Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Кінець світу
Енвайром > Головний > Розмови
Sid
Як ви вважаєте буде він чи ні? Якщо так, то коли?
Morgana
якщо ти про те що пише в Біблії то тобі ніхто не скаже коли воно буде, бо цього ніхто не знає...

і взагалі припиніть про таке думати... rolleyes.gif життю радійте, поки маєте змогу
G3D
Я вірю що він буде.. Для мну він настане тоді, як перерубають кабель від інету...
Serena
Надіюсь шо ніколи
панТЕРРчик
ясн шо буде, коли-невідомо, десь після 3 світової, коли взагалі ніхрена на землі крім тих клятих американців і москалів не лишиться...а тоді вони перебьють одне одного...
Serena
не каркай
Morgana
Цитата
ясн шо буде, коли-невідомо, десь після 3 світової, коли взагалі ніхрена на землі крім тих клятих американців і москалів не лишиться...а тоді вони перебьють одне одного...

мда... які тут всі оптимістичні... так обнадійливою написала
панТЕРРчик
гииии...та ладно-українці то невмирущі, десь та й вилізуть)))
Morgana
Цитата(панТЕРРА @ 10.05.2008 - 19:12) *
гииии...та ладно-українці то невмирущі, десь та й вилізуть)))

от круто буде якщо після третьої світової залишимося тільки ми, а американці й москалі вимруть... ех...краса...
G3D
Цитата(панТЕРРА @ 10.05.2008 - 18:52) *

Неправда.. Лишаться самі українці.. А москалів, ляхів і америкосів(хоч я проти них нічо не маю, ви не подумайте) не буде.. clapping.gif
Serena
ну не наю як вам але я за мир на всім світі
але москалі і амереканці хай перебють одне одного
Violetta
мені здається, що не буде, та йд умати про таке не хочеться rolleyes.gif
H@rry
Я дивився по СТБ якусь там програму, де казали, шо Нострадамус прогнозував, шо кінець світу буде в червні ЦЬОГО РОКУ!
Morgana
Цитата(Гаррі @ 11.05.2008 - 09:38) *
Я дивився по СТБ якусь там програму, де казали, шо Нострадамус прогнозував, шо кінець світу буде в червні ЦЬОГО РОКУ!

lol.gif хто прогнозував?
бляха, дітки, які ви ще дурненькі...
Serena
не вырти тому стб
Sid
Буде так...
3012 рік... Чемпіонат Світу з футболу в Україні і Польщі... Фінал... США - Російське Королівство 5-0. Ми перестріляємо америкосів бо вони виграли, а кубок відавати не хочеться... Тоді ми перестріляєм поляків, бо вони думають шо кубок тож їхній... А москалів лишемо... Буде дітям забавка... Гаварящіє но галадниє сабакі...

пс: Цей пост був написаний під жартівливим змістом (ну мав бути так написаний) він не спонує до насилля, а просто відображає думки одного діда байкаря.
Morgana
до Нострадамуса кінець світу прогнозували ще дофіга таких козлів... от згадайте, нам вже в 2000р його обіцяли, потім у 2004 якщо не я помиляюся... та скільки вже можна... dry.gif
Serena
а ще у 2012 та 2006 а ще у 9 травня 2008
Sid
А може він вже наступив, а ми не замітили?
Morgana
Цитата(Sid @ 11.05.2008 - 13:19) *
А може він вже наступив, а ми не замітили?

угу... настільки цинічні тсали що навіть кінця світу не помітили... хоч я сумніваюся що таке можна не помітити.
Serena
Я ослыпла....А якшо чесно ъм просто нема чого робити от вони й дурять народ
Mister_SER
Цитата(Sid @ 10.05.2008 - 15:40) *
Як ви вважаєте буде він чи ні? Якщо так, то коли?

