Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: "Євробачення 2008"
Енвайром > Головний > Культура, мистецтво та творчість
Сторінки: 1, 2, 3
Sid
Зараз співає Велика Британія...Маразм повний!
Morgana
як ви то взагалі можете дивитися? просвітіть менЕ, темну
Sid
Це вже традиція smile.gif З моменту коли Руслана виступала
Morgana
я на 20 секунд включила.. і то коли фіни виситупали..і. то побачила що їхній басіст страшний і голосу нема і виключила...капець, яку ж все таки бєздарь туди пускають
Serena
Я вчора не додивилась,хто виграв?
Morgana
ха... дурне питання... звісно ж Бідланчик...
H@rry
Білан лузер повний, а шоб йому повилазило... Ані Лорак друга - це перемога!!!
H@rry
Білан лузер повний, а шоб йому повилазило... Ані Лорак друга - це перемога!!!
Serena
капец а 3 хто?
H@rry
На сайті www.eurovision.tv можна скачати пісні цьогорічного Євробачення і знайти багато-багато іншої цікавої інфи про цей пісенний конкурс.
Sid
Ну я ж казав що Білан виграє. Це було очевидно. Я дуже радий, що Лорак - друга. Від неї я очікував гіршого (виконання пісні). Приємно що обішли вірмен (яким зауважте дуже часто давали 12) а потім ще й Грецію. Наступного року берем перемогу в Київ.
H@rry
В 2009 році Україну в Москві дебютує!!!!!
Mister_SER
я особисто голосував за туретчину, жалко що вона аж на 7 місці...
Mister_SER
Цитата(Гаррі @ 25.05.2008 - 12:48) *

нічого з цієї фрази незрозумів smile.gif
Mister_SER
Цитата(Гаррі @ 25.05.2008 - 10:31) *
На сайті www.eurovision.tv можна скачати пісні цьогорічного Євробачення і знайти багато-багато іншої цікавої інфи про цей пісенний конкурс.

також там же можна подивитися повтор Євробаченя smile.gif
H@rry
Цитата(Гаррі @ 25.05.2008 - 12:48) *

Я маю на увазі, що представник/представниця/представники України на конкурсі "Євробачення 2009" в Мочкві обов"язково виграє/виграють!
H@rry
Цитата(Mister_SER @ 25.05.2008 - 16:53) *
також там же можна подивитися повтор Євробаченя smile.gif

Прикольно, шо там навіть можна подивитися повтор!
Mister_SER
Цитата(Гаррі @ 25.05.2008 - 17:33) *
Прикольно, шо там навіть можна подивитися повтор!

Там ще можна було подивитися наживо smile.gif
Mister_SER
Цитата(Гаррі @ 25.05.2008 - 17:32) *
Я маю на увазі, що представник/представниця/представники України на конкурсі "Євробачення 2009" в Мочкві обов"язково виграє/виграють!

Звичайнож smile.gif
H@rry
Ото буде БОМБА: Україна виграла в Росії!
Mister_SER
Цитата(Гаррі @ 25.05.2008 - 17:50) *
Ото буде БОМБА: Україна виграла в Росії!

ага smile.gif
H@rry
Москаляв в травні 2009 року не солодко буде....)_
Mister_SER
Цитата(Гаррі @ 25.05.2008 - 22:05) *
Москаляв в травні 2009 року не солодко буде....)_

Якщо ми ще там знову сцену зламаємо...)
H@rry
"Євробачення 2008" - лажа, бо москаль виграв!
Mister_SER
Цитата(Гаррі @ 25.05.2008 - 22:29) *
"Євробачення 2008" - лажа, бо москаль виграв!

Те що хтось недуже хотыв перемоги росыянина(я теж нехотыв щоб былан виграв), то це ще не означаэ що то лажа...
H@rry
Цитата(Mister_SER @ 25.05.2008 - 22:32) *
Те що хтось недуже хотыв перемоги росыянина(я теж нехотыв щоб былан виграв), то це ще не означаэ що то лажа...

