Dilvish
12.05.2008 - 19:07
Morgana
12.05.2008 - 19:29
мда... старенький прокол... а найгірше те що це таки прафда...
Класний прікол) Переношу в гумор
salvor
14.05.2008 - 15:36
Я хочу сексу, я дуже хочу сексу, я так сильно хочу сексу що аж 3.14здець. Я хочу сексу весь день і всю ніч. 365 (366) днів і стільки ж ночей в рік. А ще я дуже хочу пива і трави. 2 фургони пива і 10 кілограмів травки. Щоб тільки займатися сексом, пити і палити. А ще я дуже люблю секс. Я його ДУЖЕ люблю! Ось. Ще звісно я люблю... ну як його.... ну цей.... а ну його.... На цьому думки закінчуються ............................. Немає інших думок! Думок неееемаєееее! ............................................................. Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ....................................................... Так-так, це я до вас!.................................. Зараз надішлю в СБУ звіт про спробу зламу системи аналізу людських думок! Я не жартую! ........................................ Дулю! ........................................ Вам напевне дуже хочеться думати про щось інше? .......................................... Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ............................................ Терпіть! ............................................ Дулю з маслом! ............................................ Якщо вже так дуже хочеться дізнатися про свої потаємні думки, то є один спосіб. Необхідно тицьнути щуром в одне посилання і от тоді ................................. Дулю тобі з маслом! ......................... Йди на ху...тір метеликів ловитиf
далі тест ламається,прикольно
Цитата(salvor @ 14.05.2008 - 15:36)

Я хочу сексу, я дуже хочу сексу, я так сильно хочу сексу що аж 3.14здець. Я хочу сексу весь день і всю ніч. 365 (366) днів і стільки ж ночей в рік. А ще я дуже хочу пива і трави. 2 фургони пива і 10 кілограмів травки. Щоб тільки займатися сексом, пити і палити. А ще я дуже люблю секс. Я його ДУЖЕ люблю! Ось. Ще звісно я люблю... ну як його.... ну цей.... а ну його.... На цьому думки закінчуються ............................. Немає інших думок! Думок неееемаєееее! ............................................................. Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ....................................................... Так-так, це я до вас!.................................. Зараз надішлю в СБУ звіт про спробу зламу системи аналізу людських думок! Я не жартую! ........................................ Дулю! ........................................ Вам напевне дуже хочеться думати про щось інше? .......................................... Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ............................................ Терпіть! ............................................ Дулю з маслом! ............................................ Якщо вже так дуже хочеться дізнатися про свої потаємні думки, то є один спосіб. Необхідно тицьнути щуром в одне посилання і от тоді ................................. Дулю тобі з маслом! ......................... Йди на ху...тір метеликів ловитиf
далі тест ламається,прикольно
Тоже саме!
MustangUA
16.05.2008 - 16:16
І в мене! Який збіг!
Morgana
16.05.2008 - 16:18
і справді

півфоруму про одне думає...
Serena
16.05.2008 - 17:40
Я хочу сексу, я дуже хочу сексу, я так сильно хочу сексу що аж 3.14здець. Я хочу сексу весь день і всю ніч. 365 (366) днів і стільки ж ночей в рік. А ще я дуже хочу пива і трави. 2 фургони пива і 10 кілограмів травки. Щоб тільки займатися сексом, пити і палити. А ще я дуже люблю секс. Я його ДУЖЕ люблю! Ось. Ще звісно я люблю... ну як його.... ну цей.... а ну його.... На цьому думки закінчуються ............................. Немає інших думок! Думок неееемаєееее! ............................................................. Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ....................................................... Так-так, це я до вас!.................................. Зараз надішлю в СБУ звіт про спробу зламу системи аналізу людських думок! Я не жартую! ........................................ Дулю! ........................................ Вам напевне дуже хочеться думати про щось інше? .......................................... Ви мене замучили! Більше нічого не аналізуватиму! ............................................ Терпіть! ............................................ Дулю з маслом! ............................................ Якщо вже так дуже хочеться дізнатися про свої потаємні думки, то є один спосіб. Необхідно тицьнути щуром в одне посилання і от тоді ................................. Дулю тобі з маслом! ......................... Йди на ху...тір метеликів ловити
господи
Це таке у всіх, напевне, пише!
Morgana
16.05.2008 - 19:41
Цитата(Гаррі @ 16.05.2008 - 19:30)

Це таке у всіх, напевне, пише!

йо... до тебе це тільки тепер дійшло?
Serena
16.05.2008 - 19:54
якщо чесно якось тупо
Morgana
16.05.2008 - 19:56
звичайно тупо...я ненаю де ви то тепер відрили... мені той приколи ще рік тому скидали, а може й давніше... це вже не смішно нать
Serena
16.05.2008 - 19:58
не я його десь місяці 3 тому нарила тоді сміялась а зара тупо
Violetta
16.05.2008 - 20:33
а я перший раз бачу цей прикол, але мені чомусь зовсім не смішно
Serena
17.05.2008 - 14:25
слова тупі якшо чесно виходять
Rom@21
17.05.2008 - 18:10
В мене таке саме: "ХОЧУ СЕКСУ!.."
Britney
18.05.2008 - 18:45
в мене тоже таке саме. то у всіх таке чи шо? не под мені цей прикол
Serena
18.05.2008 - 18:52
смішно,але не з 30 разу.
Morgana
18.05.2008 - 18:55
Цитата(Ерміона @ 18.05.2008 - 18:52)

смішно,але не з 30 разу.
ти цей тест 30 раз проходила? мої співчуття
Serena
18.05.2008 - 19:11
це я так,образно
mary potter
20.05.2008 - 16:17
мда пошли прікол
Violetta
20.05.2008 - 19:11
якийсь він зовсім не прикольний
Цитата(Ерміона @ 16.05.2008 - 19:54)

якщо чесно якось тупо
Погоджуюся з Ермі! Вперше то смішно трохи робиться! Тупо і всьо....
Elisatella
31.05.2008 - 22:22
Цитата(mary89 @ 31.05.2008 - 22:12)

Ґа, ориґінально. Таки водяться)))
про секс не прикольно воно, але життєво))) раніше такого приколу не бачила,
а от два останні посилання- БОЯН
Цитата(Dilvish @ 12.05.2008 - 19:07)

Классний тест
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.