Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Evanescence
Енвайром > Головний > Музика
Serena
Хто фанатіє від їхньої групи.Мені вони так подобаются,а вам?Особливо люблю останій альбом.
rolleyes.gif
Чорна Ворона
Я не їхня фанатка але дещо слухаю mellow.gif
Morgana
слухати можна коли хреново... а так не пре...
Violetta
деякі пісні мені подобаються, але не так щоб дуже
панТЕРРчик
я б сказала, шо Еванесенс спопсились, попередні пісні були досить класні, тепер взагалі не слухаю...
H@rry
я не великий фан, але музичка файна)
Morgana
а от про то що вони попсові стають правда...у мене навіть гопніки в класі їх слухають..фе
biert
Я тоже колись слухав доволі ліричні пісні і дівчина шо їх співає гарненька ))
Serena
ЕВАНЕСЕНС НЕ ПОПСА!!!!!
панТЕРРчик
ніхто не каже, шо вони попса, вони просто спопсились!!!
H@rry
Пісня Bring mr мені нра.....
Serena
Не чула про пісню Bring mr може ти про Bring me to life?
H@rry
Цитата(Ерміона @ 15.05.2008 - 14:56) *
Не чула про пісню Bring mr може ти про Bring me to life?

Сорі, то я помилочку допустив. Пісня нра мені!
Serena
а хто бачив як під пісеньку Bring me to life вставили якісь частиниз якогось жахастика? rolleyes.gif
Foxy
Цитата(Ерміона @ 16.05.2008 - 14:18) *
хм...не Евансис,а Еванесенс,Еванесенс,Еванесенс
а хто бачив як під пісеньку Bring me to life вставили якісь частиниз якогось жахастика? rolleyes.gif

Бачила,жахітя...Фрагмент з фільму,здается,"Пункт призначення"
Britney
я трохи чула пісень цієї групи. так середнячок...
Violetta
мені кліпи її подобаються, тобто їхній стиль
Serena
да мені тоже вони такі...е....своерідні...
Nimpha
Ну ви народ і флудери....

Evanescence мій улюблений гурт уже багато років. І не спопсилися вони ні грама, просто з роками в гурту змінився стиль. На початку це була готика, зараз - суміш металу, альтернативи і просто року. Кліпи Evanescence просто вражаючі: у кожного з них своя задумка, сказала б навіть, кожен з них - це окрема історія, або просто крик душі. Ну а хто їх не зрозумів - той взагалі ніколи не зрозуміє такої музики, як музика Evanescence і пряма дорога їм слухати попсу ІМХО.
Serena
господи як гарно,а про попсу я згідна....вони не спопсились
Foxy
Цитата(Nimpha @ 6.06.2008 - 19:51) *

Evanescence мій улюблений гурт уже багато років. І не спопсилися вони ні грама, просто з роками в гурту змінився стиль. На початку це була готика, зараз - суміш металу, альтернативи і просто року. Кліпи Evanescence просто вражаючі: у кожного з них своя задумка, сказала б навіть, кожен з них - це окрема історія, або просто крик душі. Ну а хто їх не зрозумів - той взагалі ніколи не зрозуміє такої музики, як музика Evanescence і пряма дорога їм слухати попсу ІМХО.

Ну тут я нічого сказати не можу.Відразу видно що людина фанат і ніколи не змінить свою думку...
Але не можна ображати людину тільки тому, що їй не подобаєтся Еванесенс.
myrka
гарні пісні. деякі душевні.
Foxy
моторошні якісь...
Serena
Цитата
але не можна ображати людину тіки тому шо їй не подобаєтся Еванесанс.

нікого вона не ображае,ну то й що що вона написла що пряма дорога слухати попсу?я повністю з цим згідна
Цитата
моторошні якісь...

нічого вони не моторошні просто своерідні,і такі що деякі не зрозуміють!
Foxy
Цитата(Ерміона @ 9.06.2008 - 11:32) *
нікого вона не ображае,ну то й що що вона написла що пряма дорога слухати попсу?я повністю з цим згідна

нічого вони не моторошні просто своерідні,і такі що деякі не зрозуміють!

