Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Ким ви мрієте стати у майбутньому?
Енвайром > Головний > Розмови
Сторінки: 1, 2
H@rry
Я, наприклад, в майбутньому мрію стати журналістом. Якщо тут немає професії, яку ви оберете в майбутньому, то вказуйте її у своїх постах.
Morgana
йоу... пам*ятаю я колись давно хтіла стати ветеринаром... рочків десь так у 7... потім мені це пройшло і потягнуло на юриспруденцію... потім маман хтіла мене зробити економістом, але оскільки я з цихворками не дружу то таки вирішили втілити в життя свою мрію і стати журналюгою... rolleyes.gif
H@rry
Журналісти рулять! (поки що). УРА!!!
Morgana
Цитата(Гаррі @ 11.05.2008 - 22:20) *
Журналісти рулять! (поки що). УРА!!!

яке в біса ура? чим менше людей що орієнтуються на ту ж професію, що й я тим краще.. .конкуренція, як Сід казав rolleyes.gif
Sid
Нехочу поки що говорити ким я хочу стати, але думаю можна було би додати такі професії як "військовий" та "програміст"
G3D
Зроблено!
Sid
Еколог? ну-ну smile.gif
спамер супер професія smile.gif
Morgana
Цитата
Нехочу поки що говорити ким я хочу стати, але думаю можна було би додати такі професії як "військовий" та "програміст"

ой-йой.. .які таємниці... rolleyes.gif

еколог... емм... це типу біологія? якось непривабливо звучить...
G3D
Не.. Екологія і біологія, це два різні поняття. + в поняття Еколог можуть входити такі поняття як Екологічна Міліція, ОНС і т.д.
Спамери тоже заслушовують права на професійне самовизначення...
Morgana
у-ла-ла... як все заплутано... наскільки я знаю там не дуже велика конкуренція... ти взагалі перший кого я наю і хто вибрав собі таку професію... rolleyes.gif
G3D
дякую.. хоч вона є доволі перспективною і цікавою...
Morgana
можливо... якщо врахувати що нам загрожує екологічна криза то перспективною вона є точно rolleyes.gif
Serena
А я хочу бути дипломатом))
G3D
от-от. Радий що хоч хтось зрозумів... smile.gif
Violetta
о, а я ще вагаюся і надіюся, шо ше довго буду так
Morgana
Цитата(Violetta @ 12.05.2008 - 20:57) *
о, а я ще вагаюся і надіюся, шо ше довго буду так

для чого? чим швидше визначиш свою професію тим краще, на мою думку...
Violetta
важко визначитись
G3D
зате ти вже будеш знати до чого прямувати...
Morgana
отож... не визначилася б я з професією довелося б учити ту довбану тригонометрію... rolleyes.gif
Serena
Я вже знаю шо мені треба вчити а шо ні виходить мені тільки мови алгебру та геометрію вчити а на інші можна забити.)))
Morgana
Цитата(Ерміона @ 14.05.2008 - 18:32) *
Я вже знаю шо мені треба вчити а шо ні виходить мені тільки мови алгебру та геометрію вчити а на інші можна забити.)))

на дипломата алгебру й геометрію? ти шо гониш? blink.gif
H@rry
Журналюги рулят! Це хорошо!
Morgana
Цитата(Гаррі @ 14.05.2008 - 22:23) *
Журналюги рулят! Це хорошо!

ти ненормальний... шо тут хорошого в біса?
MustangUA
А я... А я... А я IT-спеціалістом буду dirol.gif
Оскільки такого пункту немає, голосував за Програміста
Dilvish
Цитата(MustangUA @ 14.05.2008 - 22:44) *
А я... А я... А я IT-спеціалістом буду dirol.gif
Оскільки такого пункту немає, голосував за Програміста

Аналогічно
Ерміна
А я або редактором, або коректором, або журналістом буду
H@rry
Цитата(Morgana @ 14.05.2008 - 22:39) *
ти ненормальний... шо тут хорошого в біса?

Я просто радію, що професію, яку я обрав подобається іншим. От і все. А чого ти така нервова і різка, Моґано? Можна трохи по легше? Чи по іншому до людей говорити не можеш? Все крик і крик і нецензура.
Morgana
Цитата(Гаррі @ 15.05.2008 - 20:13) *
Я просто радію, що професію, яку я обрав подобається іншим. От і все. А чого ти така нервова і різка, Моґано? Можна трохи по легше? Чи по іншому до людей говорити не можеш? Все крик і крик і нецензура.

