Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: оцінюємо аватари
Енвайром > Флуд, Флейм > Текстові ігри
Сторінки: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
denzyman
10
ага, я там був
Rawen
9
а, ну це звісно ж прояснює всю ситуацію... життя довело? а що ти там робив? і хто тебе туди пустив?
denzyman
та мандрував світом, вирішив зайти провідати друзів-монахів. веселий народ, скажу я вам
Rawen
9
та хто б сумнівався... у чоловічому монастирі завжди весело...
Zhuzha
тоном знавця сказала Машка... та ти звідки знаєш?? вони ж після того як тебе побачила три дні екзорцизмом займалися...
Rawen
не буду питати звідки твоя шановна персона знає про екзорцизм... я давно знала що ти шаманити вмієш, але ж не думала що аж настільки....
нє, то мені всьо розповідали... тибетські монахи мене ніколи не бачили...
Zhuzha
пф! нічого подібного, Я нать не уявляю шо означає слово "шаманити", а про екзорцизм Я.... ем... Я читала про нього... у тлумачному словникові... і взагалі, Я біла і пухнаста...
ну знач то були не тибетські, але якісь монахи тебе точно були з Люцифером сплутали...
Rawen
циц... біла і пухнаста тут я, не треба претендувати на цей статус...
ну й кому ти будеш тут гнати? ти тлумачних словників не читаєш, тільки абетку... а я сумніваюся що в абетці може писати щось про екзорцизм... хіба що у нас тепер такі книжечки для молодшого шкільного і дошкільного віку круті роблять...
мене з Люцифером?? та я ж взагалі янголятко, у мене навіть німб інколи видно... вони обкурені були шолі?
Zhuzha
ти?? ха!!! відколи?? може інші і вірять у казки, але Я вже иросла з того віку, такшо давай дивитись правді у вічі, може ти і біла, може ти і пухнаста, але добротою і святістю між вами всіма вирізняюся тільки Я
ти мене з кимось попутала... я не наю шо таке Абетка... і взагалі, я читаю тіки наукову літературу, тлумачні словники, енциклопедії там всякі....
вони про тебе теж саме питали....
Rawen
Цитата
ти?? ха!!! відколи?? може інші і вірять у казки, але Я вже иросла з того віку, такшо давай дивитись правді у вічі, може ти і біла, може ти і пухнаста, але добротою і святістю між вами всіма вирізняюся тільки Я

biggrin.gif я ж тобі казала, треба менше пити...

аякже...енциклопедії, наукову літературу... особливо "Камасутру"...