звичайно ображає кажучи що "пряма дорога їм слухати попсу..."
а пісні їхні ...
Azarni
дівчатка мої дорогі, ви або не слухали інших виконавців, або ніфіга не шарите в музиці. нічого в їхніх кліпах, піснях і навіть в тому голосі Емі Лі особливого нема. це група яку слухають всі, включаючи гопів і тих самих дівчаток які кайфують від Бідлана. Еванесенс знаходяться на одному рівні з такими гуртами як Sirenia, Within Temptation, Lacuna Coil... та таких груп повно і нічого я такого аж особливого в Еванесенс не бачу... моя скромна думка, попрошу фанаток не кидатися на мене....
панТЕРРчик
ну серйозно, народ! яка така суміш альтернитиви і металуblink.gif ну шо, не чули справжніх пісень з задумкою? ну те саме, що Фліт грає панк beee.gif як мій друг один каже, що ТОЛ це психоделік))
Serena
ну не знаю...
до речі мені Within Temptation також подобаются,а то що їх слухають гопи це не показних,гопи тепер всьо слухають,а те шо вам не подобается Еванесенс я не вина,Азарна кажеш що Еванесенс слухають дівчата які слухають Білана,цікаво звітки ти це взяла.Бо я знаю протилежне!
Azarni
Цитата(Ерміона @ 11.06.2008 - 17:44) *
до речі мені Within Temptation також подобаются,а то що їх слухають гопи це не показних,гопи тепер всьо слухають,а те шо вам не подобается Еванесенс я не вина,Азарна кажеш що Еванесенс слухають дівчата які слухають Білана,цікаво звітки ти це взяла.Бо я знаю протилежне!

згодна, гопота зара трохи нагліє. емм... може то просто в мене однокласники йо*нуті, але вони всі кайфують від Емі Лі і постійно на перервах слухали пісеньки Еванесенс поряд з вокалом того ж Бідлана і "Я устал, хачю любві", не пам*ятаю хто там це фуфло співає... та й навіть, скажи мені, яка дівчинка від 11 до 20 років не чула про Еванесенс і не слухала їх пісень? таких дуже мало, повір...
Foxy
пісні судять не потому хто їх слухає, а по самим пісням.
Azarni
Цитата(Susen @ 11.06.2008 - 19:20) *
пісні судять не потому хто їх слухає,а по самій пісні.

та ні, дорогенька, я суджу про пісні і по аудиторії яка від них кайфує... бо якщо цю її починають слухати всі крутять на кожному кроці то бажання слухати ту пісню і навіть ту саму групу відпадає само собою... wink.gif
Serena
Цитата(Azarni @ 11.06.2008 - 17:53) *
згодна, гопота зара трохи нагліє. емм... може то просто в мене однокласники йо*нуті, але вони всі кайфують від Емі Лі і постійно на перервах слухали пісеньки Еванесенс поряд з вокалом того ж Бідлана і "Я устал, хачю любві", не пам*ятаю хто там це фуфло співає... та й навіть, скажи мені, яка дівчинка від 11 до 20 років не чула про Еванесенс і не слухала їх пісень? таких дуже мало, повір...

Їх дуже мало і вони є!Я так скажу може в мене відсталий клас ,але дякуючи мені добра половина нашого класу почула Еванесенс вперше!
Цитата
та ні, дорогенька, я суджу про пісні і по аудиторії яка від них кайфує... бо якщо цю її починають слухати всі крутять на кожному кроці то бажання слухати ту пісню і навіть ту саму групу відпадає само собою...

а треба судити по пісні а не по аудиторії,наприклад зараз всі почнуть слухати групу яка тобі подобается,і що ти перестанеш її слухати.Особистоя вважаю що якщо тобі щось подобается не треба відрікатися від цього через якісь безглузді причини.
Azarni
Цитата(Ерміона @ 12.06.2008 - 09:10) *
а треба судити по пісні а не по аудиторії,наприклад зараз всі почнуть слухати групу яка тобі подобается,і що ти перестанеш її слухати.Особистоя вважаю що якщо тобі щось подобается не треба відрікатися від цього через якісь безглузді причини.

