Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Оцінка фільмів
Енвайром > Головний > Кіно
biert
Хтось бачив "Телепорт" ? Щось нормальне ?
H@rry
Такого ше не бачив.
Serena
Я бачила.туфта
G3D
Я бачив. Фільм нормальний, але сюжет трохи підкачує... Дивитися можна.. Договір з дияволом більше сподобався..
Sid
А Залізна людина вам як? Хочу йти незнаю чи варто...
G3D
Ааааа. то ви вирішуєте чи в кінотеатр йти.. Боже мій.. Я на компі все дивлюсь.. Благо що до локалки по коломиї підркбаний... Вай фай.. І всі нові фільми пливуть до тебе додому.. Жаль тільки що часу щоб їх переглядати немає..
biert
Цитата
Ааааа. то ви вирішуєте чи в кінотеатр йти.. Боже мій.. Я на компі все дивлюсь.. Благо що до локалки по коломиї підркбаний... Вай фай.. І всі нові фільми пливуть до тебе додому.. Жаль тільки що часу щоб їх переглядати немає..

В мне теж саме мав 120 Гб фільмів і навіть половину не бачив.Вдома навіть якось краще )) Якась атмосфера рідна )
MustangUA
Телепорт не бачив, але маю smile.gif
Mister_SER
Цитата(Sid @ 9.05.2008 - 20:51) *
А Залізна людина вам як? Хочу йти незнаю чи варто...

прикольний фільм, чекаю DVDrip якысть smile.gif
biert
Хтось бачив "Укуренные" я тільки перші бачив але фільм супер
H@rry
Не бачив цього фільму sad.gif
biert
Не шутите с Зоханом / You Don't Mess with the Zohan / 2008

Режисер: Денніс Дуган
Актори: Адам Сендлер, Джон Туртурро, Емануель Шрікі, Нік Свардсон, Лейні Кезан, Роб Шнайдер
Ролі дублювали: Юрій Ребрик, Катерина Коновалова, Микола Поклан, Юрій Гребельник, Ярослав Гуревич, Дмитро Чернов, Іван Розін, Ніна Касторф та інші

Сюжет: Зохану, агентові ізраїльської спецслужби Моссад хочеться мирного і спокійного життя. Відчуваючи, що на землі обітованою його бажання не здійсниться, він наважується на крайні заходи. Імітуючи свою смерть, Зохан зникає з Ізраїлю і, трохи змінивши зовнішність, з?являється в Нью-Йорку. Там він освоює мирну професію перукаря, знайомиться з дівчатами, словом, майже здійснює свою мрію. Але ледве тільки герой починає відчувати смак свого нового життя, як минуле наздоганяє його і Зохану доводиться згадувати своє старе ремесло.
Herry
чесно кажучи оце останніх 2 місяці не вийшло нічого такого що можна сказати що супер... але з літніх філимів мені дуже сподобались: Tropic Thunder, Choke, The Dark Knight, My Blueberry Nights, Iron Man, The Incredible Hulk, Hellboy II: The Golden Army... і мабуть Індіана Джонс...
Elisatella
До речі, думаю зараз, чи варто качати "My Blueberry Nights"... Там Джуда Лоу багато, хтось знає? blush.gif
Herry
Цитата(Elisatella @ 26.10.2008 - 00:56) *
До речі, думаю зараз, чи варто качати "My Blueberry Nights"... Там Джуда Лоу багато, хтось знає? blush.gif

його там досить часто показують... правда не постійно так як він не головний актор... а фільм таки варто подивитися це ж Kar Wai Wong а він один з найкраших директорів (режесерів) що ще живі.... а фільм просто про життя, про різні повороти долі... красивий...smile.gif
Elisatella
Скачала. Переглянула. Ну що сказати... ІМХО: прекрасна операторська робота. Прекрасний саундтрек. Але оскільки я не люблю (мело)драми, то сюжет мене не зацікав. Хоча є деякі красиві цитати.
Одним словом, я була приємно здивована. Всім хто таке любить, рекомендую переглянути.
ЗІ: а Лоу все таки замало, хоча якісно))
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.