це ж тре, яка я відьма... говорити цензурно й спокійно не вмію...
по-перше, я не нервова, у мене з нервами все в порядку...happy.gif
по-друге, а чого я, власне, маю з вами бути лагідна й привітна?
по-третє, це не крик і не нецензура... ти ще просто ні того ні іншого не чув...
Violetta
шо ж ви так у кожній темі сперечаєтесь!?
H@rry
Цитата(Morgana @ 15.05.2008 - 20:27) *
...
...
по-друге, а чого я, власне, маю з вами бути лагідна й привітна?
...

Якщо ти не можеш бути лагідною і привітною, то значить ти не можеш бути дружною!
Morgana
Цитата(Гаррі @ 16.05.2008 - 14:05) *
Якщо ти не можеш бути лагідною і привітною, то значить ти не можеш бути дружною!

яка здогадливість... а набіса мені бути дружною? в чому кайф?
Serena
Цитата(Morgana @ 14.05.2008 - 18:35) *
на дипломата алгебру й геометрію? ти шо гониш? blink.gif

взагаліто вчитись я збираюсь у Чехії а там профілюючі предмети це:мови історія та економіка а економіку ми не вчимо так шо мені порадили алгебру і геометрію.і взагалі там математика потрібна і мови rolleyes.gif
Morgana
Цитата(Ерміона @ 16.05.2008 - 15:22) *
взагаліто вчитись я збираюсь у Чехії а там профілюючі предмети це:мови історія та економіка а економіку ми не вчимо так шо мені порадили алгебру і геометрію.і взагалі там математика потрібна і мови rolleyes.gif

економіку вчать в 10 класі
Serena
хм...я не в 10 класі...))але я якщо чесно не вникала в ту всю систему мені сказали вчи то і то...я "вчу"...але я в Україні всерівно вчитись не збираюсь))
MustangUA
Мда... Отак виїжджають цінні кадри з України... sad.gif
Serena
Я звісно патріот))Але деякі кадри правильно роблять)))
MustangUA
А я планую в Тернополі залишитись.
З поширенням Інтернету все популярнішою стає дистанційна робота.
Serena
ну правда популярнішою...
але якшо всі будуть програмістами чи кимось ще у такому роді...хто тоді буде іншм займатись
MustangUA
Я щиро надіюсь що всі не будуть програмістами =)
Serena
Це добре,бо одні програмісти це вже занапто))
Rom@21
Хотів стати футболістом , потім передумав і хотів стати стоматологом , але це брудна робота і на теперішній час хочу бути програмістом. ПОКИ ЩО!!!!!!!!!!!!
H@rry
Я думав, що твоя майбутня професія - футболіст! Помилявся!
панТЕРРчик
взагалі-то хотіла стати перекладачем з англійської і німецької (може і стану), але поки що навчаюсь на економіста-комерційника
H@rry
Я збираюся бути журналістом-міжнародником. Англійську мені потрібно буде знати. Буду і перекладачем підробляти smile.gif
Britney
я ще сама не знаю ким хочу стати в майбутньому, тому я вибрала варіант іншеsmile.gif
myrka
а я буду лікарем. я уже вчуся на першому курсі в медичному
Elisatella
Ха! Я взагалі планую бути астрофізиком і по сумісництву філософом! Чому тут нема такого варіанту??))))
Язва
мені от цікаво, ті з вас, які хочуть стати журналістами, ви десь вже друкуєтесь?

Мала намір стати журналістом. Вирішила, що це буде друга вища освіта. Перша- в залежності від моєї оцінки з тестування з біології) Або філолог, або практичний психолог.
Morgana
Цитата(Язва @ 31.05.2008 - 23:28) *
мені от цікаво, ті з вас, які хочуть стати журналістами, ви десь вже друкуєтесь?

дамочко, потрудіться й перечитайте попередні сторіночки, там все пише...
Язва
Цитата(Morgana @ 1.06.2008 - 09:50) *
дамочко, потрудіться й перечитайте попередні сторіночки, там все пише...

чесслово потрудилась...на моє питання відповіді впритул не побачила rolleyes.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.