а відколи це ти так тісно спілкуєшся з монахами? часто навідуєшся в чоловічий монастир? простих смертних тобі вже мало?
Zhuzha
не тре відіграватись на моєму склерозі dry.gif крім того Я точно пам*ятаю шо це Я тобі казала!
а камасутра це енциклопедія про тваринок? земноводних?
ем.... я туди.... еее... очищатися від гріхів хожу! ось так!!
Rawen
сонечко,якому склерозі? це ж не я допиваюся до конкретних глюків і манії величі...
аякже... Камасутра це енциклопедія про розмноження...
ой, та невже? цікаво якими вони тебе методами від гріхів очищають? мабуть діткам до 18 такого слухати й ніззя...
Zhuzha
да, ти зазвичай до цього докурюєшся...
да? ну а хоча ти напевно права, у цьому питання тобі немає рівних...
от-от, а тобі 18 ше далеко немає, такшо хай тебе це не цікавить...
Rawen
ну от ти мене хоч разок обкурену і неадекватну бачила?
а звідки тобі таке відомо? я тобі казала? чи це знов слухи?
ха... як тільки мені виповниться 18 я дізнаюся що у вас там за методи...
Пічєнька
7
І знову ви залишаєте пости без цихфорок...
Rawen
9
та лан, модерЬ дозволяє))
Zhuzha
перераховувати всі рази?
а то Я тебе не знаю....
Оо, ну тоді мені хвилюватись нічого, то буде ой як не скоро...
пи.си. Я б писала цихорки, чесне слово, Я ж хороша, правил і т.д. дотримуюсь, але тут нема шо оцінювати pardon.gif
Rawen
так, давай... можеш оголошувати весь список... якщо там буде більше двох пунктиків з мене чупік
і в тебе теж третє око, чи ти серійна маніячка яка вивідує про мене всю інфу?
та лан, тобі то й самій 18 нема, тому мовчи...
пи.си. *пішла ображатись*
Zhuzha
тоді готуй ящик чупіків, а я пішла писати список, може до кінця літа і закінчу....
та нафіг ти мені здалася?
але як бачиш, ті шановні дяді вважають мене цілком дорослою шоб посвятити мене в їхню таємницю
пи.си. ображайся кіко влізе, головне поміня аву
Rawen
хм... це ти тільки що пожартувала, правда ж?
ну як? ти ж сама казала... чи це теж був жарт?
гиги... приколістка, блін...
пи.си. та нє, я передумала... не буду ображатись... краще помилуйтеся моєї аватаркою ще трохи...
Пічєнька
7
Дівчатка, не сваріться...
Rawen
9
ти погано знаєш дівчаток... це у нас чемна, інтелектуальна, культурна розмова biggrin.gif
Zhuzha
ну нарахунок інтелектуальної ти загнула, а взагальному все правильно! ну гаразд, мені набридло витріщатись на цю твою... ее, авою це не назвеш, такшо папа народ, зустрінемось ше через півроку...
Rawen
9
о, хтось через мою прекрасну аватару змився з форуму на цілих півроку? biggrin.gif я крута
Zhuzha
це не тіки через твою авку, хоча через неї напевно найбільше....і нічо ти не крута, так, тіки пародія, а ось якшо поміняєш авку...тоді все може бути!
Rawen
фе, яка ти зла...
гаразд, якщо я знайду щось таке що задовільнить мене, всмислі картинку, і зроблю собі з цього аву, тоді ти цього більше не побачиш...
Zhuzha
вся в тебе
тобі помогти в пошуках? хоча ні, мені лінь.... Я вірю в тебе!!! Я знаю, ти знайдеш її, тобісь картинку, і я знову зможу спокійно сюди заходити...
Rawen
неправда ,я не зла... я біла,пухнаста, крута... ну далі ти сама знаєш, всьо по сценарію..
ех, ну чого тільки для тебе не зробиш... піду пошукаю... хоча ні, трохи пізніше...
Zhuzha
ну кажу ж, така як і Я! Хоча ні, Я добріша...
а тобі самій то не гидко? Я то переживу, а ось ти... Я вже хвилюватись за тебе почала...
Пічєнька
Дівчата, шо ж ви такі злі, га?
Rawen
хто злий? ми злі? та як тобі язик повертається таких янголят назвати злими?
і ніфіга вона не добріша... це я тут взірець доброти і ще там чогось...
Цитата
а тобі самій то не гидко? Я то переживу, а ось ти... Я вже хвилюватись за тебе почала...

зверніть увагу, це мені сказала людина яка бувала на попсових фестах... rolleyes.gif
denzyman
9 балів
Я що буже з модером, який сам порушує правила форуму разом з порушниками? Мені просто цікаво, питання ні до кого чітко не адресоване rolleyes.gif
Rawen
з модером нічьо не буде biggrin.gif
так, діти мої, ану кажем прямо, ви щось маєте проти модера?)
Zhuzha
Цитата(Saboteur @ 21.07.2008 - 18:55) *
Дівчата, шо ж ви такі злі, га?

ти про яких це дівчаток кажеш? особисто я тут не бачі злих, особливо дівчаток...
Цитата
і ніфіга вона не добріша... це я тут взірець доброти і ще там чогось...

ага, йди розкажи комусь іншому!!! ну або доведи!!)
Цитата
зверніть увагу, це мені сказала людина яка бувала на попсових фестах... rolleyes.gif

ійооой.... гадюка! я ж тобі то по секрету, думала нікому не скажеш, а ти... ех, і ти ше шось там заікалась за доброту?? пи.си. Козловський зе бест!!))
Цитата
так, діти мої, ану кажем прямо, ви щось маєте проти модера?)

маємо!!!! і проти модера і проти його ави!!!
Rawen
Цитата(Zhuzha @ 21.07.2008 - 22:55) *
ти про яких це дівчаток кажеш? особисто я тут не бачі злих, особливо дівчаток...

хм... ну то ти загнула.. .не знаю, може ти до дівчаток і не відносишся, а от я... happy.gif

Цитата
ага, йди розкажи комусь іншому!!! ну або доведи!!)

пффф.. .а хіба по мені цього не видно.. і по моїй аві?

Цитата
ійооой.... гадюка! я ж тобі то по секрету, думала нікому не скажеш, а ти... ех, і ти ше шось там заікалась за доброту?? пи.си. Козловський зе бест!!))

ой, вибач що попалила тебе... я не знала що ти це приховуєш))

Цитата
маємо!!!! і проти модера і проти його ави!!!

справді? і шо? *пішла шукати сокиру*
Zhuzha
Цитата(Rawen @ 21.07.2008 - 23:10) *
хм... ну то ти загнула.. .не знаю, може ти до дівчаток і не відносишся, а от я... happy.gif

Я говорила про злих дівчаток, а Я до злих не відношуся!!! Я добра!!! а ось ти нарешті це на людях сказала!