безглузді причини? для мене вони не безглузді.... і щось я сумніваюсь що вся ця шваль колись буде слухати нормальний метал зі змістом=) та гляньте правді у вічі, дівчатка, спопсився ваш Еванесенс, так само як і Лінкін і НІМ і Расмус... колись були нормальні групи а зараз такі примітивні тексти пісень стали...
Nimpha
Цитата
пісні судять не потому хто їх слухає,а по самій пісні.

Дуже доречна цитата. Взагалі навіщо уся ця суперечка???Яка різниця хто слухає той чи інший гурт, виконавця??? Як по мені, то нехай хоч уся планета слухає Evanescence, але якщо вони мені подобаються я буду слухати їх також не зважаючи ні на що.
Щодо "попси" я маю на увазі музичний напрямок. І якщо дехто не розбирається в напрямках то вже його біда. Evanescence як максимум можна віднести до поп-року і то тільки через слова пісень. А от те що цей гурт слухає широке коло людей, не означає , що вони спопсилися - просто вони популярні. Так само можу сказати про будь-який інший гурт.

І ще: навіщо лізти і відписуватись у темці про гурт який не любиш, не поважаєш і не слухаєш???? Я також можу відписувати у темках про Токіо Хотел, Білана і т.д. всіляку4 гидоту, але я ж так не роблю, бо поважаю думку інших. Раджу прислухатися до моїх слів деяким форумцям.
Foxy
Цитата(Azarni @ 11.06.2008 - 19:29) *
та ні, дорогенька, я суджу про пісні і по аудиторії яка від них кайфує... бо якщо цю її починають слухати всі крутять на кожному кроці то бажання слухати ту пісню і навіть ту саму групу відпадає само собою... wink.gif

та це вже кому як
Цитата
звичайно коли пісню крутять на кожному кроці бажання слухати її відпадає...

Але Еванесанс не крутять на кожному кроці,тому не розумію чому відпало бажання...
Azarni
Цитата(Nimpha @ 12.06.2008 - 10:44) *
Дуже доречна цитата. Взагалі навіщо уся ця суперечка???Яка різниця хто слухає той чи інший гурт, виконавця??? Як по мені, то нехай хоч уся планета слухає Evanescence, але якщо вони мені подобаються я буду слухати їх також не зважаючи ні на що.
Щодо "попси" я маю на увазі музичний напрямок. І якщо дехто не розбирається в напрямках то вже його біда.

хе... музичний напрямок... здається Токіо Бордель теж колись роком називали... це я так, для прикладу кажу rolleyes.gif

Цитата
І ще: навіщо лізти і відписуватись у темці про гурт який не любиш, не по
важаєш і не слухаєш???? Я також можу відписувати у темках про Токіо Хотел, Білана і т.д. всіляку4 гидоту, але я ж так не роблю, бо поважаю думку інших. Раджу прислухатися до моїх слів деяким форумцям.

та ну? а я тут що роблю по-твоєму? не виражаю свою думку часом? лізь, чого ж не лізеш... я маю таке саме право писати про них гидоту, як і ти писати про них гарні речі... happy.gif хоча нать не бачу де я тут гидоту писала... просто кажу що на попсу схоже... це ж наче й не образа аж така...

Цитата
та це вже кому як,звичайно коли пісню крутять на кожному кроці бажання слухати її відпадає...
Але Еванесанс не крутять на кожному кроці,тому не розумію чому відпало бажання...

воно не відпало. його не було ніколи=)
Foxy
Цитата(Azarni @ 12.06.2008 - 09:44) *
безглузді причини? для мене вони не безглузді.... і щось я сумніваюсь що вся ця шваль колись буде слухати нормальний метал зі змістом=) та гляньте правді у вічі, дівчатка, спопсився ваш Еванесенс, так само як і Лінкін і НІМ і Расмус... колись були нормальні групи а зараз такі примітивні тексти пісень стали...