ДИвлячісь що саме ажати світом smile.gif
Коли померає людина, для неї настає кінецю її світу smile.gif
Так що, кінецб світу для кожного настане персональний smile.gif
Morgana
Цитата(Mister_SER @ 15.05.2008 - 22:33) *
ДИвлячісь що саме ажати світом smile.gif
Коли померає людина, для неї настає кінецю її світу smile.gif
Так що, кінецб світу для кожного настане персональний smile.gif

коли людина помирає то це не кінець світу - це смерть! пора б уже зрозуміти... dry.gif
Mister_SER
Цитата(Morgana @ 15.05.2008 - 22:36) *
коли людина помирає то це не кінець світу - це смерть! пора б уже зрозуміти... dry.gif

це кінець світу повідношеню до тієї людини яка померла...
А цей пост, показує що ти неможеш поставити себе на місце інших smile.gif
Morgana
Цитата(Mister_SER @ 15.05.2008 - 22:39) *
це кінецб світу повідношеню до тієї людини ка померла...
А цей пост, показує що ти неможеш поставити себе на місце інших smile.gif

це я якраз можу... а от ти нелогічно мислиш... йшлося не про якийсь там світ людини, а про Світ,в якому живуть усі людиська... я розумію що коли людина помирає їй здається що цей світ без неї існувати не може, але ж це не так...
MustangUA
Звісно буде
Inkognito
Буде, але через багато, багато, багато, багато років...тобто ми до нього не доживем
Violetta
кінцем світу нас страхають весь час, але сумніваюсь, що це станеться найближчим часом!?
Mister_SER
Цитата(Morgana @ 15.05.2008 - 22:44) *
це я якраз можу... а от ти нелогічно мислиш... йшлося не про якийсь там світ людини, а про Світ,в якому живуть усі людиська... я розумію що коли людина помирає їй здається що цей світ без неї існувати не може, але ж це не так...

Людина не думаэ, що весь свыт неможе ыснувати для неъ, просто для її світу настає кінець.
Morgana
Цитата(Mister_SER @ 18.05.2008 - 22:21) *
Людина не думаэ, що весь свыт неможе ыснувати для неъ, просто для її світу настає кінець.

звідки ти знаєш думає вона про це чи ні? rolleyes.gif ти гониш...може в тебе і є якийсь світ для якого настане кінець після твоєї смерті, але ж не можна про інших по собі судити...
H@rry
Судний день вже близько...в червні місяці... У-у-у-у-у-у..... О_о
Mister_SER
Цитата(Morgana @ 19.05.2008 - 14:40) *
звідки ти знаєш думає вона про це чи ні? rolleyes.gif ти гониш...може в тебе і є якийсь світ для якого настане кінець після твоєї смерті, але ж не можна про інших по собі судити...

та в тебе просто весь світ навколо тебе ну і все....
тому ти мене ы нерозумыэш ы приписуэш мены якийсь брєд...
Morgana
Цитата(Mister_SER @ 25.05.2008 - 17:48) *
та в тебе просто весь світ навколо тебе ну і все....

а як має бути?
denzyman
Ииии... Армагедон... Звичайно колись ми нашими прекрасними діями таки дійдемо до того, що наша планета візьме і вибухне нафіг. Або зірочка розростеться і крізь ситечко під назвою "озоновий шар" спалить планету нафіг. Але до того ми не додживемо. Тому радійте що не при вас із під асфальту будуть вириватися потоки лави, і не при вас посеред дня горітимуть дерева від спеки. Насолоджуйтесь життям.
P. S. Ми всі помрем
BlackJack
Колись буде, але не зараз...нам поталанило....
Gaara
як моя сестричка каже кінець світу буде у 2012 після Єврокубку ,отже радіймо!!!!!!!!! fuck.gif banned.gif
BlackJack
Я трохи помилився.....кінця світу не буде ніколи...буде кінець Землі, або Земля і залишиться, але вимре усе живе.
Gaara
не погоджусь
а якщо на Землю щось впаде?????
BlackJack
ну я ж написав АБО кінець землі ...АБО вимре все живе
myrka
КІНЕЦЬ СВІТУ ВЖЕ БЛИСЬКО.
Britney
Казали що буде в 2011 році , але щось не вірю. Коротше кінець світу буде завтра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
H@rry
Кінець буде... і всі ми ПОМРЕМО... але він буде через багато квардельйонів років... ми всі до того часу ласти склеєм...
(а щодо твоєї проблемки, я нічо не можу порадити... )
Пічєнька
Якби сказали, коли буде кінець світу, то треба було би ще владнати певні справи, зробити те, чого так давно хотів...)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.