Цитата
пффф.. .а хіба по мені цього не видно.. і по моїй аві?

ні... по твоїй аві видно тік одне... і я вже казало що
Цитата
ой, вибач що попалила тебе... я не знала що ти це приховуєш))

угу-угу, типу ти не знаєш нашо я туди ходила...
Цитата
справді? і шо? *пішла шукати сокиру*

я вже все це казала... колись... лінь повторяти....
Rawen
Цитата(Zhuzha @ 21.07.2008 - 23:22) *
Я говорила про злих дівчаток, а Я до злих не відношуся!!! Я добра!!! а ось ти нарешті це на людях сказала!

еммм... а то була не я... то була моя зла й підступна сестра-близнючка яка випадково зайшла на форум під моїм ніком...
Цитата
ні... по твоїй аві видно тік одне... і я вже казало що

просто ти не розбираєшся в мистецтві...
Цитата
угу-угу, типу ти не знаєш нашо я туди ходила...

хе... я краще промовчу, а то тут люди, ще злякаються... потім не захочуть з тобою розмовляти...
Цитата
я вже все це казала... колись... лінь повторяти....

ну гаразд, тоді ми запитаємо думки більш емм... компетентних осіб ...
Serena
11
Zhuzha
Цитата(Rawen @ 22.07.2008 - 11:15) *
еммм... а то була не я... то була моя зла й підступна сестра-близнючка яка випадково зайшла на форум під моїм ніком...

ага-ага, ти ше про марсіанів розкажи, які розгадали твій пароль...

Цитата
просто ти не розбираєшся в мистецтві...

а Я ше все надіюсь шо це все злі марсіани, а не ти поставила собі таку аву...
Цитата
хе... я краще промовчу, а то тут люди, ще злякаються... потім не захочуть з тобою розмовляти...

ти це про що??Я туди ходила... ем... збагачувати свій духовний світ!
Цитата
ну гаразд, тоді ми запитаємо думки більш емм... компетентних осіб ...

кажучи компетентних це ти кого маєш на увазі?
Rawen
Цитата(Zhuzha @ 22.07.2008 - 19:47) *
ага-ага, ти ше про марсіанів розкажи, які розгадали твій пароль...

ну нє, це ж тільки таке можеш розповідати.. .я ж нормальна...
Цитата
а Я ше все надіюсь шо це все злі марсіани, а не ти поставила собі таку аву...

протираєм скло на окулярах... або монітор якщо погано видно... я її змінила.. .чи ця вам теж не подобається?
Цитата
ти це про що??Я туди ходила... ем... збагачувати свій духовний світ!

правильно... це якраз найкраще робити під пісні Козловського... в них якраз стільки смислу що одразу починаєш краще розуміти свій духовний світ і забгачувати його... фуфлом різним...аякже...
Цитата
кажучи компетентних це ти кого маєш на увазі?

емм... *пішла шукати*
Zhuzha
Цитата(Rawen @ 22.07.2008 - 19:59) *
ну нє, це ж тільки таке можеш розповідати.. .я ж нормальна...

ти?? звичайно шо нормальна, ти головне тіки не хвилюйся, тобі шкідливо....
Цитата
протираєм скло на окулярах... або монітор якщо погано видно... я її змінила.. .чи ця вам теж не подобається?

а й справді... ну як тобі сказати... по-крайній мірі краща... набагато краща за попередню!
Цитата
правильно... це якраз найкраще робити під пісні Козловського... в них якраз стільки смислу що одразу починаєш краще розуміти свій духовний світ і забгачувати його... фуфлом різним...аякже...

бльоооо..... ну як ви мене дістали з тим козловським..... а звідки ти знаєш про зміст його пісень? доки ніхто не бачить попсою захоплюємся?
Цитата
емм... *пішла шукати*

не займайся безрезультатними справами, більш компетентних людей за мене ти не знайдеш... хоча якшо тобі не жаль свого часу то можеш в цьому переконатися....
Rawen
Цитата(Zhuzha @ 22.07.2008 - 20:49) *
ти?? звичайно шо нормальна, ти головне тіки не хвилюйся, тобі шкідливо....

я спокійна як удав... так, мені шкідливо, бо в мене відмирають нервові клітини ,а мене їх шкода ,бо вони потім не відновлюються.. .а взагалі я й не думала хвилюватись
Цитата
а й справді... ну як тобі сказати... по-крайній мірі краща... набагато краща за попередню!