Були й гарні виступи, зокрема український вистуа Ані Лорак
Morgana
Цитата

а, вибач, ти ж мабуть від попси кайфуєш...
Mister_SER

нарахунок попси, то я голосував за туретчину, ы плюс,те що хтось виграв, кого ми не хочемо, тоце ще не означаэ що весь конкурс лажа smile.gif
Morgana
Цитата(Mister_SER @ 25.05.2008 - 22:37) *
москлька, ну не кажи повний брд smile.gif
Те що я тебе називаю москалем, це не опусканя до ъхнього рывня,
нарахунок попси, то я голосував за туретчину, ы плюс,те що хтось виграв, кого ми не хочемо, тоце ще не означаэ що весь конкурс лажа smile.gif

а у туреччини хіба не попсовий номер був?
мене взагалі не гребе хто там виграв, конкурс просто лажа, бо там нема ні одного нормального виконавця... одні Лорді нормальні були...
Mister_SER
Цитата(Morgana @ 25.05.2008 - 22:39) *
а у туреччини хіба не попсовий номер був?
мене взагалі не гребе хто там виграв, конкурс просто лажа, бо там нема ні одного нормального виконавця... одні Лорді нормальні були...

вони рокери взагаліто...)
Morgana
Цитата(Mister_SER @ 25.05.2008 - 22:44) *

та ну? блін, і як же я не здогадалася? це ж треба..я в курсі, тому й кажу що нормальні були... dry.gif як же ти мене погано все таки знаєш
H@rry
Цитата(Mister_SER @ 25.05.2008 - 22:44) *

Мені Туреччина тоже сподобалася... ЇЇнавіть спочатку почали ставити високі бали, а потім Україні тільки ставили...
Shiver2005
Дивився Білан та Лорак - один-одного варти...поміняти їх місцями і вже Лорак стоїть за москалів.
Сподобалась Франція. Там виїхав мужик з такою бородою.
H@rry
Пісня смішна і прикольна водночас була в того епатажного француза... Мені також сподобався виступ Вані Фернандес з Португалії. До речі, ця країна дала 12 балів наші Ані Лорак! Там-от мудрі люди живуть)_
Britney
Прикольне цього року "Євробачення 2008" було, тік шкода, шо Україне виграла, я так уболівала за Ані!
Elisatella
Цитата(Гаррі @ 26.05.2008 - 13:43) *
Пісня смішна і прикольна водночас була в того епатажного француза... Мені також сподобався виступ Вані Фернандес з Португалії. До речі, ця країна дала 12 балів наші Ані Лорак! Там-от мудрі люди живуть)_

Ги)) Знаєш скіки там наших нелегалів? Вони геть Ґринджолам 12 поставили...
Violetta
Дімон Бідлан вдруге поїхав на Євробачення і то тільки через рік, тому це вже ніяка не перемога. тфу, спочатку 2, а потім 1 - це взагалі, тільки москалі можуть до такого додуматись ...
Morgana
правильно, тільки москалі.. бо фактично їм нема більше кого з тих бездарних попсових виконавців на Єфробачення посилати, а Бідлан це той єдиний який міг їм перемогу принести не своїм голосом, а тим як воно там по сцені скаче чи повзає...
Sid
Євробачення бананський конкурс...Адже хто голосує? Країни сусіди, або заробітчани. Не всі звичайно, але більшість!
H@rry
Але було б не чесно, якби, наприклад. москалі за Росію б голосували і так кожна країна за себе. Так цікавіше, як є зара на Євробачені)
H@rry
Ось фоти Ані Лорак з "Євробачення 2008":
Кароліна на сцені:

Кароліна на пресконференції:

Serena
і головне з філіпом кіркоровим dry.gif
Elisatella
Продюсер, розумєш)) Куди з без нього? wink.gif
H@rry
Філя Кіркоров написав пісню Ані Лорак, тому він її супроводжував і ходив з нею і за нею smile.gif...
H@rry
Шоно по телику побачив, шо презедент України Віктор Андрійович Ющенко присвоїв Ані Лорак і Філіпу Кіркорову звання народних артистів УКРАЇНИ! Уявляєте?
Morgana
хм... ну я розумію Лорак присвоїти таке звання... а от той далбайоб тут до чого?
Elisatella
Він же пісеньку напісяв... написав, тобто.
H@rry
Він написав пісню, але цього всеодно не варте прислоїння народного артиста УКРАЇНИ! ВІн же не УКРАЇНЕЦЬ! Це звання для нього на халяву дісталося!!!! Співаки народні співаютиь протягом довгих літ і їм призвоюється це звання, а йому за ОДНУ піснюЮ, це не правильно!!!!1
Morgana
ну і хулі шо він її написав???? бла, кретиниииии... dry.gif
Elisatella
Але ж нхто з них не займав аж 2 мсце на Євробаченні! За таке досягненн Філю в президенти України треба, не те що якогось "народного".
Фігня то все(
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.