Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Бог є?
Енвайром > Головний > Психологія,людські стосунки
Сторінки: 1, 2
Shiver2005
Якщо він і є, те дуже не поважає нас, бо не з"являється. Між іншим з радістю дам йому в пику за все те, що мене не влаштовує! spiteful.gif
Хижий птаХ
Людина повинна йти до мети, і тоді все буде влаштовувати!
Якщо чесно,то я перший раз читаю таку маячню...shiver-тобі треба звернутися до психіатра,а то зовсім з глузду з"їхав.
Mister_SER
Дилячісь що мається наувазі під словом "бог"
я майже впевнений, що выд самого початку, ми всы неправильно це зрозумыли...)
Shiver2005
Цитата
.shiver-тобі треба звернутися до психіатра,а то зовсім з глузду з"їхав.

Ти що спеціаліст чи психолог, а не психіатр, по-перше. По-друге, ти сам якесь диво бачив кажеш, але не скажеш, ще у бога віруєш, тобі не здається, що ти трішки ненормальний? І що в тебе за радянський комплекс ображати співрозмовника за те, що він не погоджується з твоєю відповіддю?
Розбірись в себе спочатку.
Хижий птаХ
На твою відповідь я б міг говорити ще багато,але нехочу заробляти нахаляву попередження.Одне скажу,потрібно зробити голосування хто з нас ненормальний,думаю з боку краще видно...
Shiver2005
Якщо не вмієш говорити не ображая - це твої проблеми, заспокойся, що ти який нервний! wink.gif
Щодо мене, я залишаюся при своєї позиції.
Sid
Shiver Бога немає...
Хижий птаХ звичайно Бог є...
Я вважаю, що переконати людину на рахунок цього питання неможливо. В кожного є своя думка. Ми ніколи (напевно) цього не дізнаємося. Я власне думаю, що якщо людина вірить у Бога - вона вірить у добро. Є зафіксований факт, що була така людина як Ісус Христос. Про Бога ми нічого не знаємо. Може цей добре? Навіщо нам це знати? Просто треба вірити =)
Я вірю smile.gif
Azarni
все ми дізнаємося, після смерті...

Цитата
Якщо він і є, те дуже не поважає нас, бо не з"являється. Між іншим з радістю дам йому в пику за все те, що мене не влаштовує! spiteful.gif

а от ви шановний подумали б головою що ваші слова могли образити чиїсь почуття тому надалі будьте обережніші.
усне попередження.
Shiver2005
Цитата
а от ви шановний подумали б головою що ваші слова могли образити чиїсь почуття тому надалі будьте обережніші.

За іншу хвору голову я не відповідаю, тим більш, якщо мене особисто ображають, дякую за вашу некомпетентність...
Azarni
Цитата(Shiver @ 21.06.2008 - 13:17) *
За іншу хвору голову я не відповідаю, тим більш, якщо мене особисто ображають, дякую за вашу некомпетентність...

Вас не ображали поки ви не вліпили оцієї фрази! вся проблема в Вас! не треба мені тут говорити про мою некомпетентність.
дякую за увагу. прошу припинити сварку і образи інакше підніму рейтинг обом.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.