ой, ну дякую... я вражена...
Цитата
бльоооо..... ну як ви мене дістали з тим козловським..... а звідки ти знаєш про зміст його пісень? доки ніхто не бачить попсою захоплюємся?

звичайно.. .ітримаємо під подушкою його фотки.. .а вночі плачемо над ними... і знаємо на пам*ять слова всіх його пісень і найменші дрібниці з його біографії і маємо повну колекцію дисків
Цитата
не займайся безрезультатними справами, більш компетентних людей за мене ти не знайдеш... хоча якшо тобі не жаль свого часу то можеш в цьому переконатися....

ґґґ.... ой, у когось реально завищена самооцінка... ой, не будем тикати пальцями...
Zhuzha
sleep.gif як тут нудно.... за пару днів шо я тут з вами тут тіки ця тема і розвивається.... люди сюди не заходять... ви не думали з цим нічо робити???
пи.си. намагалася але не змогла не відповісти
Цитата
ґґґ.... ой, у когось реально завищена самооцінка... ой, не будем тикати пальцями...

нарешті ти це визнала!!!! я завжди тобі казала шо тобі треба лікуватись! якшо хоч можу допомогти! буду твоїм психоаналітиком!
Rawen
Цитата(Zhuzha @ 22.07.2008 - 21:31) *
sleep.gif як тут нудно.... за пару днів шо я тут з вами тут тіки ця тема і розвивається.... люди сюди не заходять... ви не думали з цим нічо робити???
пи.си. намагалася але не змогла не відповісти

думали... як ти вважаєш, що ми можемо з цим зробити? взяти в руки гострі металеві предмети і піти заганяти людисьок на енвайром? чи таки пообіцяти їм по чупіку за кожен пост?

Цитата
нарешті ти це визнала!!!! я завжди тобі казала шо тобі треба лікуватись!

ех... хтось ще й натяків не розуміє....
Цитата
якшо хоч можу допомогти! буду твоїм психоаналітиком!

я тобі так набридла? смерті моєї хочеш?

Zhuzha
якби думали то таки б шось та придумали! а про чупіки... не віддам я їх нікому!хоча ми можем так пообіцяти, а далі роздати по конхветці....
дарма ти так... я ж хочу як краще.... помогла б тобі....
Rawen
Цитата
дарма ти так... я ж хочу як краще.... помогла б тобі....

помогла б вмерти? дякую... я ще поживу... мені це починає реально подобатись...

Цитата
не віддам я їх нікому!хоча ми можем так пообіцяти, а далі роздати по конхветці....

віддаш-віддаш.. .куди ж ти дінешся? а як будеш опиратися застосуємо анестезію... хоча в хлороформу мабуть термін придатності вже вийшов... нічьо... ломик є...
Zhuzha
Цитата
помогла б вмерти? дякую... я ще поживу... мені це починає реально подобатись...

ні, що ти! Я добра... нікому не бажают зла... подобатись?ггг)) утримаюсь від коментарів))
Цитата
віддаш-віддаш.. .куди ж ти дінешся? а як будеш опиратися застосуємо анестезію... хоча в хлороформу мабуть термін придатності вже вийшов... нічьо... ломик є...

та ну! Я ж серйозно! Мені то пох шо тут відбувається, я тут раз на три роки буваю, тому якшо вам так добре то і мені....
Rawen
Цитата(Zhuzha @ 22.07.2008 - 22:28) *
ні, що ти! Я добра... нікому не бажают зла... подобатись?ггг)) утримаюсь від коментарів))

о, вона добра... я в щоці буду ще 5 хвилин...
так, я така щаслива... воно таке прекрасне...

Цитата
та ну! Я ж серйозно! Мені то пох шо тут відбувається, я тут раз на три роки буваю, тому якшо вам так добре то і мені....

чудово... нам добре... не хочуть хай не лізуть... не будем же ми нікого просити...
Zhuzha
Цитата
о, вона добра... я в щоці буду ще 5 хвилин...
так, я така щаслива... воно таке прекрасне...

Гггг... кохання робить дивні речі з людьми...я це десь на днях читала....
Цитата
чудово... нам добре... не хочуть хай не лізуть... не будем же ми нікого просити...

а ти не боїшся шо пройде трохи часу і ти тут сама залишишся? переписуватись сама з собою це перспективка ще та, але все ж...
Rawen
Цитата(Zhuzha @ 22.07.2008 - 22:48) *
Гггг... кохання робить дивні речі з людьми...я це десь на днях читала....

і не кажи))

Цитата
а ти не боїшся шо пройде трохи часу і ти тут сама залишишся? переписуватись сама з собою це перспективка ще та, але все ж...

та лан, я вже знайду де розважитись)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.