Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Дізнайся про що ти насправді зараз думаєш.
Енвайром > Головний > Гумор
Dilvish
http://hutir.info/test.html
Я плакалЬ
Morgana
мда... старенький прокол... а найгірше те що це таки прафда... rolleyes.gif
Sid
Класний прікол) Переношу в гумор
salvor
Я хочу сексу, я дуже хочу сексу, я так сильно хочу сексу що аж 3.14здець. Я хочу сексу весь день і всю ніч. 365 (366) днів і стільки ж ночей в рік. А ще я дуже хочу пива і трави. 2 фургони пива і 10 кілограмів травки. Щоб тільки займатися сексом, пити і палити. А ще я дуже люблю секс. Я його ДУЖЕ люблю! Ось. Ще звісно я люблю... ну як його.... ну цей.... а ну його.... На цьому думки закінчуються ............................. Немає інших думок! Думок неееемаєееее! ............................................................. Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ....................................................... Так-так, це я до вас!.................................. Зараз надішлю в СБУ звіт про спробу зламу системи аналізу людських думок! Я не жартую! ........................................ Дулю! ........................................ Вам напевне дуже хочеться думати про щось інше? .......................................... Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ............................................ Терпіть! ............................................ Дулю з маслом! ............................................ Якщо вже так дуже хочеться дізнатися про свої потаємні думки, то є один спосіб. Необхідно тицьнути щуром в одне посилання і от тоді ................................. Дулю тобі з маслом! ......................... Йди на ху...тір метеликів ловитиf

далі тест ламається,прикольно
H@rry
Цитата(salvor @ 14.05.2008 - 15:36) *
Я хочу сексу, я дуже хочу сексу, я так сильно хочу сексу що аж 3.14здець. Я хочу сексу весь день і всю ніч. 365 (366) днів і стільки ж ночей в рік. А ще я дуже хочу пива і трави. 2 фургони пива і 10 кілограмів травки. Щоб тільки займатися сексом, пити і палити. А ще я дуже люблю секс. Я його ДУЖЕ люблю! Ось. Ще звісно я люблю... ну як його.... ну цей.... а ну його.... На цьому думки закінчуються ............................. Немає інших думок! Думок неееемаєееее! ............................................................. Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ....................................................... Так-так, це я до вас!.................................. Зараз надішлю в СБУ звіт про спробу зламу системи аналізу людських думок! Я не жартую! ........................................ Дулю! ........................................ Вам напевне дуже хочеться думати про щось інше? .......................................... Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ............................................ Терпіть! ............................................ Дулю з маслом! ............................................ Якщо вже так дуже хочеться дізнатися про свої потаємні думки, то є один спосіб. Необхідно тицьнути щуром в одне посилання і от тоді ................................. Дулю тобі з маслом! ......................... Йди на ху...тір метеликів ловитиf

далі тест ламається,прикольно

Тоже саме!
MustangUA
І в мене! Який збіг!
Morgana
і справді rolleyes.gif півфоруму про одне думає...
Serena
Я хочу сексу, я дуже хочу сексу, я так сильно хочу сексу що аж 3.14здець. Я хочу сексу весь день і всю ніч. 365 (366) днів і стільки ж ночей в рік. А ще я дуже хочу пива і трави. 2 фургони пива і 10 кілограмів травки. Щоб тільки займатися сексом, пити і палити. А ще я дуже люблю секс. Я його ДУЖЕ люблю! Ось. Ще звісно я люблю... ну як його.... ну цей.... а ну його.... На цьому думки закінчуються ............................. Немає інших думок! Думок неееемаєееее! ............................................................. Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ....................................................... Так-так, це я до вас!.................................. Зараз надішлю в СБУ звіт про спробу зламу системи аналізу людських думок! Я не жартую! ........................................ Дулю! ........................................ Вам напевне дуже хочеться думати про щось інше? .......................................... Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ............................................ Терпіть! ............................................ Дулю з маслом! ............................................ Якщо вже так дуже хочеться дізнатися про свої потаємні думки, то є один спосіб. Необхідно тицьнути щуром в одне посилання і от тоді ................................. Дулю тобі з маслом! ......................... Йди на ху...тір метеликів ловити
господи
H@rry
Це таке у всіх, напевне, пише! spiteful.gif
Morgana
Цитата(Гаррі @ 16.05.2008 - 19:30) *
Це таке у всіх, напевне, пише! spiteful.gif

йо... до тебе це тільки тепер дійшло?
Serena
якщо чесно якось тупо
Morgana
звичайно тупо...я ненаю де ви то тепер відрили... мені той приколи ще рік тому скидали, а може й давніше... це вже не смішно нать rolleyes.gif
Serena
не я його десь місяці 3 тому нарила тоді сміялась а зара тупо
Violetta
а я перший раз бачу цей прикол, але мені чомусь зовсім не смішно
Serena
слова тупі якшо чесно виходять
Rom@21
В мене таке саме: "ХОЧУ СЕКСУ!.."
Britney
в мене тоже таке саме. то у всіх таке чи шо? не под мені цей прикол
Serena
смішно,але не з 30 разу.
Morgana
Цитата(Ерміона @ 18.05.2008 - 18:52) *
смішно,але не з 30 разу.

ти цей тест 30 раз проходила? мої співчуття happy.gif
Serena
це я так,образно smile.gif
mary potter
мда пошли прікол
Violetta
якийсь він зовсім не прикольний
H@rry
Цитата(Ерміона @ 16.05.2008 - 19:54) *
якщо чесно якось тупо

Погоджуюся з Ермі! Вперше то смішно трохи робиться! Тупо і всьо....
myrka
тест шутка
http://children.kulichki.net/vopros/shutka.htm
myrka
ще http://children.kulichki.net/vopros/dush.htm
myrka
Найди на рисунке ребенка
Elisatella
Цитата(mary89 @ 31.05.2008 - 22:12) *

Ґа, ориґінально. Таки водяться)))
Язва
про секс не прикольно воно, але життєво))) раніше такого приколу не бачила,
а от два останні посилання- БОЯН smile.gif
Jina
Цитата(Dilvish @ 12.05.2008 - 19:07) *

Классний тест crazy.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.