у тут порядок навели.

Цитата
Свобода - ФОРЕВА!

Цитата
ВО "Свобода" - найкраща!
Цитата
ні, не тільки

просто геніальні відповіді! А головне до біса обгрунтовують думку автора і зразу ж переконують опонента!
Моя думка нархунок свободи не змінилася, все що вони роблять так це теж що і інші : багато обіцяють і нічого не роблять.
H@rry
Цитата(Mister_SER @ 2.01.2009 - 16:14) *
тоді подавай аргументовану відповідь)

В неділю 11 січню о 13 годині відбулася зустріч жителів смт. Залізці з Олегом Тягнибоком. До організацієї цієї зустрічі пречетний я! smile.gif Я там авжеш був присутній! І тепер я не на 100% за "Свободу", а на 1000%! Тому, що Тягнибок дай яскраві аргументи того, що теперішня влада не може зробити Україну більш українською. Він зрозуміло всім сказав, що Україну правлять москалі і жиди. Дивіться: з 450 депутатів 350 москалі і євреї! ВО "Свобода" зробила програму, яка допоможе українцям повернути Україну!
H@rry
Цитата(Zhuzha @ 3.01.2009 - 05:18) *
просто геніальні відповіді! А головне до біса обгрунтовують думку автора і зразу ж переконують опонента!
Моя думка нархунок свободи не змінилася, все що вони роблять так це теж що і інші : багато обіцяють і нічого не роблять.
вони нічогісінько не обіцяють! а вони і нічого не вдібть, тому що вони навіть не при владі... їх навіть нема в парламенті!
Sid
Хм... Ну тернополяни, як вам живетсья під владою Свободи? Чи є якісь позитивні моменти? Чи не жалкуєте ви?
Mister_SER
Цитата(Sid @ 20.06.2009 - 17:22) *
Хм... Ну тернополяни, як вам живетсья під владою Свободи? Чи є якісь позитивні моменти? Чи не жалкуєте ви?

+1
H@rry
Не жалкую я!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.