Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Пропозиції, запитання та оголошення
Енвайром > Флуд, Флейм > Мафія Vivente
Сторінки: 1, 2
Mister_SER
та людина, яка призналася, попросила нерозкривати її секрет smile.gif
H@rry
Цитата(Mister_SER @ 29.07.2008 - 22:18) *
та людина, яка призналася, попросила нерозкривати її секрет smile.gif

Ясноwink.gif
Mister_SER
доречі, зразу кажу, та людина не я smile.gif
Mister_SER
правила були обновлены до версыъ 1.3.0, змын достатьньо, прохання перечитати правила заново.
Відкритий рейтинг(коментувати в цій темі)
Mister_SER
Опублікована нова версія правил(1.3.1),
серед змін коректировка і виправлення в рейтингу, перейменований монстр, тепер це відьма, повернутий хімік, спецназівця більше вже не буде(а для чого тоді гарпія?) ), зомбі більше не має 3хп, роль комісара була змінена
Комісар – перевіряє документи і якщо маф, то дізнається це. Може бути наділений спеціальними повноваженнями, коли при знаходжені мафа, одразу вбиває його.
поясню, якщо в грі просто комісар, то він тільки дізнається, хто маф, якщо в грі є комісар зі спеціальними повноваженнями(про що пишеться ведучим(можна тільки в першому дні)), то він не тільки знаходить мафа, а й вбиває його(ітого змішано тут два варіанта комісара)
Також, в рейтингу, за бажанням ведучого, активним гравцям буде додатковий бал.
І інші невеликі виправлення, прохання ознайомитися.
Mister_SER
Оновив рейтинг, тепер пысля завершення кожноъ партії він буде оновлюватись, деталі там же.
Також була опублікована нова версія правил - 1.3.2, в ній був переписаний мер(суть така сама), адвокат пішов на пенцію(дефакто клон мера), написав базовий опис гри(майже найвище), підкорегував рейтинг, переписавши моделі деяких персонажів, підправив пріорітет ходів, зробив і інші мілкі зміни, вроді все = )
Прохання ознайомитись.
P.S. забув про выдьму, зараз ъъ бажано невикористовувати, в версії 1.3.3 оновлю
Mister_SER
опублікував нову версію правил, 1.3.3, доречі, остайні в лінійці 1.3.х, далі буде 1.4, що там буде, побачите...)
В 1.3.3 переробив купу ролей, добавив дві нові, бажано перечитати другий пункт правил,
і зробив інші мілкі підбравки, які я робив зміни в рейтингу, вже непам'ятаю = )
Прохання ознайомитись.
Mister_SER
Опублікована нова оновлена версія правил - 1.4.0
В ній вперше детально описані обов"язки ведучого, і що він повідомляє в результатах ночі,
по принципу максимум(я раніше повідомляв про менше речей)
Добавлені дві нові ролі, пес та оборотень, вампір попрощався з нами назавжди...
правила були дещо реорганізовані, змінився порядок пунктів і я частково переписав пункт 2(порядок ходів)
Рейтинг був винесений з правил, і тепер рейтингова таблиця записана окремо тамблицею(прикріплена в темі рейтинг)
Також я зробив купу інших мілких змін, прохання ознайомитися.
P.S. введена система реферів, детальніше в рейтингу...
Mister_SER
Є пропозиція зменшити час на одну ігрову фазу з 24 годин до 12, відписуємо свої думки
H@rry
Навіть не знаю... Треба помізкувати трохи... sleep.gif
Foxy
видалено користувачем
Rom@21
я думаю, що 12 годин буде зручніше!!!!
H@rry
12 тАк 12!
Я ЗА!
salvor
Я за,тільки одне зауваження, тоді потрібно дозволити відправляти нічні ходи під час денної фази(деколи наприклад мене може не бути на протязі 12 годин, думаю інші теж не завжди можуть два рази в день мати доступ до інету).А так то я за
Mister_SER
є одна проблема... вот наприклад ніч почтеться в 21 а закінчиться в 9, а мені так облом вставати в 9....
і ще, якщо наприклад в день нічия.... тож трабл...
P.S. хто готовий з самого ранку літом прокидатися, то я нічого проти не маю = )
після 13 партії чекаю на нового ведучого smile.gif
H@rry
От якраз в цьому і є головний мінус! Краще буде гравцям, тому що більше ігор буде зіграно і більше цікавих ролей, а от ведучому гірше! Нехай буде як було - 24 години!
Mister_SER
треба буде одночасно з цим ведучому давати якійсь бонуси в рейтингу...
і знайти самого ведучого = )
(в такому випадку партії будуть в два раза динамічніші, це того коштує)
я планую починаючи з 14 піртії перевести гру в 12 годиниковий режим))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.