Не спопсився, просто став подобатись усім,і,автоматично, став попсою.Так як і Лінкін і НІМ і Расмус.
Azarni
Цитата(Susen @ 12.06.2008 - 10:52) *
не спопсився просто став подобатись усім,і автоматично став попсою так як і Лінкін НІМ і Расмус.

ех, я не буду вдесяте повторяти що якщо група подобається всім то це вже капець... ну от чому вона почала всім подобатися? тому що тексти пісень досить прості, одноманітні і монотонні, музика теж не дуже то, голос такий спокійний.... якщо б музика була нормальна то не кожне чмо могло б той сенс зрозуміти, з того слідує що не кожне б її слухало...
візьмем для прикладу іншу групу... скажем Король и Шут... чи Сплин...ви собі можете уявити щоб їх пісні слухала така велика аудиторія, тим більше аудиторія яка складається переважно з дівчаток 13-20 років? у них просто пісні оригінальні і не настільки одноманітні...
Serena
я не розумію,не подобается попса і все...але Еванесенс не попса,хіба що тексти пісень,але музика ж нормальна!!!А те що їх всі слухають,будьласка хай слухають це їхне право,мені подобается Еванесенс і мені пофіг хто їх слухае,для мене головне що я їх слухаю!
Цитата
візьмем для прикладу іншу групу... скажем Король и Шут... чи Сплин...ви собі можете уявити щоб їх пісні слухала така велика аудиторія, тим більше аудиторія яка складається переважно з дівчаток 13-20 років? у них просто пісні оригінальні і не настільки одноманітні...

я не можу уявити,щоб їх слухала дуже велика аудиторія,і пісні в них не одноманітні,але така музика не всім подобается!
Цитата
... якщо б музика була нормальна то не кожне чмо могло б той сенс зрозуміти, з того слідує що не кожне б її слухало...
якщо музика була б гнормальна ,музика нормальна і яне винна,що я кщо хтось слухаю ту музику яка тобі не подобается то та людина вже чмо... dry.gif

І ще що ти маеш проти попси,не кожному вдается зрозуміти тонкий зміст пісень.... dry.gif
Azarni
емм... дівчатка, ви мабуть мене трохи неправильно зрозуміли... я не мала на увазі що ти чмо=) і не переконую вас щоб ви того не слухали, слухайте собі на здоров*я, ваше право... я просто виражала свою, нехай і суб*єктивну, думку... бо я не маю, наміру, шановна Nimpha лізти й виражатись тільки в теми про ті групи які мені подобаються і які я поважаю, у нас наче свобода слова... думаю ця тема була не тільки для того створена щоб тут всі розхвалювали творчість групи. дискусія оживляє будь-яку тему. і це ще хто чужої думки не поважає, я ж на вашу групу матами не гнала, на особистості не переходила, тому слідкуйте за тим що пишете. я розумію, що важко слухати як хтось називає улюблену групу попсою, але ж рота нікому не закриєш, всі мають на це право...

Цитата
І ще що ти маеш проти попси,не кожному вдается зрозуміти тонкий зміст пісень.... dry.gif

я знаю... тим більше я від цього далека, бо мене більше пруть пісні, які дійсно тяжкі і під яких задумуєшся про життя... ну чи там пісеньки про насильство... але аж ні в якому разі не рожеві соплі...
Britney
Цитата(Nimpha @ 6.06.2008 - 19:51) *

Там і попса і рок. Тепер мені цей гурт подобається.Чекаю на ваші коментарі.
Serena
ну так звісно я зхнаю що він тобі подобаєтся недарма ти вКонтакті написала в у люблених гуртах:
Цитата
"Евансенс"
rolleyes.gif
Foxy
ну звісно перші альбоми то ще куди не йшло, але остані пісні...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.