Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Веб дизайн як мистецтво
Енвайром > Головний > Культура, мистецтво та творчість
G3D
Подивіться на бідь що що нас оточує. Якщо воно зроблено з душею - це шедевр. Це саме стосується і дизайну. Чи не так? Пишіть власну думку..
Morgana
треба вміти підібрати колір, розмір і так далі, мати хороший смак і фантазію... взагалі, дизайн це важко... щоб створити щось гарне треба довго працювати, як на мене...
я вообше від цього далека... rolleyes.gif
H@rry
Люди, які зареєстровані на ГП клубі! Вам не здається, що дизайн Енки і ГП клубу - однакові, тільки кольри різні.
Morgana
Цитата(Гаррі @ 11.05.2008 - 20:54) *
Люди, які зареєстровані на ГП клубі! Вам не здається, що дизайн Енки і ГП клубу - однакові, тільки кольри різні.

не здається... зелений колір приємніший для очей... rolleyes.gif
G3D
Ну взагалі то - ГП улуб і Енвайром - це дві різні речі... То фан клуб ГП. А це - український портал. Хоч це і колишній фан клуб ГП, але Енка - рольова...
Morgana
ги.. .плюс зайди на інші портали... та ж фігня, тільки кольори різні...
Dilvish
Цитата в тему
Ніщо так не прикрашає дівчину як Adobe Photoshop CS3
G3D
Ггг. Продовжуй далі!
Shiver2005
Іноді примитивно малюю щось в Пейнті. Фотошопі і інші прогі не подобаються. Сам в реалі вмію малювати досить не погано, але в компі для мене ці прогі зроблені тупо і я не фтикаю як там малювати!!! sad.gif
Dilvish
Так завжди
Ті хто вміють малювати не вміють в фотошопі і навпаки
Рідко трапляється і те і те
H@rry
Я в Пейнты вмыю, а в Фотошоты нэ!
Хижий птаХ
Як хтось казав(непам"ятаю хто)) "красота требує жертв" так і тут ,щоб зробити хороший дизайн компа,треба туда касу відвалити,та ще й за охолодження думати,бо закритий, розігнаний камп буде перегріватися...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.